2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Evet bende bunu internette okumuştum ama hiç çevremde ya da burda duymamıştım zarar geldiğini ondan aklıma gelmedi doktora sormak gidinde bir sorucam ama yüksek ihtimalle su kaçıyor kulağına
Eltimi cocugu hep yatarak içirdi şuan 7yasnda hastaneye senede 2 kere giderdi ihtihap oluyordu damla veriyordu geçiyordu. Size geçmiş olsun

Eltimi cocugu hep yatarak içirdi şuan 7yasnda hastaneye senede 2 kere giderdi ihtihap oluyordu damla veriyordu geçiyordu. Size geçmiş olsun
Biz 2 ay önce gittik şimdi yine sğaolsun eşimde beni suçladı kulağına su kaçırdım diye iyi artık sen yıkarsın dedim sanki bilerek yapıyorum doktor bile kontrol ederken sinirlenecekti hiç durmuyor çocuk ne yaoayım

Ateşi biraz düşmüştü yine çıktı peş peşe çok ateş düşürücü verdim 39.2 şuan uyuyor uyandırsam mı bilemedim ya

Ya hiç aklıma sormak gelmedi ben bebeğimi hep yatarak emziriyoruk acaba bu kulağına zarar verir mi
Ben ortancayı da bunu da belli bir aydan sonra genellikle yatarak emziyorum. Gece zaten sabaha kadar gözümü bile açmıyorum sanmıyorum yani, ne dedi doktor? Nasıl oldu şimdi?

Ateşi biraz düşmüştü yine çıktı peş peşe çok ateş düşürücü verdim 39.2 şuan uyuyor uyandırsam mı bilemedim ya
Kilosuna göre az veriyor olabilir misin canım, bizimki 12 kilo 2 yemek kaşığına yakın veriyoruz tek kaşık etki bile etmiyor neredeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…