2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar size bide ne danisicam balık yağına basladiniz mi acaba.Ben henuz baslamadim ve duzenli gittigim doktorda yok bulundugum sehirden dolayi.ama baslamam gerekr diye dusundum bilemedim
Bana doktor haftalık balık yemiyorsa balık yağı ver dedi ama almadım ya

Biz oda yaptık. Hatta küçük oturma odamdaki koltukları da kullanmıyoruz diye elden çıkardım . Oyuncakları oraya koyuyorum ama sürekli kızım taşıyor , ya da bize taşıttırıyor . Odası dahil her yerde oynuyor , mutfakta ,salonda yatak odasında her yerde çocuk eşyası . Ben bi düzen sağlayamıyorum , beceremiyorum yani bunu. Az önce bulaşık makinesinde kirliler var diye açmadım mesela. Açmadım diye çığlık çığlığa bağırıyor . Kalanları yerleştiremedim de , peşimi bırakmıyor . Onu da dahil ediyorum bi iş yaparken ama hep tehlikeli bişey buluyor illa . .oyun oynarken beni de yanında istiyor sürekli anne anne çekip duruyor özellikle bu ara . Biliyorum herkes çocuk büyütüyor ama ben çok zorlanıyorum. Çok yoruluyorum.

Valla biz bahceli evdeyiz ama soyle oluyor. Bahcede oynuyor sonra yola cikmak istiyor. Sonra arka sokaga gitmek istiyor sonra daha da uzaklasmak istiuor. Bitmiyor yani istekler:) butun dunyayi gezmek istiyor cocugum bence hakli:) ben de istiyorum:)
. Biz de istiyoruz ama elimizi kolumuzu bağlayan bebeler var işte
Ben 8. Katta oturuyorum . Balkonlarımda cam bölümler var. O camlara vuruyor. Ödümü koparıyor . Camlar kırılsa aşağı uçar Allah korusun. .balkona da rahat çıkartamıyorum ve sürekli balkona çıkmak istiyor . Bahçeli ev her türlü daha iyi olur çocuk için diye düşünüyorum

Kızlar size bide ne danisicam balık yağına basladiniz mi acaba.Ben henuz baslamadim ve duzenli gittigim doktorda yok bulundugum sehirden dolayi.ama baslamam gerekr diye dusundum bilemedim
Biz başladık 3 haftadır . Doktor haftada 3 gün 1 tatlı kaşığı ver dedi. Balık yağı zihin gelişimini 4 kat arttırıyormuş . 4-5 yaşına kadar kullan dedi

Hepimizin sabır eşiği farklı ya elbette aynı tepkiler vermicez. Bizimde ev dağılıyor felaket ilk başta hep toplardım şimdi saldım bizim çocul odası da olmadığı için her yerden çocuk eşyası çıkıyor dört gözle oda yapmayı bekliyorum

Benim kızım asla balık yemediği için ben başladım doktorum haftada bir kez düzenli yemiş olsaydı gerek yoktu demişti.

15 aylik 10 kilo anca..corba hic yok.kati seyler yerse. Ve meyve encok sevdigi.tadina bakip gerisine acmiyor agzini

Bizim evde öyle açıkçası yani hatta bizim odamız küçük olduğundan tüm oyuncakları salonda . Her yerden kuyafet ,oyuncak vs çıkıyor hiç bir şey yerinde değil aynen dediğin gibi bulaşık makinesini o varken açamıyorum hiç

Geçmiş olsun canım bana da yirmilik dişini çekmen lazım dedi ben çektirmeyecem ama uğraşamam valla şuan

Kızlar az önce oğlumla balkon yıkadım bizim balkonda baya büyük hortumu eline verdim o su tuttu ben fırçaladım tabi çok sinir bozucu anlarda yaşandı hortumu üstüme tutup beni sırılsıklam yaptı kendide öyle yinede eğlendi ama içeri geçirirken çok ağladı

15 aylik 10 kilo anca..corba hic yok.kati seyler yerse. Ve meyve encok sevdigi.tadina bakip gerisine acmiyor agzini
Ben catal kullandirmaya basladim. Iki aksamdir bu sekilde gayet iyi yedi. Bir de brokoli ve tatli patates corbasi yaptim. Ilginc bir sekilde baya yedi. Acaba yiyecek secmek yerine yemekleri mi sevmiyor:) meyve konusunda biz de oyleyiz. Her turlu meyveyi sorgusuz yer. Ama onu da olculu vermek lazim tabi.

Sabaha kadar balkonda kalip iceri soksaniz yine aglardi:) bisey diyim mi bebegim agladiktan sonra daha iyi uyuyor hahahahah. Bir rahatlama olarak gorebilirsiniz:))

Eşimle kavga ettik . Benim sabrım kalmamış anne olmaktan bıkmışım tahammülüm kalmamış,depresyondaymışım bla bla yani evet öyle çünkü bu sıra sürekli bacağıma yapışıp ağlayan bir bebeğim var ne yapabilirim ki

Herkesin derdi hem aynı hem ayrı benimki de bi fincan kahveyi çok gördü bana patladım ağladım bende bi kahve bile içemiceksem niye yaşıyorum diye ben ağladım geldi daha da ağlayarak sarıldı bana büyü artık anla beni diyerek ağladım rahatladım azıcık, dışardan baksan çok basit buna mı sinirlendin oluyo halbuki bendeki birikim bu yemek yapamama WC gidememe su bile içemiyorum hemen bardağıma salça oluyo bi bende mi böyle bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…