2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Kız biz senle ne yapacaz bi daha çocuk ister miyiz bilmiyorum bide benim hayalim 3 çocuk sahibi olmaktı daha ikinciye tövbe ettim
Ya ben ciddi ciddi düşündüm eşime de dedim istemiyorum ama çpcuk hazır küçükken yapalım dedim kesinlikle istemiyor. Ara sıra bana geliyorlar evde baya kavga ettiğimiz günler oluyor hep benden sebep. Emzirmekten mi uykusuzluktan mı neden bilmiyorum arada öfke patlaması yaşıyorum bununda eşime yansıtıyorum hem benden dolayı hemde çocuğumuz zor bir çovuk olduğu için 2. Çpcuk istemiyormuş sanki kendi baktı büyüttü de biraz daha destek gösterseydi bana zaten bu kadar öfkeli olmazdım. Neyse sonuç olarak artık bende istemiyorum. Hamile kaldım devamlı hastaneye kontole git gel çocuğundevamlı birisine bırak eşim ha bire izin alacak gelecek getir götür bunları düşünmek bile beni strese soktu. Çocuğum 1buçul yaşına geldi hala gece uykusu düzenli değil ben ne akla hizmet düşüneyim birde bana salakça fikirler veriyorlar hepsi böyle büyüdü diyorlar tamam doğru her bebek zor ama ben 30 yaşına geldim kendimde bir hayat yaşamak istiyorum 2 çocuk yapıp komple kafayı yiyip kötü anne olmak istemiyorum. Umarım fikrim değişmez ya

Benimkinaileninntek oğlu Karadeniz çocuğu erkeklerine çok düşkünler toz kondurmuyolar

Ne güzel keşke benimde olsaydı gidip gelirdik birbirimizeoğlum yaşıtlarıyka çok iyi anlaşıyor

Ben de 2.çocuk çok istiyorum ama cesaretim yok açıkçası. Hem yurt dışında yaşama, aile desteği olmaması, eşimle ikimizin her şeye aşırı koşturmaktan kendimize ve ilişkimize vakit ayıramıyor oluşumuzun üstüne bir de 2.çocuk olursa nasıl olur bilmiyorum. Ama tecrübeli annelerden de fikir almak isterim. Burada herkes istiyorsanız hemen yapın diyor. Hem yaş farkı az olur birlikte büyürler, hem de zaten yoğun bir hayat düzeni varken çok etkilenmezsiniz yorumunu duyuyorum genellikle.

Bizimki kışın burda yazın yok ama yakında temelli kalır aslında çocuk olana kadar herkesle öok iyiydim çocuktan sonra herkese sinir olmaya başladım
Ben de öyle oldum . Benimki hamileyken başladı kv ile çok iyiydik çocuğum olana kadar kızım 3 aylıkken bir kez tartıştık . Arada laf dokundurup konuyu değiştiriyor

Ben kızımı büyütüp gezicem , kafa dinlicem ya. Asla ikinci istemiyorum. Eşimle o eski rahat günlerimizi özlüyorum açıkçası. Ama çok şükür canım kızım iyi ki var.

Tabi ki öyle biraz bizimde rahatlamaya ihtiyacımız var, eşin hiç destek olmuyor mu? Mesela benim eşimde hamileliğimden beri bana öyle bir desteği olmadı, şimdi çocuk artık kendisi ile oynamak istiyor gidiyor yanına mecbur kalıyor bir nevi, oyalıyor oynuyor zaman geçiriyor. Geçen benim kaynanam da bi tane daha yap dedi yok benden bu kadar dedim niye bir kardeşi olsun tek kalmasın desteği olsun diyor öyle diyince bir düşündüm gerçekten yalnız bırakmak da istemiyorum bi yandan

Ben kızımı büyütüp gezicem , kafa dinlicem ya. Asla ikinci istemiyorum. Eşimle o eski rahat günlerimizi özlüyorum açıkçası. Ama çok şükür canım kızım iyi ki var.
Bende diyorum oğlum biraz büyüsün turlara felan katılıcam gezecem felan

Yani kızlar açıkçası bende ikinci çocuk düşünmüyorum . 32 yaşındayım şimdi yapsam kafadan 3 senem daha çokkkk zor geçecek buna gücüm yok . Eşim istiyor ama ben bakacağım bakabileceğimi düşünmüyorum

Oğlum 78 gün kuveste kaldi. Taburcu olduğunda annemgilde kaldım.Annemde Allah razı olsun yardımcı oldu. Geceleri annem baktı.gunduzleri benbaktım.mamayla besledi.doktorda oğlumu bağışık düşük olduğu için 4ay maskeyle kulanin ve misafir kabul etmeyin dedi.maskeyle
kucağıma aldık grip olduğumda hiç yanasmadim. Kendi evimde olsa ooo kaynanam herkese çağırır torunuma gelin bakın der.simdilik oğlum 18 aylık oldu.kaynanam 1saat bile bakamiyor.sanki akşama bakiyorda.onu telefonla arayanlar oluyor torunumu bakıyorum çok yoruldum çocuk durmuyor der.bezide gevşek bağlar.cocuk çok sinirli der.bakmamak için bahane arar. Oglum sesiz yaramaz yapmayı bile bilmez kendi kendine araba oyuncakları oynar. oglum diyor devamlı.torunum arada der özledim ver bakayım der bakmayı bilmez. kahvaltıyı götürür bazen erken kalkiyor 6da.ekmek ici ıhlamur cay verdim der.ee sen böyle kahvaltımı yapiyorsun diyorum.biz nasıl yiyorsa oda öyle yiyecek diyorum. Susuyor.simdilik gondermiyorum madem yoruldum diyorsun burda bakarsın seversin diyorum

Bende diyorum oğlum biraz büyüsün turlara felan katılıcam gezecem felan
Turlar için baya büyümesi lazım ya sanki . Şöyle bi cafede oturup sessiz sakin etrafı seyrederek kahve içebildiğim zamanlar gelse. 15 aydır yediğim içtiğim şeylerden bile bişey anlamadım . Her şeyi hızlı hızlı yapmaya çalışmaktan yoruldum

2. Çocuk ile ilgili konuşulmuş fikrim hala aynı benim için sadece kabus olabilir daha önce burda yazdım mı hatırlamıyorum ama bi arkadaşım ilk çocuğu 4 yaşına yaklaşık sanırım konuşurken her çocuğun sıkıntısı oluyor falan derdi bana abartıyorum gibi konuşurdu şimdi 2. Çocuğu oldu ve ben böyle bir şey görmedim bi daha asla diyor. Hepsi bebek hepsi çocul elbette çeşit çeşit zorlukları var ama bazı çocuklar maalesef bunların hepsinin toplanmış hali. Kimse kimseyi aynı şeyi yaşamadan anlamıyor maalesef.

Hepsi aynı gerçekten benim kaynanamda hiç bakmadığı halde telefonla kendisini arayanlara torunuma bakıyorum diyor, ki hiç bir emeği üzerinde hiç bir hakkı olmadığı halde

Ben ne zaman kahve yapsam oğlum kalkıyor kahvaltı ve akşam yemeğini hiç öyle sakince oturup yediğim olmadı, bir yerde oturmak zaten hayal

Bebimde istediğim bu çok gezmeyi seviyordum hiç evde durmazdım şidmi doğru düzgün bir yere gittiğimi yok gittiğim yerde zaten rahat edemiyorum fotoğraf öekinmeyi çok severdim mesela nereedeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…