2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
3 köpek dişi çıktı, 4. De yolda.
En zorlandığımız dişler oldu. Neredeyse hepsi ateş ve pişik yaptı. Dediğiniz gibi iştahı da yoktu
Bizde de pişik yapti ilk defa bu donemde pişik oldu kizim. Bizi de cok zorluyor şuan 4 u aynı anda çıkmaya çalışıyor. Kilo da verdi. Sirekli emmek istiyor. Dis kaşıyıcı olarak kullanıyor beni.

Benimde öyle ya annem gelince eline bez alıp siliyor. Halbuki ben gunluk siliyorum ama kızıma yetişemiyorum. Bilinçli eline alip sürüyor artik halimiz renksiz diye renklendirmek istiyor herhalde diyorum, sakin kalmaya çalışıyorum.

Kesinlikle benimki de öyle bu aralar çok düşkün memeye her konuda meme diyor üzülünce uykusu gelince canı acıyınca dediğin gibi aynı, ve bende senin gibi hazır değilim bir yandan emzirmeyi çok seviyorum

Ay benimde hep tüylendi çok kötü oldu lastiksiz de kullanmayı sevmiyorum

Bizde de pişik yapti ilk defa bu donemde pişik oldu kizim. Bizi de cok zorluyor şuan 4 u aynı anda çıkmaya çalışıyor. Kilo da verdi. Sirekli emmek istiyor. Dis kaşıyıcı olarak kullanıyor beni.
Benim kızım da tam tersi bu emme konusunda bu ara sadece sabah uyandığında meme diyor. Gün içinde neredeyse hiç istemiyor. Acaba bırakma vakti geldi mi ya, hiç hazır değilim

Ayyy bende istiyorum öneriiii

Kesinlikle benimki de öyle bu aralar çok düşkün memeye her konuda meme diyor üzülünce uykusu gelince canı acıyınca dediğin gibi aynı, ve bende senin gibi hazır değilim bir yandan emzirmeyi çok seviyorum
Bizim bebelerin de bırakacağı vakitler gelir elbet

Kızlar daha öncede yazmıştım oğlumun uykuları çok düzensiz şuan saat 2 ve hala uyumadı, öğlen uykusunu çok geç yapıyor sonra gece de böyle geç uyuyor sabahta geç kalkıyor, bu kadar geç uyumasına rağmen de gece kaç kere emmeye kalkıyor, ya benim dinlenecek saniye zamanım yok bu saatte hala uyumamış ne benim oturup bi kahve içecek ne bişey izleyecek ne kendimi dinleyecek zamanım var, ben cidden bu konudan çok sıkıldım bebek dediğin en geç 10 da uyur bir bebek nasıl saatlerce ayakta kalabiliyor ya bazen 10 saat uykusuz kalıyor, ben de artık ne yapacağımı şaşırdım öğlen uyutmayım gece uyusun dedim onda da uykusu gelince kıyameti koparıyor bende neyse uyusun yeterki dinleneyim biraz diyorum, öğlen geç uyuyunca geç kalkıyor gece de böyle oluyor, ve ben bu saate kadar durunca başım çok ağrıyor direk uyuduktan sonra bende uyuyorum, bana hiç alan bırakmıyor

Gündüz ve gece uykularını kademeli olarak düzeltmeye çalışsan belki daha kolay olur. Mesela sabah 10 da kalkıyor diyelim 9 45 gibi öğlen 4 te uyanıyor diyelim 3 45 gibi gece de 15 20 dk uykuya gitme saatini öne çekmek gibi

Bu konuda galiba daha önce de konuşmuştuk.
Bence sabah uykusunu düzenleyerek başlayın. Uyku konusunda ben çook çektiğim için zamanında çok da araştırdım. Uzmanlar bebeklerin 6-8 arasında uyanmasını normal buluyorlar. Bundan öncesi çok erken, sonrası çok geç. Erken uyanırsa öğle uykusuna da erken geçer ve akşam da erken uykusu gelir. Derin bir nefes alıp bi deneyin derim erken uyandırmayı. Birkaç gün zorlanırsınız ama zaten şu anda -muhtemelen- aşırı yorgun olduğunuzdan bundan daha kötü olamaz bence. Uyku işinin de matematiği var. Hızlıca adapte olur umarım

Benim kızım da tam tersi bu emme konusunda bu ara sadece sabah uyandığında meme diyor. Gün içinde neredeyse hiç istemiyor. Acaba bırakma vakti geldi mi ya, hiç hazır değilim
Belki boyle boyle zorlanmadan bırakır. Cok kolay olur sizin için

İlk kez oğlumla temizlik yaptım. Yani öocukla ne kadar yapılabilirse o kadar yinede iyi oldu , oğlum durmadığı için sadece süpürge açabiliyodm o da 2 günde bir açabilirsem şanslıyım ondan da sadece hızlıca süpürüyorum çok temiz olmuyor. Bugün halıların altını da süpürdüm bazı halıları çırptım hatta dün pis kalsın dememe rağmen mutfak halımı makineye attım

Oğlum peşimde koşturmaktan yoruldu artık sonlara doğru ç ok ağlamaya başladı bende hızlıca bitirdim şimdi uyudu kalan işlerimi bitiricem daha yemeğimde yok ne yapsam bilemedim siz ne yemej yapacaksınız bugün

Ay bende bişey kırılınca seviniyorum çeyizime o kadar şey almışım ki mutfak dolaplarına sığmıyor karmakarışık dizdim 2 kutu daha duruyor kırılsa da hepsi yer açılsa diyorum
Ben çocuktan sonra böyle oldum ya . Kızımın eşyalarına yer bulamıyorum . Her yer her şey kirli gibi gözüm görmesin istiyorum

ay biz hep birlikte temizlik yaparız asla o uyurken temizlik yapmam ben o da benim peşimden gezer süpürgeyi tutar falan ama hep onunla yaparım

ay biz hep birlikte temizlik yaparız asla o uyurken temizlik yapmam ben o da benim peşimden gezer süpürgeyi tutar falan ama hep onunla yaparım
Yok öyle değil normalde bende onunda süpürürümde hiç temiz olmuyor 5 dk tüm evi süpürüyorum bu sefer biraz detaylı yaptım normalde birisi bakması lazım annem gelince ya da eşiö evdeyken yapardım ilk kez tek yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…