2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Suyla oynamaya çalışıyor çeşmeye saldırıyor yıkatmıyor ıslak mendille temizliyorum

Evet çok komikler ama sonradan düşününce o an insan sinir krizi geçiriyor bu kadar zor olmamalı her şey diyorum tek çocukla perişan oluyorum iki üç çocuklu annelere hayranım
Sanki kötülük ediyormuşuz gibi tepkileri var . Allahım çok komikler aslında ama sinir bozucu

Evet çok komikler ama sonradan düşününce o an insan sinir krizi geçiriyor bu kadar zor olmamalı her şey diyorum tek çocukla perişan oluyorum iki üç çocuklu annelere hayranım
Size gelecekten haber vereyim şimdi yıkamaya lar ileride de yıkamadıjları için sürekli söylenmenize sepeb oluyor sorun değişmiyor şekil değiştiriyor

Çok güzel bir haber olmadı bu ama inşallah değişir de büyüdükçe yıkamayı diş fırçalamayı sever diye umut ediyordum
Size gelecekten haber vereyim şimdi yıkamaya lar ileride de yıkamadıjları için sürekli söylenmenize sepeb oluyor sorun değişmiyor şekil değiştiriyor

Kızlar, benim kızım fırlatmayı öğrendi galiba sürekli bi şeyler fırlatıyor. O atılmaz top fırlatılır falan diyorum ama nafile. Var mı öneriniz?
Bir de su meselesi, ben lavabonun önüne merdiven koydum, kendisi çıkıp açıp yıkıyor ellerini. Her yer batıyor ve su oluyor tabi ama zaten saldım çayıra artık temizlik konusunu Çok zor oldu tabi bu aşamaya gelmek ama benim kızım epey bireysel takıldığı için her şeyi kendi yapmak istiyor

Puzzle ay belki de diyodur ama ne bileyim bana bi saçma geldi
Ya bende pür dikkat oğlumu dinlesem yazsam 50 60 kelime çıkarırım en az ama hani kelime olarak değil yanlışlıkla ağzından çıkan şeyler farkındayım nispet yapmak istesek hepimiz bir şey buluruz

Benimkide atıyor yaaa abi abla legoları bir kere yanında birbirlerine oyun diye attılar, önce o da oyun diye atıyordu şimdi baya baya kızdığı için atıyor sinirini alamazsa gidip alıp tekrar tekrar atıyor...

Şu saatte poğaca başı bekleyen masum köylüüü... Yarın kızımın pikniği var. Ve ben anca poğacaları yaptım. 10. 30 da uyuyan bebemm arada bir kalktı, emdi uyudu... Bende artık gideyim de kıvrılayım yanına.... Bol uykulu az ağlamalı uyanmalı bir gece dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…