2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Ay bende bişey kırılınca seviniyorum çeyizime o kadar şey almışım ki mutfak dolaplarına sığmıyor karmakarışık dizdim 2 kutu daha duruyor kırılsa da hepsi yer açılsa diyorum

Bence gayet iyi endişe etmeyin yine yiyormuş benimki yemiyor

Kızlar bu aylarda emzirmeyi sonlandırırsak yerine mama falan koymamız gerekiyor mu acaba bilginiz var mı? Ben de sanırım sonlandıracağım normalde düşkünlüğü yokken bu aralar sürekli meme demeye başladı anlamsız şekilde, çok sütüm olduğunu da sanmıyorum zaten. Normalde 2 yaşa kadar devam ederim nasip olursa dedim ama sanırım maksimum 18. ay gibi bıraktıracağım. Belki gece uykusuna da faydası olur, gece sabaha karşı bir kez emziriyorum (saat 5 civarı) ama ona rağmen özellikle saat 3'ten sonra aşırı aşırı sık şekilde uyanıyor ya da kucağımızda öyle 1-2 saat duruyor hiç uyumadan. Biraz araştırma yaptım 21- 23. ay civarı en uygun zaman diyor. Tam 2 yaş asiliği hırçınlığı gelmeden, bıraktırmakta fayda var diyen yazılar var.

Bende istiyorum ama korkuyorum uyumazsa bende sinir kalıyo tüm gün o yüzden ilerleyen zamanda Bakcam ama beni gece emmesi değil gündüz bağırarak yakama yapışması daha çok rahatsız ediyor

muzuretki8 Kilosu 10.25 çıktı bugün evde ölçtüm ama uzun zamandır sabit gibi çok artmıyor açıkcası. Çok da takılmıyorum bu kadar harekete çok normal geliyor. Akşama kadar oturup bir dinlendiğini bilmem sürekli dolaşma halinde, her gün dışarıya kapıya ya da parka çıkıyor. Evde top oynuyor, bu sebeple almamasını normal görüyorum. Belirli aralıklarla boyu uzasa yeter, o da fena değil 2-3 ayda bir uzaması oluyor en azından.

Bnmki 6 Şubat doğumlu erkek bebek gören poğaça der yanakları tombul heryeri abartmayım ama son 10 aydır bu 11 12 kilo boyu uzadı daha toplu görünmüyor ama kilo almadı hiç dr lar normal diyor

Emmeyi bıraksalar zaten yeme ve uyku kesinlikle düzene girer çünkü emmek için bütün gece kalkıyor ve memeye güvenerek yemek yemiyor. Benimki memeyi bıraksa bi gıdımlık gündüz uykusunu da tamamen bırakır şimdi bile zorluyor. Benimki kendi bırakmazsa ve sabrım taşmazsa muhtemelen seneye yaz 2 buçuk yaşta bırakacağım. Kendimde duygusal olarak hazır değilim. Bide benimki korkuyor meme canı yanıyor meme üzülüyor meme duygusunu meme ile bastırıyor aklı ermiyor daha o kadar konuşup her şeyi anladığında bıraksın istiyorum da bakalım.

O bizde de oluyır dönem dönem acaba dokunsal hassasiyetleri mi var

Ayy böyle deyince de insanın içi bir tuhaf oluyor dediğim gibi benim bebikte öyle bir düşkünlük yok açıkcası, gece de gündüz de hep saatiydi, bu aralar sarmaya başladı. Gece uzun süredir bir kez emzirmeme rağmen geceki durumları biliyorsunuz hiç düzelmeyen bir uyku döngüsü. Yani bilemedim, sanki sütüm de az dediğim gibi ama yaşından önce o kadar çok sağım yaptım ki şu an sağıp bakmaya gücüm yok. Resmen travma olmuş gibi

Süt artık onlara yetecek bir durumda değildir zaten ya alışkanlık işte ağzı tatlanıyor biraz tamam. Bu aylar sanırım düşme dönemleri çoğumuzda var gibi

Kizlar köpek dişlerini çıkardı mi sizin bebisler. Kızımın kafasi cok sicak atesi yok ama sakallari kafasinin arkasi cok sicak agri kesici verdim. Istahi yok ust iki disi patlamış alt ikisi de patlamak üzere

Kizlar köpek dişlerini çıkardı mi sizin bebisler. Kızımın kafasi cok sicak atesi yok ama sakallari kafasinin arkasi cok sicak agri kesici verdim. Istahi yok ust iki disi patlamış alt ikisi de patlamak üzere
Üstte 1 köpek dişi patladı patlayacak uğraşıyor bir süredir başı öyle sıcacık

3 köpek dişi çıktı, 4. De yolda.
En zorlandığımız dişler oldu. Neredeyse hepsi ateş ve pişik yaptı. Dediğiniz gibi iştahı da yoktu

Al benden de o kadar. Özellikle mutfak halısı bitik halde birde halım bembeyazdı. Şuan krem rengi oldu üzerinde hep yemek lekeleri çocuk olduğundan beri 2 kere yıkamaya verdim kendim defalarca makineye attım ama artık pes ettim öyle kirli kalsın

Bende istiyorum ama korkuyorum uyumazsa bende sinir kalıyo tüm gün o yüzden ilerleyen zamanda Bakcam ama beni gece emmesi değil gündüz bağırarak yakama yapışması daha çok rahatsız ediyor
Ben gündüz sorun etmiyorum hatta 5 dk nefes alabilmek için bazen kendim teklif ediyorum meme ister misin diyorum uzanabildiğim tek an onu emzirdiğim an. Ama geceleri oğlum uyanıp ağlarsa banada çok sinir geliyor. Her gece bıktım artık o yüzden gece artık meme yok. Gündüzde azaltarak gidicem nasip olursa

Kızlar alakasız olacak ama bana önerebileceğiniz lastikli çarşaf var mı ? Ne aldıysam hep tüyleniyor çok kötü oluyor görüntüsü birde çekiyorlar yatakların kenarları açıkta kalıyor çıkıyor ha bire.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…