• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Kızlar suluk ne kullanıyorsunuz ben pipetli kullanıyorum bundan çok rahat içiyor ama çantaya koyuyorum sağa sola devrilince hep dökülüyor akıtıyor yani. Akıtmayan sağlam bişey lazım kendi çantama koyuyorum çünkü
Philips avent kullanıyorum ben pipetli.
Şimdiye kadar dökülme yapmadı hiç

Kızlar günaydın . Benim kızım hastaydı dün doktora götürdüm . Serum aldı. Doktor tahlillerde bişey yok. Basit enfeksiyon var dedi . Çıktık hastaneden ama sabah e nabıza baktım. Kızımın ast değeri yüksek. Glükoz yüksek .bazı değerler değişik. Doktor bi sorun yok dedi diye geri soramadım. Vücutta enfeksiyon varken normal bişey mi bunların yüksekliği ?
Kac cikmis bizim 56 çıkmıştı tek başına o değer önemli değil dedi

G gizogiz93 Feryasu Feryasu M merakediyorum1 M meraklibirkisi hepinize teşekkür ediyorum. Bizde kalkış yatış süreler hepsi birbirine giriyor. Hastalık nedeniyle ilaç kullanıyordu bir haftadır her gece 3-4 kez kalktı şükür ettim. Çünkü ilaçlardan biri alerji için olan, uyku yapıyormuş. Ama ilacı bıraktığı gibi eskisinden beter şekilde yine döndü sahalara. Dün gece 2 kez 1,5'er saat uyanık kalktı diğer kalkmalarını söylemiyorum tabi, şimdi de aralıksız ağlıyor yine bir babası bir ben döndürüyoruz. Yani 16 aylık oldu hala hiç düzelmez mi bir bebeğin gece uykusu hayret ediyorum. Gerçekten artık son noktadayım.

G gizogiz93 Feryasu Feryasu M merakediyorum1 M meraklibirkisi hepinize teşekkür ediyorum. Bizde kalkış yatış süreler hepsi birbirine giriyor. Hastalık nedeniyle ilaç kullanıyordu bir haftadır her gece 3-4 kez kalktı şükür ettim. Çünkü ilaçlardan biri alerji için olan, uyku yapıyormuş. Ama ilacı bıraktığı gibi eskisinden beter şekilde yine döndü sahalara. Dün gece 2 kez 1,5'er saat uyanık kalktı diğer kalkmalarını söylemiyorum tabi, şimdi de aralıksız ağlıyor yine bir babası bir ben döndürüyoruz. Yani 16 aylık oldu hala hiç düzelmez mi bir bebeğin gece uykusu hayret ediyorum. Gerçekten artık son noktadayım.
Ya bu gel gitler bir süre daha devam edecek maalesef hala bişeyler yoluna girmedi. Uyku dğzenleri bir otursa çok iyi olacak her şey inşallah

Kızlar suluk ne kullanıyorsunuz ben pipetli kullanıyorum bundan çok rahat içiyor ama çantaya koyuyorum sağa sola devrilince hep dökülüyor akıtıyor yani. Akıtmayan sağlam bişey lazım kendi çantama koyuyorum çünkü
Bende hem philips hem munchkin var kesinlikle munchkin diyorum philips çok iyi değil onun yanında

Gece gündüz toplamı 6-8 kere emiyordur. Bu ara hasta abarttı biraz. Süt bitiyor emzik gbi emiyor. İyileşse bi. Yani illaki hafif bi tokluk sağlıyordur . Ama öyle uzun uzun tokluk sağlamaz. Bizimkiler acıktıklarını anlamıyor bence
Benimki de bu aralar çok emiyor gibi o yüzden de sanırım yemek yemiyor, sizin bebeğinizin iştahı ne durumda

Philips avent alıştırma bardağı kullanıyorduk ama onu dişiyle emzik yerini yırttı çok su geliyor boğazında kalıyor bende değiştirdim munchkin aldım bu da çok zor çekiliyor ben bile zor çektim çocuk nasıl çekecek anlamadım

Philips avent alıştırma bardağı kullanıyorduk ama onu dişiyle emzik yerini yırttı çok su geliyor boğazında kalıyor bende değiştirdim munchkin aldım bu da çok zor çekiliyor ben bile zor çektim çocuk nasıl çekecek anlamadım
Munchkin vardı bizde geçen hafta kaybettim . Ben de denemiştim zor çekiliyordu ama kızım emer gibi çekiyordu rahat şekilde . Bebeklerin emme gücü bizimkinden fazla o yüzden iyi beceriyorlar . Dilinin üstünde emer gibi çekiyordu benim kızım.
Munchkin yeni alayım diye başka suluğunu aldım pipetli onu sevmedim akıtıyor o .

45 çıkmış ast , glukoz çok yüksek gibi 165 çıkmış. Doktor bi sorun yok dedi ben o zaman kendim tahlilleri görmemiştim sonradan gördüm . Sizinki de öyle dediyse önemli değil demekki
Aynen iki doktora sordum ben hatta özel ve devlet ikiside öyle diyince içim rahat etti 😄

Kızlar özellikle tek uyku düzeni için soruyorum, bebeler güne kaçta başlıyor-öğle uykusuna ne zaman geçiyor, ne kadar süre uyuyor-akşam uykusuna kaçta geçiyor? Sanırım bir geçiş sürecindeyiz epey sancılı şu an durumlar 😁
Sabah 6:30-7 gibi kalkış. 10’da ilk uyku 1 ya da 1 buçuk saat. 5 te bir kez daha uyuyor 1 saat daha. Sonra 9:30 akşam uykusu.

Ben akşam uykusunh erkene çekmeye çok çalıştım ama bir şekilde olmadı. Kendi doğal düzenini kurdu çocuk sanki. Kaçta yatarsa yatsın sabah7 gibi kalıyor. Ama gündüz genellikle 2 uyku yapıyor. Nadiren 1 kere yaptığı da oldu. Ama huysuz oluyor.

Beniö bir tane aldığım suluk zor çekiliyordu ucunu bir tane deldik iğneyle mecburen

Back
X