- 28 Aralık 2024
- 109
- 58
- 13
- 42
Eltimi cocugu hep yatarak içirdi şuan 7yasnda hastaneye senede 2 kere giderdi ihtihap oluyordu damla veriyordu geçiyordu. Size geçmiş olsunEvet bende bunu internette okumuştum ama hiç çevremde ya da burda duymamıştım zarar geldiğini ondan aklıma gelmedi doktora sormak gidinde bir sorucam ama yüksek ihtimalle su kaçıyor kulağına
Tmmdır bunuda incelicemBağışıklık güçlenmesi için ravla kinds mor meyveli karışım alin.gunde 1kere verin.
Biz 2 ay önce gittik şimdi yine sğaolsun eşimde beni suçladı kulağına su kaçırdım diye iyi artık sen yıkarsın dedim sanki bilerek yapıyorum doktor bile kontrol ederken sinirlenecekti hiç durmuyor çocuk ne yaoayımEltimi cocugu hep yatarak içirdi şuan 7yasnda hastaneye senede 2 kere giderdi ihtihap oluyordu damla veriyordu geçiyordu. Size geçmiş olsun
Su geçirmez yapışkanlı kulak korucuyu bant var.onu deneyinBiz 2 ay önce gittik şimdi yine sğaolsun eşimde beni suçladı kulağına su kaçırdım diye iyi artık sen yıkarsın dedim sanki bilerek yapıyorum doktor bile kontrol ederken sinirlenecekti hiç durmuyor çocuk ne yaoayım
Ben ortancayı da bunu da belli bir aydan sonra genellikle yatarak emziyorum. Gece zaten sabaha kadar gözümü bile açmıyorumYa hiç aklıma sormak gelmedi ben bebeğimi hep yatarak emziriyoruk acaba bu kulağına zarar verir mi
Kilosuna göre az veriyor olabilir misin canım, bizimki 12 kilo 2 yemek kaşığına yakın veriyoruz tek kaşık etki bile etmiyor neredeyseAteşi biraz düşmüştü yine çıktı peş peşe çok ateş düşürücü verdim 39.2 şuan uyuyor uyandırsam mı bilemedim ya
Çok geçmiş olsun canım tez vakitte sağlığına kavuşsunAteşi biraz düşmüştü yine çıktı peş peşe çok ateş düşürücü verdim 39.2 şuan uyuyor uyandırsam mı bilemedim ya
Baya yükselmiş götürdünüz mü bugün doktoraAteşi biraz düşmüştü yine çıktı peş peşe çok ateş düşürücü verdim 39.2 şuan uyuyor uyandırsam mı bilemedim ya
2 yemek kaşığı fazla olmuyor mu? Kiloya göre ne kadar vermek gerekkiKilosuna göre az veriyor olabilir misin canım, bizimki 12 kilo 2 yemek kaşığına yakın veriyoruz tek kaşık etki bile etmiyor neredeyse
Ne yaptınız canım ne durumda bebişAteşi biraz düşmüştü yine çıktı peş peşe çok ateş düşürücü verdim 39.2 şuan uyuyor uyandırsam mı bilemedim ya
Tam dolu dolu iki yemek kaşığını içiremiyoruz ki2 yemek kaşığı fazla olmuyor mu? Kiloya göre ne kadar vermek gerekki
Allahım korusunOğlumun ateşi çok yüksekti ılık suya soktuk şoka mı girdi havale mi geçirdi nöbet mi geçirdi bilmiyorum kollarımda gözleri tavana kitlendi baygın kaldı hayatımın en zor günüydü çok kötüyüm
Şimdi nasıl peki hastaneye gittiniz miOğlumun ateşi çok yüksekti ılık suya soktuk şoka mı girdi havale mi geçirdi nöbet mi geçirdi bilmiyorum kollarımda gözleri tavana kitlendi baygın kaldı hayatımın en zor günüydü çok kötüyüm
Evet canım sor tabiM merakediyorum1 canım sen direksiyon dersi almıştın değil mi? Bişey soracaktım
Of allahım korusun çok geçmiş olsun şimdi nasılOğlumun ateşi çok yüksekti ılık suya soktuk şoka mı girdi havale mi geçirdi nöbet mi geçirdi bilmiyorum kollarımda gözleri tavana kitlendi baygın kaldı hayatımın en zor günüydü çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?