2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Of hepsi farklı işte benim bebe avmde beş kez yere düşüyor kocam beş kez gidip elini siliyor

Benimkide çoğunlukla rahat zaten tartışmalarımız hep böyle çıkıyor
Biz geçen gün nazar konusundan kavga ettik . İnstagramda kızımın fotoğrafını koymuştum . Hasta oldu 1-2 gün sonra. Ben nazar oldu dedim fotoğrafı sildim . Saçmasapan konular diyor nazarın neyine inanıyorsun diye dalga geçti . Kaç saat kavga ettim sen nazara nasıl inanmazsın diye o dalga geçiyor ama bu nazar konusundaki pervasızlığı beni sinirlendiriyor valla

Ben çok inanıyorum nazara geçen akşam oğlumla pastaneye gittik birşeyler almaya, pastanede ki kadın sürekli oğluma bakıp sevdi orda kızlar vardı ay ne kadar tatlı ne kadar güzel yürüyor diye diye sevdiler ya yemin ediyorum 10 dk geçmedi yürürken düştü dudağı patladı çenesi kanadı bu kadar mı olur dedim

Kızlar size bişey danışacağım oyun grubundan randevu aldım bugün saat 4 te ve benim oğlum gene bugün geç kalktı kesin 4 5 gibi uykusu gelir, sizce uykusuz bir şekilde götüreyim mi verim alır mıyız acaba? Orda huzursuz olup da sorun çıkarsın da istemiyorum valla ne yapacam bilemedim

Ben olsam uykusuzken götürmezdim

Ben olsam uykusuzken götürmezdim
Bende vazgeçmek üzereyim ya cidden bu 2 yaş sendromunu abartıyorlar sanırdım bu nasıl birşey ya gerçekten kafayı yemelik, herşeye inatlaşıyor yapma dediğimi yapıyor, ben bi yere bişey koyuyorum kaldırıyor başka yere koyuyor ben tekrar düzeltiyorum kendi geri aynısını yapıyor herşeyi zıt, istediği şeye hayır diyince çığlıklar yere atmalar ağlamalar vurmalar ay nasıl bişeymiş bu ya

Evettt bizimki de sürekli ağlıyor ve bağırıyor bende bunaldım çatladım durduk yere sürekli ağlıyor

Ben kızıma şimdi versem şimdi emer boş biberon (yaş 13) biberon memeden de beter bağımlılık yapıyor bence

Yirmilik benimde sıkıntı gömülü ve sinire çok yakın kaç tane doktora gittim çekimi önermediler yüzünün bir kısmı kalıcı uyuşuk kalır dediler resmen yarı felçli Allah korusun
Eşimin de aynı durumda bir dişi vardı, hatta onda kist oluşmuştu ve sinir tam kistin ortasından geçiyordu. His kaybı olabilir yüksek ihtimalle dediler. Senin dişin de kist yapma ihtimali olabilir ileride. Hiçbir özel klinik operasyonu kabul etmedi, üniversite hastanelerine yönlendirdiler. Çok zor sıra bulduk, operasyon sırası bekledi 1 yıldan fazla, ama çok şükür sıkıntısız hallettiler, his kaybı falan da yaşamadı. Marmara Üniversitesi Diş Hastanesinde yapıldı. Bilmiyorum İstanbul içinde miydin ama aklında bulunsun.

Ben kızıma şimdi versem şimdi emer boş biberon (yaş 13) biberon memeden de beter bağımlılık yapıyor bence
Benimki de bos biberon emiyordu. Artik sutu bitince dolaba kaldiriyorum. Yoksa ona ulasama kadar agliyir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…