- 19 Mayıs 2024
- 3.428
- 1.993
- 53
Bende mahvoldum bizde öksürük vs yok ama inanılmaz ağlama krizi var her şeye ağlıyor durduk yere bile ağlıyor heralde ağrısı oluyor 3 gecedir uyku yokBu azı dişler beni mahvetti gerçekten geçen ay bir tanesi çıkmıştı şimdi diğeri çıktı ikisinde de burun akıntısı öksürük ateş valla yıldım bütün gün hiç durmadan ağladı eşim uyutmaya götürdü şimdi ama öksürmekten uyuyamıyor. Gerçekten üşüttü mü yoksa dişten mi anlamıyorum da ikidir diş çıkarırken böyle oluyor.
Benim hiç iyi geçmiyor ona rağmen gidiyorum ara sıra çünkü ben tek başıma dışarı çıkmayı çok severdim gezerdim yemeknyerdim dolaşırdım şimdi kafamı eseni yapamıyorum ağladığı için ama yinede zorluyorum her seferinde yine pişman oluyorum bir gün oda alışacakİnsan cesaret edemediği şeyleri deneyip yapabildiğini görünce çok iyi gelmiyor mu ya? Ben de bugün ilk defa tek başıma kızımla trene bindim şehirler arası. Beklediğimden iyi geçti valla.
Restorana sanırım hiç yalnız gitmedik, bi deneyeyim onu da
Bizim 3.köpek dişi de geldi. Sanırım 1.5 yaştan önce çıkartacak hepsini köpeklerin de. Ama bittik...
Neredeyse her köpek dişi ateş yaptı öyle söyleyeyim
Çocuktan önce ev işlerini beraber yapardık çocuktan sonra hiç bişey yapmıyor artık elli kere söylersem yapar onunda yanlış yapıyor. Çok kilo aldı biliyorsun anlatmıştım heralde ondan yapamıyor artık bişeyleri bir kaç gündür diueye girdi bakakm kilo verebilecek miGerçekten bu konuda çok haklısın erkeklerin algı problemi net var
Kaka kokusundan mı tiksiniyor bide kendi çocuğu yani aslında dışarı yabancıya bende öyleydim ki gayet normal bu ama çocuğumuza da yapmayız yanieşimde hiç değiştirmez ama tiksinmeden dolayı değil yapamıyorum diyor doğduğundan beri benim zorumla 2 kere felan anca değiştirmiştir o da hadi deneyelim dedim diye, değiştiremiyorum diyor ki bence yapar da kaçış sadece yemek yedirmez genelde ben yediririm çok nadir bişey yedirdiği üstünü değiştirmesi de çok nadir ama oyun oynar sürekli o bile bana yetiyor en azından işlerimi hallediyorum bide benim eşim cidden biraz değişti yardım da ediyor bana çamaşır serme toplama hatta bazen ev silme, misafir gelince servis yapıyor çay kahve yapıyor
Bana bu rakamlar çok fazla geliyornya. Ben evde değil 2 saat 20 dk oyalayamam orda da durmayacak. O parayla başka şeyler yaparım oğlum için. Parklar evet çok kirli maalesef yerler sigara izmariti çekirdekler benimde evime yakın var ama başka parka götürüyorum en temiz olanı buldum ama o bile yine kirli. Hep yerden bişeuler alıp ağzına koyuyor zaten çoktamduramıyoruz dediğin gibi ama zorluyorum işte alışsın diyeYa bana yakın park çok kirli götürmek istemiyorum çoğu zaman hemen ayrılıyoruz, hep çöp atmışlar akşamları serseri takımı oturuyor oralarda o yüzden yerlerde ne ararsan var, oğlumda herşeyi elliyor bende o parka götürmek istemiyorum başka yakın park da yok bu aralar oyun cafeye götürmek istiyorum bize çok yakın var ama bir türlü gidemedik ona da , 1000 TL civarı bir fiyat verdiler 2 saat 1-2 yaş grubu ile etkinlik oyun atıştırma saati yapıyorlarmış
Yok geceyi kesiyorum bugün 3. Gün oldu yine çok kötü geçti gece, sabaha karşı özellikle krize giriyor 2 elide mememde duruyor bekliuor öyle üstüme çıkıyor falan asla durmuyor ağlıyor kaç güne alışır bilmiyorum. Gece uyku uyumaya başlarsam biraz kafamı toplarsam gündüz de ufak ufak azaltıcam emme sayısını ama şuan gücüm yok önce geceleri düzene koymam şart olduSadece gece emmesini mi kesiyorsun tamamen mi memeyi bırakıyorsun
Ya nedense bizi azılar böyle zorlamadı biraz burnu akmıştı sanki ufak öksürük tam hastalık gibi değil ama bu köpek dişlerin çok zorluyorBizim azıların 4ü birden gelmişti ve gerçekten çok kötüydü. Şuan köpek dişini çıkarıyor ama sadece 1 tane o yüzden mi bilmiyorum azılara göre çok çok iyi
Benimkide işaret etmiyor bence yapmak istediklerini yapıyorlarKizlae oglum hala isaret etmiyor 16 aylik ama ismine tepki veriyor su veriyim mi diyorum mutfaga filan gidiyor benimle. Birlikte disari cikiyoruz etrafa cok ilgili elimi de birakmaz asla yururken. Hayvanlara da oyle ilgisi var. anne baba gel disinda konustuklarini da anlamiyorum. By bay cak makara filan yapiyor ama kararsizim biseyler ters yani bu cocugun qrtik isaret etmesi gerekmiyor mu
Evet belli canları çok yanıyor ama bizimki de can tükendikBende mahvoldum bizde öksürük vs yok ama inanılmaz ağlama krizi var her şeye ağlıyor durduk yere bile ağlıyor heralde ağrısı oluyor 3 gecedir uyku yok
Ne güzel valla tek tek aynı şeyi yaşayacağına tek seferde bitmişBitmeyen bir süreç bu diş sürekli döngü biri bitip biri başlıyor gerçekten. Bi tanıdığın 15. Ayda öndeki 4 hariç hepsi birlikte çıkmış 1 hafta yiyip içmemiş ağzı yara olmuş sonra bitmiş resmen 1 haftada bizim 2 senelik süreci yaşamışlar
İyi cesaret gitmişsin canım tek başına çocukla . Ben şu an cesaret edemem bi yerde kızımla tek başıma oturup yemek yemeyeDün öok bunaldım yemek yemeğe çıktım abartmıyorum restoranın önünden 3 kere geçtim içeri girmeye cesaret edemedim. Sonra nir köşede bekledim kendimi cesaretlendirdim yapabilirsin dedim ay şaka gibi kendi kendime bunu yaptım ya. Hem çocuğumdan dolayı yemek burnumda geliyor hende insanlardan çok çekiniyorum ağladıpı için neyse bir gazla girdim şansıma yemeğim en son geldi onda da yanlış geldi baya oturmuş oldum eline neler vermedim her şeyi yere attı ayakkabını çıkardı çorabını çıkardı sevimli dostlar açtım yine durmadı . Çalışanlar balon getirdi baya kaos oldu beniö için ama yemeğimi yedim her şeye inat ve yine gidicsm benim hayatıma alışmak zorunda bu şekilde hayat geçmiyor ben mutsuz oluyorum
Elimden geleni yapıyorum o alışana kadar inşallah ben pes etmemİyi cesaret gitmişsin canım tek başına çocukla . Ben şu an cesaret edemem bi yerde kızımla tek başıma oturup yemek yemeyeBöyle böyle alışacak çocuklar da . Ne kadar sinirlendirseler de Daha çok küçükler aslında her şeyi yeni keşfediyorlar . Geçen gün kuzenimin eşi , eskiden çocuklar büyüse karı koca takılsak diyordum, şimdi küçüğü bile lisesi , bizle neden gezmek istemiyorsunuz diye onları darlıyoruz dedi. Büyümelerini beklerken zamanı kaçırıyoruz işte senin yaptığın gibi hayatımıza olabildiğince dahil edersek her şey daha iyi olacak
Benim oğlum 1 şubat kendi kendine yürümesi 15 martta oldu yani size yakın ay olarak. Öncesinde hep ayakta dururdu tutunarak her yere giderdi aslında bana kalsa oğlum yürüyordu ama sadece ellerini bir yere tutmadan gitmiyordu bence korktukları için değil alışkanlıktan. Bir gün patates kızartması uzattım ona uzaktan buraktı duvarı yürüdü o gğn bugündür tutunmadan yürüyor. Teşvik etmek lazım gel demek ya da ellerinden tutup yürütmek bazen işe yaramıyor bizde öyle oldu. Çok sevdiği bir şeyi ya da ilgisini çekecek ama daha önce hiç görmediği bişeyi biraz uzaktan göstermek lazım gel deyince de bazen tedirgin olup gelmiyorlaryürüyormu bebişleriniz ben nisan anneleri grubundan arada sizede bakıyorum kızım 14aylık olmasına 8gün kaldı hala tek basına yürüyemiyo destekle yürüyo acaba ne yaparsam tek basına yürür cesareti yok korkuo
aynen benim kızımda öyle biyerw tutunmamıs gitmiyo koltuk Tepesi'ne cıkıo falan biyere tırmanıo karşılık lı birbimize göndermeye calısıyoz heycanlanıo bize yapışıo tek gitmek istemiyo bazen tek elinden tutup yavas dengeli yürüuo bırakıom o an oturuo adımlamak istemiyoBenim oğlum 1 şubat kendi kendine yürümesi 15 martta oldu yani size yakın ay olarak. Öncesinde hep ayakta dururdu tutunarak her yere giderdi aslında bana kalsa oğlum yürüyordu ama sadece ellerini bir yere tutmadan gitmiyordu bence korktukları için değil alışkanlıktan. Bir gün patates kızartması uzattım ona uzaktan buraktı duvarı yürüdü o gğn bugündür tutunmadan yürüyor. Teşvik etmek lazım gel demek ya da ellerinden tutup yürütmek bazen işe yaramıyor bizde öyle oldu. Çok sevdiği bir şeyi ya da ilgisini çekecek ama daha önce hiç görmediği bişeyi biraz uzaktan göstermek lazım gel deyince de bazen tedirgin olup gelmiyorlar
beben 1yasını gecmiş niye hala yürümüuor diyen ler beni üzüyo bende isterim yürüsün ama yürümüyo 14aylık olcak yakında heryerr sürtünüo emeklio kalkıp tutunuyo yan yan gidiyor bazen iyi tutamıo evde kaç kere düştü bende artık yoruldum dengeli yürüse de düşmese keşke :aynen benim kızımda öyle biyerw tutunmamıs gitmiyo koltuk Tepesi'ne cıkıo falan biyere tırmanıo karşılık lı birbimize göndermeye calısıyoz heycanlanıo bize yapışıo tek gitmek istemiyo bazen tek elinden tutup yavas dengeli yürüuo bırakıom o an oturuo adımlamak istemiyo
Bakalım nasıl olacak bize yazarsın tecrübelerini ben heralde o kadar erken kesemem ama şuan iki hedefim geceleri kesmek 3 gün oldu vermiyorum alışsın sonra azaltıcam yavaş yavaşSelam kızlar ben de yaklaşık 1buçuk haftadır tatildeyim biraz kayınvalidemler de kaldım biraz annemlerde kaldım çocuğum o kadar güzel oyalandı ki bahçede tavuklarla veya teyzesiyle anneannesi babaannesi dedesiyle o kadar güzel oynadı ki şimdi bir yolculuktayım eve dönüyorum kara kara düşünüyorum insanlar pazartesi sendromu yaşar ben tatil sonrası sendromu yaşayacağım onu düşünüyorum bir de bu bahsettiğiniz iki yaş sendromu bizde de bir haftadır var sürekli çığlık atma inat etme kucağa gelme bağırma hepsi var memeye ekstra düşkünlük var çok canım sıkılınca ben de bırakacağım diyorum ama şu an zamanı değil ağustos eylül gibi bırakmayı düşünüyorum tamamen
Bence o şekilde konuşan insalar terslenmeyi hak ediyor ve çok büyük hakka giriyorlar. Bir anneyi endişeli bir hale getirip sonra yok oluyorlar annede bunları düşünüp duruyor. Eşimin tarafnda en geç yürüyen bebek benim oğlum. Görücem kendi çocuğu için 9 aylıkken yürüdüğünü söylüyor 1 buöuk yaşına gelmeden bezden kesmiş aynı zamanda iki kelimelik cümleleri varmış vs vs. Kimse çocuğunun kötü yönlerini söylemiyor hep en iyisi kendi çocuğu. Tamam herkesin çocuğu kendine göre en iyisi ama bunu karşı tarafı kötü hissettirerek söylemek çok ayıp. Uzun süre oğlumun neden yürümediğini düşünüp durdum hep stres yaptım. Benimki hem geç oturdu hem g emekledi hem geç yürüdü. Aslında geç değil çevremdeki insanlara göre geç. Her çocuk kendine özel ve zamanı var.beben 1yasını gecmiş niye hala yürümüuor diyen ler beni üzüyo bende isterim yürüsün ama yürümüyo 14aylık olcak yakında heryerr sürtünüo emeklio kalkıp tutunuyo yan yan gidiyor bazen iyi tutamıo evde kaç kere düştü bende artık yoruldum dengeli yürüse de düşmese keşke :bu arada bende 4 yasında yürümüşüm bende kücükken korkardım düşcem diye
Azıların bizde derdi 2 ay önce başladı 1 ayda şiddetlendi artık yemeden kesildi son 1 haftada ek gıda 0 sabah akşam sadece meme uyku falan yok ağzı aft boğazı enfeksiyon oldu sonra çıktı çok kötüydü ya işte 4 tane birden olduğu için mi tek çıksaydı da böyle mi olurdu bilmiyorum. Üstte bi köpek dişi görünüyor ucu beyazlamış yine huysuzluk sık uyanma memeye düşme falan yapıyor ama normal seviyede yani azılardan sonra hiçbir şey gibiYa nedense bizi azılar böyle zorlamadı biraz burnu akmıştı sanki ufak öksürük tam hastalık gibi değil ama bu köpek dişlerin çok zorluyor
Benim bebiş 11,5 aylıkken yürüdü arkadaşımın bebesi 8 aylıkken yürümüş seninki nasıl yürümedi hala anlamıyorum diyo ( gittik gördüm bebeği yürüdü dediği koltuktan yutup ayağa kalkması ve 1 adım sıralaması ) o yüzden millet her şeye konuşuyor yani . Bizim grupta da daha yeni yürüyen bebişler var o yüzfen normaldir diye düşünüyorumbeben 1yasını gecmiş niye hala yürümüuor diyen ler beni üzüyo bende isterim yürüsün ama yürümüyo 14aylık olcak yakında heryerr sürtünüo emeklio kalkıp tutunuyo yan yan gidiyor bazen iyi tutamıo evde kaç kere düştü bende artık yoruldum dengeli yürüse de düşmese keşke :bu arada bende 4 yasında yürümüşüm bende kücükken korkardım düşcem diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?