- 19 Mayıs 2024
- 2.826
- 1.721
- 53
Ya ben ciddi ciddi düşündüm eşime de dedim istemiyorum ama çpcuk hazır küçükken yapalım dedim kesinlikle istemiyor. Ara sıra bana geliyorlar evde baya kavga ettiğimiz günler oluyor hep benden sebep. Emzirmekten mi uykusuzluktan mı neden bilmiyorum arada öfke patlaması yaşıyorum bununda eşime yansıtıyorum hem benden dolayı hemde çocuğumuz zor bir çovuk olduğu için 2. Çpcuk istemiyormuş sanki kendi baktı büyüttü de biraz daha destek gösterseydi bana zaten bu kadar öfkeli olmazdım. Neyse sonuç olarak artık bende istemiyorum. Hamile kaldım devamlı hastaneye kontole git gel çocuğundevamlı birisine bırak eşim ha bire izin alacak gelecek getir götür bunları düşünmek bile beni strese soktu. Çocuğum 1buçul yaşına geldi hala gece uykusu düzenli değil ben ne akla hizmet düşüneyim birde bana salakça fikirler veriyorlar hepsi böyle büyüdü diyorlar tamam doğru her bebek zor ama ben 30 yaşına geldim kendimde bir hayat yaşamak istiyorum 2 çocuk yapıp komple kafayı yiyip kötü anne olmak istemiyorum. Umarım fikrim değişmez yaKız biz senle ne yapacazbi daha çocuk ister miyiz bilmiyorum bide benim hayalim 3 çocuk sahibi olmaktı daha ikinciye tövbe ettim
Benimkinaileninntek oğlu Karadeniz çocuğu erkeklerine çok düşkünler toz kondurmuyolarValla benimki çok fena eleştirirdi eşimi, eşimde bazen özgüvensiz noktalar var annesinin yaptığı eleştirilerden ötürü adamın üstünde kalmış, ama benle tanıştıktan sonra eşimi över oldu, geçen diyor bak ne kadar yakışıklı kocan vardaha ne istiyorsun diyor dedim he yakışıklı ama biraz deli, diyor olsun herkesin bir kusuru var, benden önce beğenmediği oğlunu şimdi bana karşı yere göğe sığdıramıyor
Ne güzel keşke benimde olsaydı gidip gelirdik birbirimizeoğlum yaşıtlarıyka çok iyi anlaşıyorBu kötü gerçekten biriyle iki sohbet edince o kadar iyi geliyor ki ben annemle sık görüşüyorum onla konuştuğum halde kendi arkadaşlarımla görüşünce nasıl iyi hissediyorum onlarla sohbet etmek bana daha iyi geliyor, çevremde hep bebekli arkadaşlarım var
Ben de öyle oldum . Benimki hamileyken başladıBizimki kışın burda yazın yok ama yakında temelli kalır aslında çocuk olana kadar herkesle öok iyiydim çocuktan sonra herkese sinir olmaya başladım
Tabi ki öyle biraz bizimde rahatlamaya ihtiyacımız var, eşin hiç destek olmuyor mu? Mesela benim eşimde hamileliğimden beri bana öyle bir desteği olmadı, şimdi çocuk artık kendisi ile oynamak istiyor gidiyor yanına mecbur kalıyor bir nevi, oyalıyor oynuyor zaman geçiriyor. Geçen benim kaynanam da bi tane daha yap dedi yok benden bu kadar dedim niye bir kardeşi olsun tek kalmasın desteği olsun diyor öyle diyince bir düşündüm gerçekten yalnız bırakmak da istemiyorum bi yandanYa ben ciddi ciddi düşündüm eşime de dedim istemiyorum ama çpcuk hazır küçükken yapalım dedim kesinlikle istemiyor. Ara sıra bana geliyorlar evde baya kavga ettiğimiz günler oluyor hep benden sebep. Emzirmekten mi uykusuzluktan mı neden bilmiyorum arada öfke patlaması yaşıyorum bununda eşime yansıtıyorum hem benden dolayı hemde çocuğumuz zor bir çovuk olduğu için 2. Çpcuk istemiyormuş sanki kendi baktı büyüttü de biraz daha destek gösterseydi bana zaten bu kadar öfkeli olmazdım. Neyse sonuç olarak artık bende istemiyorum. Hamile kaldım devamlı hastaneye kontole git gel çocuğundevamlı birisine bırak eşim ha bire izin alacak gelecek getir götür bunları düşünmek bile beni strese soktu. Çocuğum 1buçul yaşına geldi hala gece uykusu düzenli değil ben ne akla hizmet düşüneyim birde bana salakça fikirler veriyorlar hepsi böyle büyüdü diyorlar tamam doğru her bebek zor ama ben 30 yaşına geldim kendimde bir hayat yaşamak istiyorum 2 çocuk yapıp komple kafayı yiyip kötü anne olmak istemiyorum. Umarım fikrim değişmez ya
Oo Karadenizli bi deBenimkinaileninntek oğlu Karadeniz çocuğu erkeklerine çok düşkünler toz kondurmuyolar
Oyun grubuna götürüyor musun? Ben götürmeyi çok istiyorum bir türlü fırsat bulamadımNe güzel keşke benimde olsaydı gidip gelirdik birbirimizeoğlum yaşıtlarıyka çok iyi anlaşıyor
Bende diyorum oğlum biraz büyüsün turlara felan katılıcam gezecem felanBen kızımı büyütüp gezicem , kafa dinlicem ya. Asla ikinci istemiyorum. Eşimle o eski rahat günlerimizi özlüyorum açıkçası. Ama çok şükür canım kızım iyi ki var.
Vallahi anneler gününde bana bişey almadı.onada almayı düşünmüyorum.Kızlar babalar gününde ne alacaksınız eşinize?
Asla bir şey istemiyorum diyo benimkiKızlar babalar gününde ne alacaksınız eşinize?
Oğlum 78 gün kuveste kaldi. Taburcu olduğunda annemgilde kaldım.Annemde Allah razı olsun yardımcı oldu. Geceleri annem baktı.gunduzleri benbaktım.mamayla besledi.doktorda oğlumu bağışık düşük olduğu için 4ay maskeyle kulanin ve misafir kabul etmeyin dedi.maskeyleAnneden başka kim güzel bakabilir ki çocuğa, benim kaynanam sürekli bana bırak gidin kocanla gezin, yok sen gez kafanı dağıt diyor şimdi burdan bakılınca aa ne kadar anlayışlı kadın gibi görünüyor ama öyle değil, annem bana destek oluyor diye kıskançlığından ve torununa bakıyorum izlenimi vermek için bakayım diyor, geçen yemek yaparken çocuğun altını değiştirdi normalde hayatta izin vermem ama o an tamam değiştir dedim sonra çocuğun bezini değiştirirken baktım çocuğun bezini ters bağlamış inanabiliyormusunuz ters yani bantlar arkada böyle bez bağlamamı olur, ya çocuğa bakamaz bile, bazen destek için çağırınca suratından anlıyorum yapmak istemiyor sırf oğluna hayır dememek için geliyor ama yardımı da kendine kalsın baştan sağma iş yapıp elli kere yok tansiyonum çıktı yok şekerim çıktı diyor
Turlar için baya büyümesi lazım ya sankiBende diyorum oğlum biraz büyüsün turlara felan katılıcam gezecem felan
Hepsi aynı gerçekten benim kaynanamda hiç bakmadığı halde telefonla kendisini arayanlara torunuma bakıyorum diyor, ki hiç bir emeği üzerinde hiç bir hakkı olmadığı haldeOğlum 78 gün kuveste kaldi. Taburcu olduğunda annemgilde kaldım.Annemde Allah razı olsun yardımcı oldu. Geceleri annem baktı.gunduzleri benbaktım.mamayla besledi.doktorda oğlumu bağışık düşük olduğu için 4ay maskeyle kulanin ve misafir kabul etmeyin dedi.maskeyle
kucağıma aldık grip olduğumda hiç yanasmadim. Kendi evimde olsa ooo kaynanam herkese çağırır torunuma gelin bakın der.simdilik oğlum 18 aylık oldu.kaynanam 1saat bile bakamiyor.sanki akşama bakiyorda.onu telefonla arayanlar oluyor torunumu bakıyorum çok yoruldum çocuk durmuyor der.bezide gevşek bağlar.cocuk çok sinirli der.bakmamak için bahane arar. Oglum sesiz yaramaz yapmayı bile bilmez kendi kendine araba oyuncakları oynar. oglum diyor devamlı.torunum arada der özledim ver bakayım der bakmayı bilmez. kahvaltıyı götürür bazen erken kalkiyor 6da.ekmek ici ıhlamur cay verdim der.ee sen böyle kahvaltımı yapiyorsun diyorum.biz nasıl yiyorsa oda öyle yiyecek diyorum. Susuyor.simdilik gondermiyorum madem yoruldum diyorsun burda bakarsın seversin diyorum
Ben ne zaman kahve yapsam oğlum kalkıyorTurlar için baya büyümesi lazım ya sanki. Şöyle bi cafede oturup sessiz sakin etrafı seyrederek kahve içebildiğim zamanlar gelse. 15 aydır yediğim içtiğim şeylerden bile bişey anlamadım . Her şeyi hızlı hızlı yapmaya çalışmaktan yoruldum
Bebimde istediğim bu çok gezmeyi seviyordum hiç evde durmazdım şidmi doğru düzgün bir yere gittiğimi yok gittiğim yerde zaten rahat edemiyorum fotoğraf öekinmeyi çok severdim mesela nereedeeeBen kızımı büyütüp gezicem , kafa dinlicem ya. Asla ikinci istemiyorum. Eşimle o eski rahat günlerimizi özlüyorum açıkçası. Ama çok şükür canım kızım iyi ki var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?