2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Geçmiş olsun canım bana da yirmilik dişini çekmen lazım dedi ben çektirmeyecem ama uğraşamam valla şuan
Yirmilik benimde sıkıntı gömülü ve sinire çok yakın kaç tane doktora gittim çekimi önermediler yüzünün bir kısmı kalıcı uyuşuk kalır dediler resmen yarı felçli Allah korusun

Kahveyi içemedin diye ağlamadığını biz biliyoruz onlar biriken şeyler

Biz hemen hemen her gün ediyoruz bazen bilerek sebep yokken sebep arıyorum sinirimi çıkarmak için valla kusura bakmasınlar paşa paşa çekecekler bizi bizim kadar elini taşın altına koysunlar da onlar söylensinler biz onları çekelim

Benim sevgili eşimde beni sinir etti bugün yemekte. Şu sofraya içecek koyma istiyor diyorum yemek yanında içecek içilirmiş istediğini yapamayacakmıymış oğlum istedi başladı ağlamaya ne çocuk yemek yedi ne kendi içecek içti biz tuvalete gidemiyoruz su içemiyorum ben elimden alıyor döküyor adamdaki keyfe bak

Yok bende de öyle benim kizim da tuvalete bile gitsem kriz geçiriyor. Disardayken cok rahat ama eve girdiğimiz an saatlerce kucağımda emmek istiyor oyun oynuyoruz anne memmi diye üzerime tırmanıyor. En ufak birseyde memmi diye aglamaya başlıyor. Yemek yememe degil su icememe bile izin vermiyor ben içerken kıyamet koparıyor kendisine vermem için önce ona ıçırıyorum sonra içiyorum yine agliyor ayaklarini yere vura vura hemde. Az önce esime çattum artik. O da napacagini şaştı yanımdan aldığı an eger disari çıkarmadıysa kıyamet koparıp yine agliyor. Asla sakinlesmiyor. Önce böyle değildi en azından bu kadar degildi kopek dişleri çıkmaya başladığından beri böyle.

ay biz hep birlikte temizlik yaparız asla o uyurken temizlik yapmam ben o da benim peşimden gezer süpürgeyi tutar falan ama hep onunla yaparım
M meraklibirkisi siz yine yapıyorsunuz benim herbokolog tocam, bebe süpürge nın arkasında dolanmasınmış, o çıkan pis havayı solumasınmış, zaten alerjikmiş bizim bebeler....... Malum 7/24 evde kendileri.... Evin bir kısmını bebe uyumadan diğer kısmını da uyuduktan sonra süpürüyorum

O zaman sana şöyle güzel bir dikey süpürge alsın arkanda dolansa da sorun olmaz

kızlar mama içen bebekler anne sütü almayan bebekler yani benim bebeğim anne memesi bagımlılıgı gibi boş biberon emiyor bazen bulunca uzanıyor boş biberon emerek keyif yapıyor.Bos biberon emen bebiş var mı ? Resmen anne memesine bagımlılıgı niberonda yaşıyor

Sabaha kadar balkonda kalip iceri soksaniz yine aglardi:) bisey diyim mi bebegim agladiktan sonra daha iyi uyuyor hahahahah. Bir rahatlama olarak gorebilirsiniz:))
Az önce çok fena ağladı yarım saat susmadı ve hala uyumadı denedim olmadı

Hepimiz aynıyız mutfakta birşey hazırlarken pijamama tutunuyor ağlıyor kucağına al diyor tuvalete gidecem izin vermiyor, gece 2 3 lere kadar uyumuyor, uyku düzeni çok bozuk düzeltemedim, hiç durmuyor ağlıyor inanılmaz huzursuz bu aralar çok hırçın bize vurmaya başladı, istediği olmadığında ayaklarını yerlere vuruyor çok fena ağlıyor, bugün 3 4 kere böyle krizlik ağlamalar yaşadık baya yarım saat ağlıyor sakinleşmesi de çok zor, çok zorluyor beni bu aralar, az önce zorla ağzını açtım 4 5 tane dişi baya şişmiş ve beyazlamış, umarım diştendir de huyu değildir diye dua ediyorum

Bazen bir düşünce geliyor diyorum ki seneye tekrar bir çocuk mu yapsam diye sonra bu kriz anları, uyku problemleri olunca tövbe ediyorum şuan o anlardan birindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…