2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Çok geçmiş olsun canım, ilaçlar şifa olsun seni çok iyi anlıyorum depremden sonraki bahar biz annemlerdeydik. Eşimde Konya Malatya arası gidip gelip ev işlerini ayarlamaya çalışıyordu. Benim ortanca ateşlendi ilaç veriyorum düşüyor sonra tekrar çıkıyor... Sonra oğlum titremeye başladı benim elim ayağım boşaldı... Hiç soğuk kanlı değilimdir annemler yazlıkta, biz okul olduğu için İstanbuldayız...Allah tan aile apartmanı abimle acile götürdük test siz hemen antibiyotik yazdı ama onu da içince kusuyor ve ateş yükseldikce titriyor... Sonra kuzenimiz bizi arkadaşına yönlendirdi. Hastanede serumla aldı antibiyotiği 3 gün kaldık. Crpsi çok yüksek çıkmıştı. Boğazları kızarıkmış. O yükseltir dedi kuzenimiz.
Kızım alerjik astımı iki haftada bir hastalanırdı ama hiç öyle titreme ile karşılaşmamıştım.
Geçen ortanca bayram öncesi yine ateşlendi ve ateşi çok yükseldiğinde yine titreme tuttu.
Her vücudun tepkisi de başka oluyor.

Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın böyle bir şey çocuklarımızı korusun. İnsanın eli ayağına dolaşıyor soğuk kanlı olamiyor malesef umarım kan değerleri de normale döner en kısa zamanda ateşi de düşer yavrunun

çok korkmuşsun Allah bir daha yaşatmasın

Bizim ateş hiç düşmedi düşecek gibi oldu ama düşmedi 3 kere acile gitmek zorunda kaldık. Söylediğim olayda da titreme olmadı hani ben ne olduğunu bile anlayamadım birden bilinci gitti ama gözleri açık tarif edemiyorum çok ama çok kötüydü o görüntü allahım beterinden korusun aklıma çok başla şeyler heldi o an o yüzden panikledim iyiki eşim evdeydi aldı benden oğlumu kendine getirmek için uğraştı 2 3 dk kendine gelemedi Allah kimseye yaşatmasın bizedr sakinlik versin panik yapınca da bişeu olmuyor

Çok çok geçmiş olsun nasıl korkmuşsundur kimbilir Şu an genel durumu nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…