2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Benimki altını değiştireceğini anlayınca koşa koşa gelip elimden alıyor güya çok hevesli durmak için bilmiyoeum ya belki gerçekten iyi niyetli ama bana şu aralar herkes samimiyetsiz geliyor

Evet doğru oda etkin ediyor bugün parka gittim bir anneyle sohbet ettik çpcukaromızın arası 3 hafta baya iyi geldi ya aynı duruumda olan biriyle beraber olmak iyi oldu. Çevremde hiç bebepi olan birisi yok

Kız aynı benimkide sakıza taktı 1 yaşında beri yanlarından verdim küçücük parça biriki çiğnedi yuttu. Akışır diyor hala anlamıyorum sakıza alışisa ne olacak ki. Benimkide öyle eline bişey veriyorlar döküyor mesela hiç umursamıyorum müstahak size kendisi temizlesin açılca dedim dökerse kiö verdiyse o temizler dedim

Ben valla elimden gelse oğlumla 9da yatacağım çünkü uykumu almazsam ben bitik oluyorum normalde 10.30da uyuyorum valla dayanamıyorum

Benim eşimde öyle hiç anneme bırakalım demiyor biliyor çünkü bakamayacağını

Ben valla elimden gelse oğlumla 9da yatacağım çünkü uykumu almazsam ben bitik oluyorum normalde 10.30da uyuyorum valla dayanamıyorum
Benimde çok uykum olıyor özellikle oğlımu uyuturjeb çok yoruluyorum ama direniyorum uyumuyorum yaptığım hiç bişey de yok sadece uzanıyorum

Değişik bi huy bunlardaki. Bu saçmasapan şeyler yedirme sorunu olmasa benim kv bakar oynar oynatır da. Ama ben Çocuğumun geviş getirilmiş fındık fıstık -sakız , ne bileyim şeker çay kahve tüketmesini istemiyorum . Öyle dökülecek bişey verirse ben de öyle diyeyim bari . Benim kv uzakta allahtan senede toplasam 2-3 hafta görmüyorumdur. O kadarcık zamanda bile bu kadar stresi yaşatabiliyor bana . Yakın olsak kesin kavgalık bir durum yaşardık .

Bizimki kışın burda yazın yok ama yakında temelli kalır aslında çocuk olana kadar herkesle öok iyiydim çocuktan sonra herkese sinir olmaya başladım

Kesinlikle onu çok yapıyorlar biz 3 çocuk büyüttük 5 çocuk büyüttük. Ama gerçek öyle değil çocuklari bizim nesil kendi kendimize büyümüşüz nerde bu kadar ilgi nerde bu kadar bilinç. Biz her şeyi takıyoruz çünkü araştırıyoruz biliyoruz bir seyleri ve kesinlikle hiç bir çocuk aynı değil. ilgilenmeyince çocuklar kuzu gibi olmuş tabi büyütürler o kadar çocuğu bizde öyle mi çocuğun psikolojisi düzgün olsun güzel yetişsin diye hirpaliyoruz kendimizi

Benim kaynanamın da sorunu bu herşeyi yediriyor geçen hastaneye gitmek zorunda kaldım kendiside bende kalıyordu ona bıraktım geldiğimde her yere çikolata bulaşmıştı çocuğun oyuncaklarına halıya vs. Bu ney dedim azıcık bir dilim verdim dedi ama bir dilimlik iş değil her yere bulaşmış belli ki çok verdi bide diyor ki küçücük bişey verdim onu da yakaladın, tamam bende çikolata arada veriyorum ama azıcık veriyorum ona kalsa bir paket çikolatayı yedirir çocuğa bide neymiş faydalıymış içinde süt varmış şeker varmış enerji verirmiş nasıl bir mantık

Kız biz senle ne yapacaz bi daha çocuk ister miyiz bilmiyorum bide benim hayalim 3 çocuk sahibi olmaktı daha ikinciye tövbe ettim

Valla benimki çok fena eleştirirdi eşimi, eşimde bazen özgüvensiz noktalar var annesinin yaptığı eleştirilerden ötürü adamın üstünde kalmış, ama benle tanıştıktan sonra eşimi över oldu, geçen diyor bak ne kadar yakışıklı kocan var daha ne istiyorsun diyor dedim he yakışıklı ama biraz deli, diyor olsun herkesin bir kusuru var, benden önce beğenmediği oğlunu şimdi bana karşı yere göğe sığdıramıyor

Benimki altını değiştireceğini anlayınca koşa koşa gelip elimden alıyor güya çok hevesli durmak için bilmiyoeum ya belki gerçekten iyi niyetli ama bana şu aralar herkes samimiyetsiz geliyor
Bişey becerdim ayağına onlara göre en iyisi kendisi biz çocuğumuza iyi bakamayız onlar bizden iyi bakar.
Bana hep annem destek oluyor ben kaynanamla lohusalık sürecimde sorunlar yaşadım diye istemiyorum onun bana desteğe gelmesini zaten yapmak istemiyor bişey isteyince bahane buluyor ama oğluna kötü görünmemek için tamam diyor, oğlum çok zayıf kilo alamıyor geçen bana komşusunun çocuğundan bahsediyor diyor ki bak şu çocuk şu kadar aylık şu kadar kilo aylardır babaannesi bakıyor nasıl tosun olmuş kadın torununa çok iyi bakıyor diyor, yani burdaki imayı anlamayacağımı sanıyor sanırım yani ben annemle bakamamışım

Evet doğru oda etkin ediyor bugün parka gittim bir anneyle sohbet ettik çpcukaromızın arası 3 hafta baya iyi geldi ya aynı duruumda olan biriyle beraber olmak iyi oldu. Çevremde hiç bebepi olan birisi yok
Bu kötü gerçekten biriyle iki sohbet edince o kadar iyi geliyor ki ben annemle sık görüşüyorum onla konuştuğum halde kendi arkadaşlarımla görüşünce nasıl iyi hissediyorum onlarla sohbet etmek bana daha iyi geliyor, çevremde hep bebekli arkadaşlarım var

Ayyyy bizimki de geçen kek veriyor ama 2 tane kocaman keki yedirmeye çalışıyor . Dediğin gibi bende kek veriyorum esirgemiyorum da iki tane kocaman keke ne gerek var o da aynı şeyi söylüyor içinde bir sürü yumurta var süt var diyo

Ne güzel canım benim birrr sürü arkadaşım vardı hiç biri kalmadı

Ne güzel canım benim birrr sürü arkadaşım vardı hiç biri kalmadı
Biri benim 17 senelik arkadaşım onunda 7 aylık kızı var diğeri de eşimin arkadaşının eşi kızı 1 yaşında onlarla da bazen görüşüyoruz bide kuzenim var onunda 2 çocuğu var ama aynı şehirde değiliz telefonla konuşuyoruz ancak o da yetiyor bazen dertleşmek bile iyi oluyor, ama bende hiç öyle arkadaşımla buluşup bir alışveriş yapayım bir yerde oturayım olmadı hiç anca eşlerle çocuklarla evlerde yada parkta buluşuyoruz

Ahahaha evet ya her şeyin bir faydasını buluyorlar hayretler içinde dinliyorum ama ağızları iyi laf yapıyor o kadar saçmalıklara bazen inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…