- 4 Ağustos 2022
- 6.612
- 2.984
- 123
Suyla oynamaya çalışıyor çeşmeye saldırıyor yıkatmıyorsizinki de elini yüzünü yıkarken ağlayıp bağırıyor mu . Benimki hep pis geziyor . Yüzünü tam yıkatmıyor . Dışarıdan sesimizi duyan dövüyorum sanacak. Hep yağlı yemekli . Kulağına gözüne burnuna yağlı yemek sokuyor . Doğru dürüst temizleyemiyorum .
Sanki kötülük ediyormuşuz gibi tepkileri var . Allahım çok komikler aslında ama sinir bozucu
Size gelecekten haber vereyim şimdi yıkamaya lar ileride de yıkamadıjları için sürekli söylenmenize sepeb oluyorEvet çok komikler ama sonradan düşününceo an insan sinir krizi geçiriyor bu kadar zor olmamalı her şey diyorum tek çocukla perişan oluyorum iki üç çocuklu annelere hayranım
Size gelecekten haber vereyim şimdi yıkamaya lar ileride de yıkamadıjları için sürekli söylenmenize sepeb oluyorsorun değişmiyor şekil değiştiriyor
Puzzle110 kelimeyi merak eden anneler buyrun yoruma
Ya bende pür dikkat oğlumu dinlesem yazsam 50 60 kelime çıkarırım en az ama hani kelime olarak değil yanlışlıkla ağzından çıkan şeyler farkındayım nispet yapmak istesek hepimiz bir şey buluruzPuzzleay belki de diyodur ama ne bileyim bana bi saçma geldi
Kesinlikle bence bu kadın çıkardığı sesleri kendi yorumuyla kelimeye çevirmişYa bende pür dikkat oğlumu dinlesem yazsam 50 60 kelime çıkarırım en az ama hani kelime olarak değil yanlışlıkla ağzından çıkan şeyler farkındayım nispet yapmak istesek hepimiz bir şey buluruz
Benimkide atıyor yaaaKızlar, benim kızım fırlatmayı öğrendi galiba sürekli bi şeyler fırlatıyor. O atılmaz top fırlatılır falan diyorum ama nafile. Var mı öneriniz?
Bir de su meselesi, ben lavabonun önüne merdiven koydum, kendisi çıkıp açıp yıkıyor ellerini. Her yer batıyor ve su oluyor tabi ama zaten saldım çayıra artık temizlik konusunuÇok zor oldu tabi bu aşamaya gelmek ama benim kızım epey bireysel takıldığı için her şeyi kendi yapmak istiyor
Herkesin emzirmeyi sonlandırma hikayesi farklı ama ben kendi adıma söyleyeyim ilk hedefim gece emmesini kesmek bugün 6 gün oldu emzirmedim hala uyanıyor istiyor hiç bişey değişmedi ama alışacak çünkü ben kararlıyım bu sefer. Sonrası içinde tamamen kesmeyi biraz konuşmaya başlayınca düşünüyorum eğer sütün olursa hedefim 2 yaşna kadar emzirmek ama azaltarak sonlandırmak.Kızlar benim sorunum var!!! Bebeğim yenidoğan düzeninden de beter bir emme düzenine geri döndü. Bir dakika daha geçmeden mama mama diye üstüme yapışıyor memelerim sürekli açık emmese bile emzik gibi ağzında sürekli Ağlıyo ve sadece meme istiyo 17 buçuk aylık biraz araştırma yaptım 18 ve 23. Aylarda normalmiş bu durum süt artık yetmediği için doyurmaya güvenli bağlanmaya çevirip azaltmam gerekiyormuş ama mümkünatı yok sürekli dibimde oyuncaklarıyla da oyalayamıyorum park bahçe işi de yalan yalnızım tek başıma bakıyorum akşam babası 1 saat görürse ohh be diyorum ben napcam çok zordayım az önce sinirden ağladım sonra araştırdım sakinleştim zaten ağustos gibi bıraktırmayı düşünüyordum tamamen ama şu an öne mi çeksem tam zamanı mı çok kararsızım
Evde kendim tarttım 10.800 çıkmıştı ama bezi kıyafetleri de vardı. Kilo olarak çok düşük aslında ama nedense bana zayıf gözükmüyor yüzü biraz yanaklı ondan heralde ama kolları ince mesela biraz da bol giydiriyorum pek gözüme batmıyor. Benimkide çok az yiyor aşırı hareketli şu sıralar sık sık bişeuler yedirmeye çalışıyorum çünkü çok az yiyor.Benim de bir sorum var. Bebegim bence yasitlarina gore zayif. Yani ogunlerini cok az yiyor. Ekmek delisi oldu. Bol bol yemiyor. Ama enerjisinde herhangi bir sorun yok. Halsizligi yok. Subat dogumlu bebegim. Sizin kilolariniz nedir. Erkek bebeklerin. Bizimkini tartirmadim uzun zamandir ama bence 11 kg falandir max.
Benim bebeğim de erkek bebek ve çok daha zayıf ilk 4 ay çok güzel kilo aldı hatta fotolarına bakıyorum baya tombiş duruyor sonra yavaş yavaş kilo alımı azaldı ve zayıf durmaya başladı şuan 17 aylık olacaz 8300 herkes çok zayıf diyor çok üzülüyorum kaç kere doktora da gittim, bir sorun yok çok şükür sadece Demir eksikliği var ondan mı zayıf bilmiyorum birde çok iştahlı da değil yemiyor ve aşırı hareketli gece uykusuna geçene kadar 8 9 saat uyumadan ve hiç dinlenmeden hareket ediyor, gece de sürekli kalkıyor tabi bunlarda bence kilosunu etkiliyor, sizin kilonuz gayet iyi bence, boyu kaç peki?Benim de bir sorum var. Bebegim bence yasitlarina gore zayif. Yani ogunlerini cok az yiyor. Ekmek delisi oldu. Bol bol yemiyor. Ama enerjisinde herhangi bir sorun yok. Halsizligi yok. Subat dogumlu bebegim. Sizin kilolariniz nedir. Erkek bebeklerin. Bizimkini tartirmadim uzun zamandir ama bence 11 kg falandir max.
Bir dene istersen bıraktırmayı, benim bebeğim memeye düşkün değildi hatta hep red yaşadık kesin bırakır gözüyle bakıyordum, son 2 aydır gün içinde 6 7 kere emziriyorum gece de sürekli emiyor aşırı düşkün olmuş meme meme diyor AVM'de elini göğsüme sokuyor çekiştiriyor istiyor ama ona rağmen şuan bıraktırmayı düşünmüyorum, bazı çevremdekiler bıraktır rahatlarsın diyorlar ama biraz daha dayanabilirim 2 yaşından sonra bakacağımKızlar benim sorunum var!!! Bebeğim yenidoğan düzeninden de beter bir emme düzenine geri döndü. Bir dakika daha geçmeden mama mama diye üstüme yapışıyor memelerim sürekli açık emmese bile emzik gibi ağzında sürekli Ağlıyo ve sadece meme istiyo 17 buçuk aylık biraz araştırma yaptım 18 ve 23. Aylarda normalmiş bu durum süt artık yetmediği için doyurmaya güvenli bağlanmaya çevirip azaltmam gerekiyormuş ama mümkünatı yok sürekli dibimde oyuncaklarıyla da oyalayamıyorum park bahçe işi de yalan yalnızım tek başıma bakıyorum akşam babası 1 saat görürse ohh be diyorum ben napcam çok zordayım az önce sinirden ağladım sonra araştırdım sakinleştim zaten ağustos gibi bıraktırmayı düşünüyordum tamamen ama şu an öne mi çeksem tam zamanı mı çok kararsızım
Evet kahvaltıyı doğru düzgün yemiyor tek yediği patates kızartması zeytin ve salatalık onlar olunca yiyor ama yumurta yapıyorum yemiyor, poğaça felan veriyorum onuda iki ısırık alıp atıyor, menemen yapıyorum işine gelince yiyor, başka kahvaltı alternatifleri de yok yani bende ne yapacağımı şaşırıyorum, yumurtayı yedirebilmek içinde şöyle bir çözüm buldum patates ile yumurtayı karıştırıyorum tavada pişiriyorum öyle çaktırmadan patatesin içinde yiyor, yoksa yumurtada yemez olduKızlar biz hala kahvalti yapmiyoryz dogru duzgun.asla yumurta yemiyor.ancak irmik vs karistirinca anlamadan yiyor.tek yedigi peynir zeytin sevmiyor.ben organikde olsa biseylerden muhallebi yaparak sabahlari yedirmek istemiyorum artik.benimkimi anormal bu durumu yasayanlar varmi ya.napicam bilmiyorum artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?