- 17 Nisan 2023
- 2.444
- 1.782
- 63
- 31
M meraklibirkisi ay kızlar ben bebişle tek başıma da çıkıyorum avm gidiyoruz biraz dolaşıp yemek yiyip kalkıyoruz totalde 1-1,5 saat falan sürüyor ama yemek yerken onunda önüne yiyebileceği şeyler verip oyalıyorımİyi cesaret gitmişsin canım tek başına çocukla . Ben şu an cesaret edemem bi yerde kızımla tek başıma oturup yemek yemeyeBöyle böyle alışacak çocuklar da . Ne kadar sinirlendirseler de Daha çok küçükler aslında her şeyi yeni keşfediyorlar . Geçen gün kuzenimin eşi , eskiden çocuklar büyüse karı koca takılsak diyordum, şimdi küçüğü bile lisesi , bizle neden gezmek istemiyorsunuz diye onları darlıyoruz dedi. Büyümelerini beklerken zamanı kaçırıyoruz işte senin yaptığın gibi hayatımıza olabildiğince dahil edersek her şey daha iyi olacak
Bir yere tutunup kalkma sıralama sayılıyorsa benim 7. Ayda yürüdü demem lazım o zamanBenim bebiş 11,5 aylıkken yürüdü arkadaşımın bebesi 8 aylıkken yürümüş seninki nasıl yürümedi hala anlamıyorum diyo ( gittik gördüm bebeği yürüdü dediği koltuktan yutup ayağa kalkması ve 1 adım sıralaması ) o yüzden millet her şeye konuşuyor yani . Bizim grupta da daha yeni yürüyen bebişler var o yüzfen normaldir diye düşünüyorum
Oyaladığımxa dursa ben her gün çıkarım durmuyor asla durmuyor beni keşke görseniz uzaktan oğlumla dışarıdaykenM meraklibirkisi ay kızlar ben bebişle tek başıma da çıkıyorum avm gidiyoruz biraz dolaşıp yemek yiyip kalkıyoruz totalde 1-1,5 saat falan sürüyor ama yemek yerken onunda önüne yiyebileceği şeyler verip oyalıyorım
Ay evettt harfi harfine hepsine katılıyorum gerçekten sonra 1 yaşına girdi çocuğu iki adım attı instada paylaşıyor yürümeye başladı diye daha yürümenin ne olduğunu bilmiyor dengesizBir yere tutunup kalkma sıralama sayılıyorsa benim 7. Ayda yürüdü demem lazım o zamanböyle konuşan insanlar sadece aptal başka bir açıklaması yok. 18. Aya kadar yolu var bunun sağlık durumu yerinde olup yürümeyen insan mı varmış ya desteklersin ne zaman isterse çocuk o zaman yürür. Cahil ve vasfı olmayan insanlar bunu kendi başarısı olarak görüp övünüyor kendi bir şey yapmış gibi en çok sen annesin en iyisi sensin la havle. Durduk yere niye yükseldiysem tahammülüm kalmamış hiç
Ya çok görmek istedim den böyle deyinceOyaladığımxa dursa ben her gün çıkarım durmuyor asla durmuyor beni keşke görseniz uzaktan oğlumla dışarıdayken
Tekerleği kitlenmiyor mu?. Evet kaydırak çok sıkıntı ya benimki sadece merdivene çıkıyor kaymıyor geri iniyor. Belki iki kişi olsam parkta kaymaya alışırdı ama bende korkuyorum beni beklemez yukarıda ben inene kadar düşer diye korkuyorum. Artık salıncakta da durmuyor önündeki şeyi kaldırıyor kaç kere sallarken öyle düşecekti son anda tuttum.Ya çok görmek istedim den böyle deyincedün parka gittik bebek arabası parktan dışarı çıktı yola doğru gidiyor bende bunlar yüzünden tek başıma parka gidemiyorum ya . Bebek arabasına mı hakim olayım çocuğa mı hakim olayım bilemiyorum . Bir de kaydıraktan ters çıkmaya çalışıyor ters çıkınca yukarıda birinin olması gerekiyor falan ama aynı zamanda aşağıda da biri olmalı beceremedim bu park işini
Tek başıma Avm park ben de gidiyorum. Ama hiç oturup bişeyler yemedim . Uzun süre yapmam da heraldeM meraklibirkisi ay kızlar ben bebişle tek başıma da çıkıyorum avm gidiyoruz biraz dolaşıp yemek yiyip kalkıyoruz totalde 1-1,5 saat falan sürüyor ama yemek yerken onunda önüne yiyebileceği şeyler verip oyalıyorım
Bence erteleme ben oğluma rağmen çıktıysamhepiniz çıkabilirsinizTek başıma Avm park ben de gidiyorum. Ama hiç oturup bişeyler yemedim . Uzun süre yapmam da heraldeeşim varken yediğimizde bile zorlanıyorum ben
yazarım tabi sende yaz bence gece kesmesi daha sıkıntılı gözümü çok korkutuyor şu an 18 ay sendromu geçsin bi sonraki tatilde anmemlerde veya kayınvalidemlere gidip orda denicem beni aramıyor o zaman kolay olur diyorlar babası da olacak oyalamak için park bahçe deniz tüm tuşlara bascaz. Bu tatilde o kadar zorlandım ki mayoyla oturuken birden üstümü açıyor canavarSelam kızlar ben de yaklaşık 1buçuk haftadır tatildeyim biraz kayınvalidemler de kaldım biraz annemlerde kaldım çocuğum o kadar güzel oyalandı ki bahçede tavuklarla veya teyzesiyle anneannesi babaannesi dedesiyle o kadar güzel oynadı ki şimdi bir yolculuktayım eve dönüyorum kara kara düşünüyorum insanlar pazartesi sendromu yaşar ben tatil sonrası sendromu yaşayacağım onu düşünüyorum bir de bu bahsettiğiniz iki yaş sendromu bizde de bir haftadır var sürekli çığlık atma inat etme kucağa gelme bağırma hepsi var memeye ekstra düşkünlük var çok canım sıkılınca ben de bırakacağım diyorum ama şu an zamanı değil ağustos eylül gibi bırakmayı düşünüyorum tamamen
Ay ben tesettürlüyüm evde o durumu yaşıyorum askılıyla duruyorum açıyor sürekli dışarıda da öyle olsam yanmıştımmsizin iş şuan daha zoryazarım tabi sende yaz bence gece kesmesi daha sıkıntılı gözümü çok korkutuyor şu an 18 ay sendromu geçsin bi sonraki tatilde anmemlerde veya kayınvalidemlere gidip orda denicem beni aramıyor o zaman kolay olur diyorlar babası da olacak oyalamak için park bahçe deniz tüm tuşlara bascaz. Bu tatilde o kadar zorlandım ki mayoyla oturuken birden üstümü açıyor canavar
Ben aldım indirimde bulunca ama yatmıyor 2 yaş öncesi de pek önermiyorlar zatenKızlar bebeğine yastık kullanan var mı ben genelde yastığa koyuyorum uyuduktan sonra ama zaten devamlı hareket halinde olduğu için hiç durmuyor yastıkta. Ortopedik çocuk yastıkları gördüm onlardan almayı düşündüm ama bilemedim
Ben araları 6 yaş olarak 3 çocuk annesiyim hep tam rahata erdim dedim, 1. Sınıfa başladılar diğer bebe oldu...Ama ben hep araları olsun istiyordum zaten Rabbim gönlüme göre verdi....Ben de 2.çocuk çok istiyorum ama cesaretim yok açıkçası. Hem yurt dışında yaşama, aile desteği olmaması, eşimle ikimizin her şeye aşırı koşturmaktan kendimize ve ilişkimize vakit ayıramıyor oluşumuzun üstüne bir de 2.çocuk olursa nasıl olur bilmiyorum. Ama tecrübeli annelerden de fikir almak isterim. Burada herkes istiyorsanız hemen yapın diyor. Hem yaş farkı az olur birlikte büyürler, hem de zaten yoğun bir hayat düzeni varken çok etkilenmezsiniz yorumunu duyuyorum genellikle.
Valla bizimki de hep diyete giriyor ama sonuç yokÇocuktan önce ev işlerini beraber yapardık çocuktan sonra hiç bişey yapmıyor artık elli kere söylersem yapar onunda yanlış yapıyor. Çok kilo aldı biliyorsun anlatmıştım heralde ondan yapamıyor artık bişeyleri bir kaç gündür diueye girdi bakakm kilo verebilecek mi
Yatakta çok yer değiştiriyor benimki ya seninkine öyle mi yatağın her noktasına yatıyor neredeyse o yüzden yastığa koysam da kalmıyor ama acaba yastık rahat değil ondan mı dedimBen aldım indirimde bulunca ama yatmıyor 2 yaş öncesi de pek önermiyorlar zaten
Evet özellikle izmaritleri eline alıp duruyor birde kırılmış camlar felan var en çok ondan korkuyorum. Gerçekten 2 saat 1000 TL çok ama ayda bir götürmeyi düşünüyorum yeterki mutlu olsun diye, deneyeceğim bende, fırsatı bulursam tabiBana bu rakamlar çok fazla geliyornya. Ben evde değil 2 saat 20 dk oyalayamam orda da durmayacak. O parayla başka şeyler yaparım oğlum için. Parklar evet çok kirli maalesef yerler sigara izmariti çekirdekler benimde evime yakın var ama başka parka götürüyorum en temiz olanı buldum ama o bile yine kirli. Hep yerden bişeuler alıp ağzına koyuyor zaten çoktamduramıyoruz dediğin gibi ama zorluyorum işte alışsın diye
Benimkide horluyor anlatmıştım defalarca kaldırıyorum zaten çocukta uyumuyor öyle uykusuz uykusuz yaşıyoruz biz hala aynı yataktayız oğlum uyanınca yanıma alıyorum mecburen eşim yatakta olmasa düşer diye korkuyorum yoksa içerde yatsa benim için daha iyi olabilirValla bizimki de hep diyete giriyor ama sonuç yokya bu kilo yüzünden de çok horluyo biz aynı yatakta yatmıyoruz 1 yıldır ayrı yatıyorduk geçen gelip içerde yanımda uyumuş ben bi sese uyandım yemin ediyorum sabaha kadar kaç kere dürttüm hatırlamıyorum aşırı aşırı horluyor hiç uyuyamadım ya ben bir daha heralde aynı yatakta yatmam bir yandan da üzülüyorum keşke çözümü olsa horlamasa birlikte uyumayı özledim ama bu şartlarda uyuyamam gitsin başka yerde yatsın
Denersen haber edersin bizim kudurukları bir yerde tutmak oldukça zorEvet özellikle izmaritleri eline alıp duruyor birde kırılmış camlar felan var en çok ondan korkuyorum. Gerçekten 2 saat 1000 TL çok ama ayda bir götürmeyi düşünüyorum yeterki mutlu olsun diye, deneyeceğim bende, fırsatı bulursam tabi
Allah yardımcın olsunYok geceyi kesiyorum bugün 3. Gün oldu yine çok kötü geçti gece, sabaha karşı özellikle krize giriyor 2 elide mememde duruyor bekliuor öyle üstüme çıkıyor falan asla durmuyor ağlıyor kaç güne alışır bilmiyorum. Gece uyku uyumaya başlarsam biraz kafamı toplarsam gündüz de ufak ufak azaltıcam emme sayısını ama şuan gücüm yok önce geceleri düzene koymam şart oldu
Ben aldım. Ama dediğiniz gibi gece çok hareketli benim kızım da. Sarılarak uyuduğu bir yastığı var uyku arkadaşı gibi, onu daha çok sevdi. Diğer yastığı kaldıracağım galibaKızlar bebeğine yastık kullanan var mı ben genelde yastığa koyuyorum uyuduktan sonra ama zaten devamlı hareket halinde olduğu için hiç durmuyor yastıkta. Ortopedik çocuk yastıkları gördüm onlardan almayı düşündüm ama bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?