2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Bizim de ust azilar cikti. Simdi alttaki yan kesiciler cikiyor. Toplam 10 disimiz oldu. Ama digerleri de baya kabarik. Ilginc bir sekilde salya da baya azaldi.

Akşam olsun diye devamlı saae bakıyorum ben oğlumu oyalamıyorum ya bu hafta sonu dışarı çıkmadık çünkü çok yorgunum ev işleri falanda var ama evde vakit geçmiyor nasıl oyalacağımı bilmiyorum . En az 2 saatimiz var daha uyuyana kadar ne yapsam ya

Ben en son top peşinde koşturdum yoruldu

Kızlar menenjit üçüncü dozu biz geciktik yaptırmak için ya o hafta bir şey oldu ya nezle oldu birkaç kez derken gecikti 1-2 ay.Bir sorun olur mu sizce
Bizimde 3. Doz 13 aydaydı ama sanırım biz 14.5 birini yaptırdık bir gün arayla diğerini yapalım dedik ama oğlum 1.5 gün sonra ateşlendi. Doktora gittik ilaç antibiyotik kullandık, sonra bir hafta sonra tekrar, sonra bir hafta sonra tekrar ateşlendi ve neredeyse iki doz arası 1 ay olmuştu. Doktorumuz sorun olmaz yapabilirsiniz dedi. Ama aşı takviminizi oluşturan doktora sorsan daha iyi olur canım, çünkü yapıldıkları aylara göre dozları değişiyormuş bu aşıların

Şu paçaya yapışma olayını kızlar yazınca benimki yapmıyor ya diyordum kw ve kp kızlarına gittiler, 1 haftadır eşimle evde "aaa biz çocuk bakmıyormuşuz annemle babam bakıyormuş" diyoruz. Mutfakta paça da, paça da değilse ya fırını açıyor ya çalışan çamışır makinesinin ayarını bozuyor ya da dolapların içlerini döküyor... Bulaşık makinesi zaten açamıyorum yanında, herblog tocam, temiz makineye detarjan solumasın, pis makine zaten pis diyip yaklaştırmayın diyip söyleniyor bir hafta zor bitti... Şimdi birde 2 büyük eklendi bakalım "3 Bebeli Yaz" sinemalarda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…