Zaten yorumlar çok komikti bi yazsana falan yazmışlarŞimdi oturmuş 110 kelimeyi yazmış diye başlayacağım ama dünde çocuğu yürüyen kadına sallamıştım her gün birilerine sallayan gibi görünmek istemiyorum bu da harfleri kelime sayıyor olmasın
Not alıyormuş hanımefendi ajandayaSanırım aynı videoyu gördük 110+ kelime yazmış canım + yı yazmayı unutmuşsunçok merak ediyorum o anneyi 110 da durduran neydi. Oğlum 3 5 kelime söylerken bende sayıyordum oğlumun 3 kelimesi var artık 4 kelimesi var diye gururlanıyordum ama artık çok dikkatimi çekmiyor oturup o kadar kelime nasıl sayıyorlar benim oğlumun değil 110 adam akıllı söylediği kelime 10 12 falandır ki bana da bu normal geliyor. O yüzden o saçma videolara takılmayın biz gğn içinde 110 kelime konuşuyor muyuz acaba
Ben inanmıyorum ya elbette çok konuşkan çocuk vardır ama bu diğer annleri üzmek için kasıtlı yapılmış hepimiz burda aşağı yukarı birbirimizi tanıdık çocuklarımızı biliyoruz hangimizin çocuğu 100 tane kelime söylüyor ki o annede biliyor bunu bilerek yapıyorlar işteNot alıyormuş hanımefendi ajandayaya bir sürü çıkıyor böyle takmıyorum her çocuk farklıdır ama bi yerde de nasıl ya diyor insan
Benim eşimde çok kola içiyor bide gece sürekli bişeyler yiyorDiyet uygulamıyor aslında dikkat ediyor 1 hafta oldu ekmek yemiyor kola aşırı içerdi içmiyor pilav yemiyor vs kendi kendine bişeyler yapıyorbenimki 70lerdeydi şuan 90 kilo
10 gün kadar bir dene belki alışırGece memesi kesmede 4. Gün yine hiç bişey değişmedi gece kalkıp meme istiyor acaba alışır mı devam etmeli miyim ama artuk geceleri emzirmek istemiyorum ya napıcam böyle alışacak mı acaba
Benimki bıraktı işte gece yemesini bakalım kilo verecek miBenim eşimde çok kola içiyor bide gece sürekli bişeyler yiyor
İnşallah10 gün kadar bir dene belki alışır
Umarım verirBenimki bıraktı işte gece yemesini bakalım kilo verecek mi
Amin inşallah nende o kadar emek verdim vazgeçmek istemiyorum sonuçta bir gün sona erecek bu olay oğlum kendi kendine bırakmayacak ki çoğu bebek zaten kendi kendine bırakamaz burda bize iş düşüyor inşallah sonu güzel olur
Ağlarken çıkarılan anneye benzer sesi anne sanmış olmasın emekliyormusdur da kesin 2 aydaDun doktorda bi aile gorduk. Bizim bebegimiz 2 aylikken anne dedi diyor. Yok artik. Benim annem de kedisinin ona anne dedigini iddia ediyor onun gibi bisey heralde:)))
Biz de bu ara hem gece uykusuna hem gündüz uykusuna direniyoruzAy oğlum bugün yine öğle uykusuna uyumuyor ve ağlıyor çok zorluyor, herşeye bağırıyor saçma sapan tehlikeli şeyler yapıyor uykusu olduğu halde direniyor tamam uyumasın ama böyle yapınca da aşırı zorlanıyorum şuan bağırdım kendisine ve umursamıyorum kendi kendine ağlıyor yüzüne bile bakmadımumursamadığım içinde vicdan yapıyorum ama aşırı sinirliyim sabrımı tüketti
Aynı kelime yok bana da bu ara annenin yanında aba aba diyor hiç kimseye abla da demedik nerden duydu bilmiyorum.Kelime söylemiyor ıhla her şeyi anlatıyor konutlara uyuyor istediği şeyleri de anlatıyor ama ıhhh ile yani bence bir anda sökülcek konuşmaları diye düşünüyorumBenim bebekte isaret bol bol var ama konusma yok ya. Deliricem. Anne diyor arada zorda kalirsa. Mama diyor. Aydede diyor. Havhav falan. Ama gerisi yok. Her soyledigimi anliyor. Talimatlara uyuyor. Sosyal bir cocuk. Ama hala iiilayarak derdini anlatmaya calisiyor.
Endise etmemeye calisiyorum ama ettafimdakioer gecikti falan diye darlayinca ister istemez dusunuyor insan.Aynı kelime yok bana da bu ara annenin yanında aba aba diyor hiç kimseye abla da demedik nerden duydu bilmiyorum.Kelime söylemiyor ıhla her şeyi anlatıyor konutlara uyuyor istediği şeyleri de anlatıyor ama ıhhh ile yani bence bir anda sökülcek konuşmaları diye düşünüyorum
Arkadaşlar kesinlikle bebeğiniz standartları yapıyorsa ve doktorunuz sorun yok diyorsa hayatı kendinize zindan etmeyin... Benim bebe bu gün 3 kelimelik cümle kurmuş, "dede ceviz verdi"Aynı şey bende de var ve kafama takmaya başladım en azından söylediğim şeyleri taklit etmesi gerekiyor bence hayvan seslerinin çoğunu çıkarıyor anne baba mama dede diyor ama mesela su isteyecek söylemiyor işaret ediyor suluğunu anlamamazlığa vuruyorum bu sefer ağlamaya başlıyor. Bi bakıyorum instagrama 16 aylık 110 kelimesi olan çocuklar var etkilenmemeye çalışıyorum ama ister istemez kafama takıyorum.
Değil mi ya , ağlarken haağne gibi bi ses çıkardı benimkinden de . Anne diyor diye esprisini yapıyordukAğlarken çıkarılan anneye benzer sesi anne sanmış olmasın emekliyormusdur da kesin 2 ayda
Ahhahah aynwn benimde çok umrumda değil zaten zayıf erkek hoş durmuyor benim gözümde ama horlaması sıkıntıUmarım verirben eşimin kilosunu takmıyordum normalde ama bu horlama yüzünden artık bende zayıfla demeye başladım, etrafında herkes kilo aldın işte yaşlı görünmeye başladın diyormuş bende kime ne ben böyle beğeniyorum kimse karışamaz diyordum ama işin içine horlama girince artık bende bir psikolojik baskı yapar oldum
Ay iyi bari beraber yapıyoruz bu süreci inşallah hakkıyla üstesinden geliriz sende yazarsın destek olalım birbirimizeBizim 4. Günümüz oldu ve şükür gece emmesinden biraz biraz vazgeçiyor devam edin mutlaka ben gece uyaninca hemen su veriyorum ve göğsüme sarılıp yatıyor eliyle oynuyor o şekilde uykuya dalıyor uykudayken de konusuyorum sütler sabah gelecek diye sabah emmek için çok erken kalkıyor ama gece artık emmeden uykuya geçebiliyor sarılarak çok şükür. Siz de devam edin umarım en kısa zamanda alisacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?