- 19 Mayıs 2024
- 2.899
- 1.780
- 53
Bana doktor haftalık balık yemiyorsa balık yağı ver dedi ama almadım yaKızlar size bide ne danisicam balık yağına basladiniz mi acaba.Ben henuz baslamadim ve duzenli gittigim doktorda yok bulundugum sehirden dolayi.ama baslamam gerekr diye dusundum bilemedim
Bana doktor haftalık balık yemiyorsa balık yağı ver dedi ama almadım ya
Bende emin olamadim ama bi zarari olmaz sanirim.her doktor farkli bisey soyluyor şu vitaminler hakkinda napmak lazim benimde kafam karisikBana doktor haftalık balık yemiyorsa balık yağı ver dedi ama almadım ya
Biz oda yaptık. Hatta küçük oturma odamdaki koltukları da kullanmıyoruz diye elden çıkardım . Oyuncakları oraya koyuyorum ama sürekli kızım taşıyor , ya da bize taşıttırıyor . Odası dahil her yerde oynuyor , mutfakta ,salonda yatak odasında her yerde çocuk eşyası . Ben bi düzen sağlayamıyorum , beceremiyorum yani bunu. Az önce bulaşık makinesinde kirliler var diye açmadım mesela. Açmadım diye çığlık çığlığa bağırıyor . Kalanları yerleştiremedim de , peşimi bırakmıyor . Onu da dahil ediyorum bi iş yaparken ama hep tehlikeli bişey buluyor illa . .oyun oynarken beni de yanında istiyor sürekli anne anne çekip duruyor özellikle bu ara . Biliyorum herkes çocuk büyütüyor ama ben çok zorlanıyorum. Çok yoruluyorum.Sizin de mi çocuk odası yok. Biz oda yapmadık hala oğlumun eşyaları bizim odamızda oraya buraya bişeyler tıkıştırmaktan gına geldi ama oda yapınca çok rahatlıcam çocukmodası gibi değilde ya özel bir dolap yaotırıcam ya da büyük bir dolap satın almak istiyorum ıvır zıvır ne varsa koyucam ortalıkta eşya görmekten sıkıldım
Valla biz bahceli evdeyiz ama soyle oluyor. Bahcede oynuyor sonra yola cikmak istiyor. Sonra arka sokaga gitmek istiyor sonra daha da uzaklasmak istiuor. Bitmiyor yani istekler:) butun dunyayi gezmek istiyor cocugum bence hakli:) ben de istiyorum:)
Biz başladık 3 haftadır . Doktor haftada 3 gün 1 tatlı kaşığı ver dedi. Balık yağı zihin gelişimini 4 kat arttırıyormuş . 4-5 yaşına kadar kullan dediKızlar size bide ne danisicam balık yağına basladiniz mi acaba.Ben henuz baslamadim ve duzenli gittigim doktorda yok bulundugum sehirden dolayi.ama baslamam gerekr diye dusundum bilemedim
Hepimizin sabır eşiği farklı ya elbette aynı tepkiler vermicez. Bizimde ev dağılıyor felaket ilk başta hep toplardım şimdi saldım bizim çocul odası da olmadığı için her yerden çocuk eşyası çıkıyor dört gözle oda yapmayı bekliyorumBiz oda yaptık. Hatta küçük oturma odamdaki koltukları da kullanmıyoruz diye elden çıkardım . Oyuncakları oraya koyuyorum ama sürekli kızım taşıyor , ya da bize taşıttırıyor . Odası dahil her yerde oynuyor , mutfakta ,salonda yatak odasında her yerde çocuk eşyası . Ben bi düzen sağlayamıyorum , beceremiyorum yani bunu. Az önce bulaşık makinesinde kirliler var diye açmadım mesela. Açmadım diye çığlık çığlığa bağırıyor . Kalanları yerleştiremedim de , peşimi bırakmıyor . Onu da dahil ediyorum bi iş yaparken ama hep tehlikeli bişey buluyor illa . .oyun oynarken beni de yanında istiyor sürekli anne anne çekip duruyor özellikle bu ara . Biliyorum herkes çocuk büyütüyor ama ben çok zorlanıyorum. Çok yoruluyorum.
Benim kızım asla balık yemediği için ben başladım doktorum haftada bir kez düzenli yemiş olsaydı gerek yoktu demişti.Kızlar size bide ne danisicam balık yağına basladiniz mi acaba.Ben henuz baslamadim ve duzenli gittigim doktorda yok bulundugum sehirden dolayi.ama baslamam gerekr diye dusundum bilemedim
15 aylik 10 kilo anca..corba hic yok.kati seyler yerse. Ve meyve encok sevdigi.tadina bakip gerisine acmiyor agziniBenim de bir sorum var. Bebegim bence yasitlarina gore zayif. Yani ogunlerini cok az yiyor. Ekmek delisi oldu. Bol bol yemiyor. Ama enerjisinde herhangi bir sorun yok. Halsizligi yok. Subat dogumlu bebegim. Sizin kilolariniz nedir. Erkek bebeklerin. Bizimkini tartirmadim uzun zamandir ama bence 11 kg falandir max.
Hangi marka pekiBiz başladık 3 haftadır . Doktor haftada 3 gün 1 tatlı kaşığı ver dedi. Balık yağı zihin gelişimini 4 kat arttırıyormuş . 4-5 yaşına kadar kullan dedi
Bizim evde öyle açıkçası yani hatta bizim odamız küçük olduğundan tüm oyuncakları salonda . Her yerden kuyafet ,oyuncak vs çıkıyor hiç bir şey yerinde değil aynen dediğin gibi bulaşık makinesini o varken açamıyorum hiçBiz oda yaptık. Hatta küçük oturma odamdaki koltukları da kullanmıyoruz diye elden çıkardım . Oyuncakları oraya koyuyorum ama sürekli kızım taşıyor , ya da bize taşıttırıyor . Odası dahil her yerde oynuyor , mutfakta ,salonda yatak odasında her yerde çocuk eşyası . Ben bi düzen sağlayamıyorum , beceremiyorum yani bunu. Az önce bulaşık makinesinde kirliler var diye açmadım mesela. Açmadım diye çığlık çığlığa bağırıyor . Kalanları yerleştiremedim de , peşimi bırakmıyor . Onu da dahil ediyorum bi iş yaparken ama hep tehlikeli bişey buluyor illa . .oyun oynarken beni de yanında istiyor sürekli anne anne çekip duruyor özellikle bu ara . Biliyorum herkes çocuk büyütüyor ama ben çok zorlanıyorum. Çok yoruluyorum.
2. Uykuyu yapıyor mu peki böyle erken uyuyunca6 buçuk gibiydi sanırım
Geçmiş olsun canım bana da yirmilik dişini çekmen lazım dedi ben çektirmeyecem ama uğraşamam valla şuanBende de bir sorun çıktı ya diş köklerinde iltihap var dedi antibiyotik verdi diş kanallarımda çok darmış normal hastanede yapılmıyormış üniversitesi hastanesinde yönlendirdi bir sürü iş çıktı başıma zaten çocukla bir yere gidemiyorum
Doktor venatura önerdi bize ama ben möllers Elmalı olanı aldımHangi marka peki
Ben catal kullandirmaya basladim. Iki aksamdir bu sekilde gayet iyi yedi. Bir de brokoli ve tatli patates corbasi yaptim. Ilginc bir sekilde baya yedi. Acaba yiyecek secmek yerine yemekleri mi sevmiyor:) meyve konusunda biz de oyleyiz. Her turlu meyveyi sorgusuz yer. Ama onu da olculu vermek lazim tabi.15 aylik 10 kilo anca..corba hic yok.kati seyler yerse. Ve meyve encok sevdigi.tadina bakip gerisine acmiyor agzini
Sabaha kadar balkonda kalip iceri soksaniz yine aglardi:) bisey diyim mi bebegim agladiktan sonra daha iyi uyuyor hahahahah. Bir rahatlama olarak gorebilirsiniz:))Kızlar az önce oğlumla balkon yıkadımbizim balkonda baya büyük hortumu eline verdim o su tuttu ben fırçaladım tabi çok sinir bozucu anlarda yaşandı hortumu üstüme tutup beni sırılsıklam yaptı kendide öyle yinede eğlendi ama içeri geçirirken çok ağladı
Genellikle tek uyku yapıyor 5 6 gündür uzun uyuyor öğlen dahs uyutmuyorum oyalıyorum2. Uykuyu yapıyor mu peki böyle erken uyuyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?