2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Zaten yorumlar çok komikti bi yazsana falan yazmışlar

Not alıyormuş hanımefendi ajandaya ya bir sürü çıkıyor böyle takmıyorum her çocuk farklıdır ama bi yerde de nasıl ya diyor insan

Not alıyormuş hanımefendi ajandaya ya bir sürü çıkıyor böyle takmıyorum her çocuk farklıdır ama bi yerde de nasıl ya diyor insan
Ben inanmıyorum ya elbette çok konuşkan çocuk vardır ama bu diğer annleri üzmek için kasıtlı yapılmış hepimiz burda aşağı yukarı birbirimizi tanıdık çocuklarımızı biliyoruz hangimizin çocuğu 100 tane kelime söylüyor ki o annede biliyor bunu bilerek yapıyorlar işte

Diyet uygulamıyor aslında dikkat ediyor 1 hafta oldu ekmek yemiyor kola aşırı içerdi içmiyor pilav yemiyor vs kendi kendine bişeyler yapıyor benimki 70lerdeydi şuan 90 kilo
Benim eşimde çok kola içiyor bide gece sürekli bişeyler yiyor

Benimki bıraktı işte gece yemesini bakalım kilo verecek mi
Umarım verir ben eşimin kilosunu takmıyordum normalde ama bu horlama yüzünden artık bende zayıfla demeye başladım, etrafında herkes kilo aldın işte yaşlı görünmeye başladın diyormuş bende kime ne ben böyle beğeniyorum kimse karışamaz diyordum ama işin içine horlama girince artık bende bir psikolojik baskı yapar oldum

Ay oğlum bugün yine öğle uykusuna uyumuyor ve ağlıyor çok zorluyor, herşeye bağırıyor saçma sapan tehlikeli şeyler yapıyor uykusu olduğu halde direniyor tamam uyumasın ama böyle yapınca da aşırı zorlanıyorum şuan bağırdım kendisine ve umursamıyorum kendi kendine ağlıyor yüzüne bile bakmadım umursamadığım içinde vicdan yapıyorum ama aşırı sinirliyim sabrımı tüketti

Bizim 4. Günümüz oldu ve şükür gece emmesinden biraz biraz vazgeçiyor devam edin mutlaka ben gece uyaninca hemen su veriyorum ve göğsüme sarılıp yatıyor eliyle oynuyor o şekilde uykuya dalıyor uykudayken de konusuyorum sütler sabah gelecek diye sabah emmek için çok erken kalkıyor ama gece artık emmeden uykuya geçebiliyor sarılarak çok şükür. Siz de devam edin umarım en kısa zamanda alisacaklar

Dun doktorda bi aile gorduk. Bizim bebegimiz 2 aylikken anne dedi diyor. Yok artik. Benim annem de kedisinin ona anne dedigini iddia ediyor onun gibi bisey heralde:)))
Ağlarken çıkarılan anneye benzer sesi anne sanmış olmasın emekliyormusdur da kesin 2 ayda

Biz de bu ara hem gece uykusuna hem gündüz uykusuna direniyoruz

Aynı kelime yok bana da bu ara annenin yanında aba aba diyor hiç kimseye abla da demedik nerden duydu bilmiyorum.Kelime söylemiyor ıhla her şeyi anlatıyor konutlara uyuyor istediği şeyleri de anlatıyor ama ıhhh ile yani bence bir anda sökülcek konuşmaları diye düşünüyorum

Endise etmemeye calisiyorum ama ettafimdakioer gecikti falan diye darlayinca ister istemez dusunuyor insan.

Arkadaşlar kesinlikle bebeğiniz standartları yapıyorsa ve doktorunuz sorun yok diyorsa hayatı kendinize zindan etmeyin... Benim bebe bu gün 3 kelimelik cümle kurmuş, "dede ceviz verdi" oğluma ama hala yürümüyor ve biz 2 gün sonra 17 aylık olacağız... İnstayı geçtim ben, grubumuzdaki koşan, kaydırağa ters tırmanan kuzulara bakaraktan kendimi dağlara vurmam gerekirdi.
Her bebek gerçekten çok farklı ve her bebeğin becerisi kabaliyeti de çok farklı, 3 bebe büyüttüğüm içinde gerçekten bunu rahatlıkla söylüyorum.
Aynı bedenle 3 kere hamile kalıp hepsinde farklı şeyler yaşayan da ben

Ahhahah aynwn benimde çok umrumda değil zaten zayıf erkek hoş durmuyor benim gözümde ama horlaması sıkıntı

Ay iyi bari beraber yapıyoruz bu süreci inşallah hakkıyla üstesinden geliriz sende yazarsın destek olalım birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…