- 19 Mayıs 2024
- 2.826
- 1.721
- 53
Benimki altını değiştireceğini anlayınca koşa koşa gelip elimden alıyor güya çok hevesli durmak için bilmiyoeum ya belki gerçekten iyi niyetli ama bana şu aralar herkes samimiyetsiz geliyorAnneden başka kim güzel bakabilir ki çocuğa, benim kaynanam sürekli bana bırak gidin kocanla gezin, yok sen gez kafanı dağıt diyor şimdi burdan bakılınca aa ne kadar anlayışlı kadın gibi görünüyor ama öyle değil, annem bana destek oluyor diye kıskançlığından ve torununa bakıyorum izlenimi vermek için bakayım diyor, geçen yemek yaparken çocuğun altını değiştirdi normalde hayatta izin vermem ama o an tamam değiştir dedim sonra çocuğun bezini değiştirirken baktım çocuğun bezini ters bağlamış inanabiliyormusunuz ters yani bantlar arkada böyle bez bağlamamı olur, ya çocuğa bakamaz bile, bazen destek için çağırınca suratından anlıyorum yapmak istemiyor sırf oğluna hayır dememek için geliyor ama yardımı da kendine kalsın baştan sağma iş yapıp elli kere yok tansiyonum çıktı yok şekerim çıktı diyor
Evet doğru oda etkin ediyor bugün parka gittim bir anneyle sohbet ettik çpcukaromızın arası 3 hafta baya iyi geldi ya aynı duruumda olan biriyle beraber olmak iyi oldu. Çevremde hiç bebepi olan birisi yokBazen tahammülümüz kalmıyor hele gece çok uyanınca ve uyumaya direnince bende aşırı gergin oluyorum, genelde bağırmamaya çalışıyorum ama bazen de kızdığım yeter dediğim oluyor, ilaç değil de psikologa gitsen bence konuşma da işe yarayacak, genelde kimseyle konuşmayın sadece ev çocuk arasında gidip geldiğimiz içinde sinir sistemimiz bozuluyor, biraz arkadaş insan sohbet etmek de rahatlatır bizi
Kız aynı benimkide sakıza taktı 1 yaşında beri yanlarından verdim küçücük parça biriki çiğnedi yuttu. Akışır diyor hala anlamıyorum sakıza alışisa ne olacak ki. Benimkide öyle eline bişey veriyorlar döküyor mesela hiç umursamıyorum müstahak size kendisi temizlesin açılca dedim dökerse kiö verdiyse o temizler dedimYa benim kv de böyle . Sürekli yemek yedirme peşinde. Daha 3 aylıkken baklava şerbeti yalatsana diyordu. 7 aylıkken fındığı ağzınla ez ver diyordu . Benim tepki göstermiycemi bilse kendisi yapardı . Sakız ver çiğnesin diyordu 1 yaşındaki çocuğa . Diğer torununa ağzından sakız çıkarıp veriyor o da yutuyordu . Bi yemek kaç günlük umursamadan yediriyordu diğer torunlarına . Hayır amaç ne yani sakızın ne faydası varki çocuğa . Gittiğimizde de sürekli eline bişey tutuşturma derdinde ekmek, meyve suyu , çikolata ne olursa fark etmiyor . Yoruldum anne verme demekten .
Ben valla elimden gelse oğlumla 9da yatacağım çünkü uykumu almazsam ben bitik oluyorum normalde 10.30da uyuyorum valla dayanamıyorumKendine vakit ayırınca da hunsefer sabah pişman oluyorsun tam ben yatıcam oğlum uyanmaya başlıyor ama bende ısrarla 12 1 e kadar duruyorum. Evet abartıyorsun demeselerdi fazlasıyla hissettiriyorlar. Birde şunu çol yapıyorlar bana kıyaslama. Biz 2 çocuk büyüttük biz 5 çocuk büyüttük vs oğlumda taş vardı mesela böbreoijde bu bir yerde konu olsa aa benim oğlumda da şu var dı bu vardı diye hep dert yarıştırıyorlar
Benim eşimde öyle hiç anneme bırakalım demiyor biliyor çünkü bakamayacağınıYa benim kv köyde kışın burada ona bırakmak benim en son çaresizliğim olur. Kendince güzel bakıyor ama benim asla kihoşuma gitmiyor tek derdi sürekli yemek yedirmek. Bir kere bıraktım annem hastanede yatıyordu çocuğu öyle yedirmiş ki söylemedi birde yemedi dedi ağız dolusu kustu çok korkmuştum o öyle kusunca o günden sonra eşim de bana daha ısrar etmedi bırak diye arada söylet ama ısrar etmez. Benim kızdığım yemek ywdirmesi değil kaç günlük yemek yedirmiş bir de ne bulursa yediriyor. Hiç sormuyor onu vereyim bunu vereyim mi ama o kusma muhabbetinden sonra eşiö aradı kızdı annesine daha da sormadan bişey vermiyor zaten bende hep peşindeyim kucağına alıp içeri gitse peşinden gidiyorum . Evet doğru deüil ama nir kere güvenim kırıldı söz konusu çocuk olunca kimse güvenmemek lazım.
Benimde çok uykum olıyor özellikle oğlımu uyuturjeb çok yoruluyorum ama direniyorum uyumuyorum yaptığım hiç bişey de yok sadece uzanıyorumBen valla elimden gelse oğlumla 9da yatacağım çünkü uykumu almazsam ben bitik oluyorum normalde 10.30da uyuyorum valla dayanamıyorum
Yok benimki hala annesinin bakacağını biliuor ama bunu dillendirmiyor ben kızarım diyeBenim eşimde öyle hiç anneme bırakalım demiyor biliyor çünkü bakamayacağını
Çok komiğizBenimde çok uykum olıyor özellikle oğlımu uyuturjeb çok yoruluyorum ama direniyorum uyumuyorum yaptığım hiç bişey de yok sadece uzanıyorum
Değişik bi huy bunlardaki. Bu saçmasapan şeyler yedirme sorunu olmasa benim kv bakar oynar oynatır da. Ama ben Çocuğumun geviş getirilmiş fındık fıstık -sakız , ne bileyim şeker çay kahve tüketmesini istemiyorum . Öyle dökülecek bişey verirse ben de öyle diyeyim bari . Benim kv uzakta allahtan senede toplasam 2-3 hafta görmüyorumdur. O kadarcık zamanda bile bu kadar stresi yaşatabiliyor bana . Yakın olsak kesin kavgalık bir durum yaşardık .Kız aynı benimkide sakıza taktı 1 yaşında beri yanlarından verdim küçücük parça biriki çiğnedi yuttu. Akışır diyor hala anlamıyorum sakıza alışisa ne olacak ki. Benimkide öyle eline bişey veriyorlar döküyor mesela hiç umursamıyorum müstahak size kendisi temizlesin açılca dedim dökerse kiö verdiyse o temizler dedim
Bizimki kışın burda yazın yok ama yakında temelli kalır aslında çocuk olana kadar herkesle öok iyiydim çocuktan sonra herkese sinir olmaya başladımDeğişik bi huy bunlardaki. Bu saçmasapan şeyler yedirme sorunu olmasa benim kv bakar oynar oynatır da. Ama ben Çocuğumun geviş getirilmiş fındık fıstık -sakız , ne bileyim şeker çay kahve tüketmesini istemiyorum . Öyle dökülecek bişey verirse ben de öyle diyeyim bari . Benim kv uzakta allahtan senede toplasam 2-3 hafta görmüyorumdur. O kadarcık zamanda bile bu kadar stresi yaşatabiliyor bana . Yakın olsak kesin kavgalık bir durum yaşardık .
Kendine vakit ayırınca da hunsefer sabah pişman oluyorsun tam ben yatıcam oğlum uyanmaya başlıyor ama bende ısrarla 12 1 e kadar duruyorum. Evet abartıyorsun demeselerdi fazlasıyla hissettiriyorlar. Birde şunu çol yapıyorlar bana kıyaslama. Biz 2 çocuk büyüttük biz 5 çocuk büyüttük vs oğlumda taş vardı mesela böbreoijde bu bir yerde konu olsa aa benim oğlumda da şu var dı bu vardı diye hep dert yarıştırıyorlar
Benim kaynanamın da sorunu bu herşeyi yediriyor geçen hastaneye gitmek zorunda kaldım kendiside bende kalıyordu ona bıraktım geldiğimde her yere çikolata bulaşmıştı çocuğun oyuncaklarına halıya vs. Bu ney dedim azıcık bir dilim verdim dedi ama bir dilimlik iş değil her yere bulaşmış belli ki çok verdi bide diyor ki küçücük bişey verdim onu da yakaladın, tamam bende çikolata arada veriyorum ama azıcık veriyorum ona kalsa bir paket çikolatayı yedirir çocuğa bide neymiş faydalıymış içinde süt varmış şeker varmış enerji verirmişYa benim kv köyde kışın burada ona bırakmak benim en son çaresizliğim olur. Kendince güzel bakıyor ama benim asla kihoşuma gitmiyor tek derdi sürekli yemek yedirmek. Bir kere bıraktım annem hastanede yatıyordu çocuğu öyle yedirmiş ki söylemedi birde yemedi dedi ağız dolusu kustu çok korkmuştum o öyle kusunca o günden sonra eşim de bana daha ısrar etmedi bırak diye arada söylet ama ısrar etmez. Benim kızdığım yemek ywdirmesi değil kaç günlük yemek yedirmiş bir de ne bulursa yediriyor. Hiç sormuyor onu vereyim bunu vereyim mi ama o kusma muhabbetinden sonra eşiö aradı kızdı annesine daha da sormadan bişey vermiyor zaten bende hep peşindeyim kucağına alıp içeri gitse peşinden gidiyorum . Evet doğru deüil ama nir kere güvenim kırıldı söz konusu çocuk olunca kimse güvenmemek lazım.
Kız biz senle ne yapacazOy başka çocukları düşünemiyorum cidden size allah güç kuvvetbversin evde başla çocuk olsa oğlum daha uysal olur buna eminim ama benim gücüm olmazdı 2 yaşını bir devirsek inşallah daha iyi olacaklar
Valla benimki çok fena eleştirirdi eşimi, eşimde bazen özgüvensiz noktalar var annesinin yaptığı eleştirilerden ötürü adamın üstünde kalmış, ama benle tanıştıktan sonra eşimi över oldu, geçen diyor bak ne kadar yakışıklı kocan varHiç önemseöiyorlar ya onlara göre sadece kendi yaptıkları doğru çünkü çocuklarını kusursuz görüyorlar benim kv eşimin hiç bir kötü kusurunu görmez hepimiz var kötü huyu ama ona göre oğlunun yok
Bişey becerdim ayağınaBenimki altını değiştireceğini anlayınca koşa koşa gelip elimden alıyor güya çok hevesli durmak için bilmiyoeum ya belki gerçekten iyi niyetli ama bana şu aralar herkes samimiyetsiz geliyor
Bu kötü gerçekten biriyle iki sohbet edince o kadar iyi geliyor ki ben annemle sık görüşüyorum onla konuştuğum halde kendi arkadaşlarımla görüşünce nasıl iyi hissediyorum onlarla sohbet etmek bana daha iyi geliyor, çevremde hep bebekli arkadaşlarım varEvet doğru oda etkin ediyor bugün parka gittim bir anneyle sohbet ettik çpcukaromızın arası 3 hafta baya iyi geldi ya aynı duruumda olan biriyle beraber olmak iyi oldu. Çevremde hiç bebepi olan birisi yok
Ayyyy bizimki de geçen kek veriyor ama 2 tane kocaman keki yedirmeye çalışıyor . Dediğin gibi bende kek veriyorum esirgemiyorum da iki tane kocaman keke ne gerek var o da aynı şeyi söylüyor içinde bir sürü yumurta var süt var diyoBenim kaynanamın da sorunu bu herşeyi yediriyor geçen hastaneye gitmek zorunda kaldım kendiside bende kalıyordu ona bıraktım geldiğimde her yere çikolata bulaşmıştı çocuğun oyuncaklarına halıya vs. Bu ney dedim azıcık bir dilim verdim dedi ama bir dilimlik iş değil her yere bulaşmış belli ki çok verdi bide diyor ki küçücük bişey verdim onu da yakaladın, tamam bende çikolata arada veriyorum ama azıcık veriyorum ona kalsa bir paket çikolatayı yedirir çocuğa bide neymiş faydalıymış içinde süt varmış şeker varmış enerji verirmişnasıl bir mantık
Ne güzel canım benim birrr sürü arkadaşım vardı hiç biri kalmadıBu kötü gerçekten biriyle iki sohbet edince o kadar iyi geliyor ki ben annemle sık görüşüyorum onla konuştuğum halde kendi arkadaşlarımla görüşünce nasıl iyi hissediyorum onlarla sohbet etmek bana daha iyi geliyor, çevremde hep bebekli arkadaşlarım var
Biri benim 17 senelik arkadaşım onunda 7 aylık kızı var diğeri de eşimin arkadaşının eşi kızı 1 yaşında onlarla da bazen görüşüyoruz bide kuzenim var onunda 2 çocuğu var ama aynı şehirde değiliz telefonla konuşuyoruz ancak o da yetiyor bazen dertleşmek bile iyi oluyor, ama bende hiç öyle arkadaşımla buluşup bir alışveriş yapayım bir yerde oturayım olmadı hiç anca eşlerle çocuklarla evlerde yada parkta buluşuyoruzNe güzel canım benim birrr sürü arkadaşım vardı hiç biri kalmadı
Ahahaha evet ya her şeyin bir faydasını buluyorlar hayretler içinde dinliyorum ama ağızları iyi laf yapıyor o kadar saçmalıklara bazen inanıyorumBenim kaynanamın da sorunu bu herşeyi yediriyor geçen hastaneye gitmek zorunda kaldım kendiside bende kalıyordu ona bıraktım geldiğimde her yere çikolata bulaşmıştı çocuğun oyuncaklarına halıya vs. Bu ney dedim azıcık bir dilim verdim dedi ama bir dilimlik iş değil her yere bulaşmış belli ki çok verdi bide diyor ki küçücük bişey verdim onu da yakaladın, tamam bende çikolata arada veriyorum ama azıcık veriyorum ona kalsa bir paket çikolatayı yedirir çocuğa bide neymiş faydalıymış içinde süt varmış şeker varmış enerji verirmişnasıl bir mantık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?