2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Bugün kimsecikler yok hanımlar hafta sonunuz güzel geçiyordur inşallah
Berbat ya kocam çok lazımmış gibi sınava girdi 3 saat çocukla dışarıda onu bekledik mahvoldum. Parka götürüyorum yola koşuyor merdivende çıkıp aşağı atlamaya çalışıyor 15 dakikadan fazla duramadık okulun çevresinde bekleyemedik ağlıyor dayanabildiğim kadar sokaklarda gezdik sonra gidip arabada oturduk başımın ağrısından duramıyorum. Okulun orda başka bir çocuk vardı oturdu arabasında çevresine baktı dün denize götürdük yine burnumdan getirdi oynamıyor oraya buraya kaçıyor yine orda çocuklar vardı kamyona kum dolduruyor su döküyorlar falan. Bi benim çocuğumun oynamaktan durmaktan haberi yok

Aynı benim oğlum yan yana gelseler biri sağa biri sola koşar zaten bu yüzden çok sinirleniyorum dışarı çıkıyoruz hep bebek arabasında tutmak zorunda kalıyorum indirdiğim an sağa sola koşuyor kaç kere salıncak çarpacaktı yetişemiyorum şimdiden nefes nefese kalıyorum ya. Allah bizede kolaylık versin gerçekren

Gerçekten bir şeyi kolay olsaydı ya tutunacak bir dal bırakmıyor yarın komşu mevlüde çağırdı gelemem dedim yani çünkü gitsem mevlüt gerçekleşemeyecek

Gerçekten bir şeyi kolay olsaydı ya tutunacak bir dal bırakmıyor yarın komşu mevlüde çağırdı gelemem dedim yani çünkü gitsem mevlüt gerçekleşemeyecek
Offf istemeden güldüm hatta kahkaha attım yorgunluktan galiba Mevlüt gerçekleşmeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…