2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Canım sen kaynanan gil ile aynı evde mi yaşıyordun? Zor olmuyor mu?
Depremden dolayı beraber yaşıyor gibiyiz canım, arada görümcelere gidiyorlar İstanbul a ama çoğunluk bu sene bendeydiler. Evleri tadilat oluyor bakalım geçebilecekler mi, kw de alzaymır başladı nasıl bir yol izlenecek şuan için belli değil.
Zor olmuyor mu elbette iş yoğunluğu adına zor ama Allah razı olsun her şeyi dört dörtlük isteyen birileri değiller (kendi anne babamı düşününce) bende elimden geldiğince yemeklerini hizmetlerini görmeye çalışıyorum. Bebe konusunda da çok yardımcı oluyorlar, Allah razı olsun.
Mesela yarın görümceme geçecekler, bebeyle bizi neler bekliyor bakalım, ayyy sonrası da okullar tatil benim huni takma sezonu geliyor

Ne güzel sorun yaşamamana sevindim, yani kendimi düşünüyorum da kaynanam ile 3 4 gün aynı evin içinde kalınca çıldırmama ramak kalıyor bayramda 4 5 gün aynı evde kaldık cidden gidince nefes aldım, tamam yardım etmeye çalışıyor ama kadının huyu kötü yani olmuyor valla ben hayatta yapamazdım bravo sana

Aynen valla çok aldı senin eşin kaç kilo şuanda nasıl bir diyet uyguluyor
Diyet uygulamıyor aslında dikkat ediyor 1 hafta oldu ekmek yemiyor kola aşırı içerdi içmiyor pilav yemiyor vs kendi kendine bişeyler yapıyor benimki 70lerdeydi şuan 90 kilo

Gece memesi kesmede 4. Gün yine hiç bişey değişmedi gece kalkıp meme istiyor acaba alışır mı devam etmeli miyim ama artuk geceleri emzirmek istemiyorum ya napıcam böyle alışacak mı acaba

Kızlar benim kızım kafasını kaşıyıp duruyor . Sırtı omzu biraz isilik olmuş . Kafasının arkasını kaşıyıp duruyor . İsilikten midir ? Nasıl rahatlar ki bu kaşıntısı

Ya kitleniyorda o arabanın olduğu yerden koşarak uzaklaşıyor bende o an panikle arabayı mı tutcam çocuğu mu bilemeyip arabayı orada bırakıyorum geri arabanın yanına gelmek için çığlık çığlığa ağlıyor

Kaç kez kalkıyor gece 4 gündür , kolay uykuya geri dönebiliyor mu
Uyandığında çok uzun süre uyumuyor o yüzden çok sık uyanıyor diyemicrm uyumuyor yani önceden uyanırdı emzirirdim uyurdu geri şimdi en az 1 saat duruyor o arada zaten uykum gidiyor benim. Gece saat 1 de uyudum o sıralar uyandı 2 saate yakın durdu sonra uyudu galiba 5 gibi br daha kalktı 6 buçuk gibi tamamen kalktı

M meraklibirkisi canım gündüz emdiği için ve artık akılları erdiği için biraz daha sürebilir ama bence bu kadar emek verdin devam et, alışması zaman alacaktır. Gündüzleri gecede ona söyle... Artık büyüdün, akşam gece meme yok, gündüz meme içebilirsiniz... Rabbim kolay eylesin

Ben de gece beslenmesini bırakmaya korkuyorum ama saat başı uyanıyor yine . Bi ara azaltmıştı 3-4 defa kalkıyordu . 2 hafta kadardır saat başı ağlayarak kalkıyor . Gözü kapalı bağırıyor . Nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum .

Aynı şey bende de var ve kafama takmaya başladım en azından söylediğim şeyleri taklit etmesi gerekiyor bence hayvan seslerinin çoğunu çıkarıyor anne baba mama dede diyor ama mesela su isteyecek söylemiyor işaret ediyor suluğunu anlamamazlığa vuruyorum bu sefer ağlamaya başlıyor. Bi bakıyorum instagrama 16 aylık 110 kelimesi olan çocuklar var etkilenmemeye çalışıyorum ama ister istemez kafama takıyorum.

Şimdi oturmuş 110 kelimeyi yazmış diye başlayacağım ama dünde çocuğu yürüyen kadına sallamıştım her gün birilerine sallayan gibi görünmek istemiyorum bu da harfleri kelime sayıyor olmasın

Gece memesi kesmede 4. Gün yine hiç bişey değişmedi gece kalkıp meme istiyor acaba alışır mı devam etmeli miyim ama artuk geceleri emzirmek istemiyorum ya napıcam böyle alışacak mı acaba
En azından 1 hafta denesen iyi olur ya boşuna gitmesin bu günler. Sabah emiyor gündüz uykusunu da meme ile yapıyorsa kafası karışıyor da olabilir. Anlatmaya çalış gece yok falan diye. Benimki asla anlamazdı da

Amin inşallah nende o kadar emek verdim vazgeçmek istemiyorum sonuçta bir gün sona erecek bu olay oğlum kendi kendine bırakmayacak ki çoğu bebek zaten kendi kendine bırakamaz burda bize iş düşüyor inşallah sonu güzel olur

Bizim bu ara uyku düzene girer gibi oldu en azından uzun bir süre uyanmıyorduhatta uyansa yanıma alsam bile meme istemiyordu kendi kendine yanımda uyuyordu ama çok uzun sürmedi bu durum 3 4 gün sonra diş gelmeye başladı umarım bu süreç geçicidir artık dişler çıkar biter

Sanırım aynı videoyu gördük 110+ kelime yazmış canım + yı yazmayı unutmuşsun çok merak ediyorum o anneyi 110 da durduran neydi. Oğlum 3 5 kelime söylerken bende sayıyordum oğlumun 3 kelimesi var artık 4 kelimesi var diye gururlanıyordum ama artık çok dikkatimi çekmiyor oturup o kadar kelime nasıl sayıyorlar benim oğlumun değil 110 adam akıllı söylediği kelime 10 12 falandır ki bana da bu normal geliyor. O yüzden o saçma videolara takılmayın biz gğn içinde 110 kelime konuşuyor muyuz acaba

Benimkide anlamaz aöıkcası gece pek konuşmam doğdu doğalı öyleyim ses çıkarmamaya çalışıyorum konuşursam dikkat verip dinliyor uykusu açılıyor sonra da daha çok ağlıyor kısır döngü. Pış pış yapıyorum su teklif ediyorum öyle 4 gğn geçti benimde hedefim 1 hafta ilk günle son gün arasında fark olursa devam edicem yoksa yine devam ederim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…