- 19 Mayıs 2024
- 3.425
- 1.992
- 53
Etrafımızdakiler bi sussada annelik yapsakEndise etmemeye calisiyorum ama ettafimdakioer gecikti falan diye darlayinca ister istemez dusunuyor insan.
Ay iyi bari beraber yapıyoruz bu süreci inşallah hakkıyla üstesinden geliriz sende yazarsın destek olalım birbirimize
Benimkinde 8 diş var sadece. Arkalardan gelen de yok gibi . Ağzına da bakamadım bi türlü . İnat açmıyor . Açtıramadım ağzını yanlar hiç görünmüyor .Bizim bu ara uyku düzene girer gibi oldu en azından uzun bir süre uyanmıyorduhatta uyansa yanıma alsam bile meme istemiyordu kendi kendine yanımda uyuyordu ama çok uzun sürmedi bu durum 3 4 gün sonra diş gelmeye başladı umarım bu süreç geçicidir artık dişler çıkar biter
çok zor cidden ya. İnsan o an kendine hakim olamıyor . Sonra sakinleşince bi vicdan azabı çöküyor . Annelik sabır işi gerçekten . Allah yardımcımız olsunAy oğlum bugün yine öğle uykusuna uyumuyor ve ağlıyor çok zorluyor, herşeye bağırıyor saçma sapan tehlikeli şeyler yapıyor uykusu olduğu halde direniyor tamam uyumasın ama böyle yapınca da aşırı zorlanıyorum şuan bağırdım kendisine ve umursamıyorum kendi kendine ağlıyor yüzüne bile bakmadımumursamadığım içinde vicdan yapıyorum ama aşırı sinirliyim sabrımı tüketti
Ay daha yorucu değil mi öyle senin için ben oğluöu artık kucağımda taşıyamıyorum 11 kilo bile değil. Yanıma yatıyor emiyor sonra dönüyorbirax yatakta uyuyor bana sarılıp ama bu aralar dişten sanırım çok zor dalıyor uykuyaİnşallah cocuklarimizi kendimizi çok yipratmadan bu süreci atlatırızbiz uyumaya geçmesi için gece ninni aciyoruz kucakta biraz geziyoruz son ana gelene kadar yatağa gecmiyoruz sonra yatağa geçip sarılarak memeyle severek uyuyoruz. Destek olalım bu süreçte çok onemliymis gerçekten
Benimki 4 er 4er çıkarıyor bir kaç gün ara ile yani aynı gün değilde. Şuan 12 dişi var 13. Patladı bir tane daha geldi gelecek azılar zorlamadı o kadar ama köpek dişleri çok zorladı biziBenimkinde 8 diş var sadece. Arkalardan gelen de yok gibi . Ağzına da bakamadım bi türlü . İnat açmıyor . Açtıramadım ağzını yanlar hiç görünmüyor .
Şu dişler tamamlansa bi bitse . Mahvoldu çocuklar da biz de
Tasuuuu çok tatlısın ya çok iyi geliyor yazdıklarınArkadaşlar kesinlikle bebeğiniz standartları yapıyorsa ve doktorunuz sorun yok diyorsa hayatı kendinize zindan etmeyin... Benim bebe bu gün 3 kelimelik cümle kurmuş, "dede ceviz verdi"oğluma ama hala yürümüyor ve biz 2 gün sonra 17 aylık olacağız... İnstayı geçtim ben, grubumuzdaki koşan , kaydırağa ters tırmanan kuzulara bakaraktan kendimi dağlara vurmam gerekirdi.
Her bebek gerçekten çok farklı ve her bebeğin becerisi kabaliyeti de çok farklı, 3 bebe büyüttüğüm içinde gerçekten bunu rahatlıkla söylüyorum.
Aynı bedenle 3 kere hamile kalıp hepsinde farklı şeyler yaşayan da ben
Ay daha yorucu değil mi öyle senin için ben oğluöu artık kucağımda taşıyamıyorum 11 kilo bile değil. Yanıma yatıyor emiyor sonra dönüyorbirax yatakta uyuyor bana sarılıp ama bu aralar dişten sanırım çok zor dalıyor uykuya
Akşam uykusuna da hala geçmedi zaten günlerdir bir huzursuzluk var bugün daha beter oldu, hiç durmuyor ve herşeye ağlıyor sürekli, baş ağrısı yaşıyorum bütün gün herşeye bağırıp ağladıçok zor cidden ya. İnsan o an kendine hakim olamıyor . Sonra sakinleşince bi vicdan azabı çöküyor . Annelik sabır işi gerçekten . Allah yardımcımız olsun
Benimkide öyle ama hızlı hızlı yapabildiğim kadar yapıyorum çoğu zaman yüzünde yemej kalıyosizinki de elini yüzünü yıkarken ağlayıp bağırıyor mu . Benimki hep pis geziyor . Yüzünü tam yıkatmıyor . Dışarıdan sesimizi duyan dövüyorum sanacak. Hep yağlı yemekli . Kulağına gözüne burnuna yağlı yemek sokuyor . Doğru dürüst temizleyemiyorum .
sizinki de elini yüzünü yıkarken ağlayıp bağırıyor mu . Benimki hep pis geziyor . Yüzünü tam yıkatmıyor . Dışarıdan sesimizi duyan dövüyorum sanacak. Hep yağlı yemekli . Kulağına gözüne burnuna yağlı yemek sokuyor . Doğru dürüst temizleyemiyorum .
Benim kızda öyle yikatmiyor altını degistirmiyor hayır diye gezip duruyor evde bağırıyorsaçımıza burnumuza kadar hep yemek oluyor banyodan banyoya temizleniyor bi
Sanki kötülük ediyormuşuz gibi tepkileri var . Allahım çok komikler aslında ama sinir bozucuBenimkide öyle ama hızlı hızlı yapabildiğim kadar yapıyorum çoğu zaman yüzünde yemej kalıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?