2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kıyamam ya sana bir şey anlatmaya çalışıyor farkındasın ve bazen anlayamıyorsun, bu durum benim de canımı sıkıyor ve üzüyor

Ne yaptınız yatıştı mı biraz?

Çok geçmiş olsun , kulaklarını bastırdığınızda rahatsızlık hissi bağırma falan oluyor mu ? ,

Dedesine felan dede diyor mu peki? Ya benim oğlum hatları karıştırıyor herkese baba ve anne demeye başladı

Valla düzeltiyorum hala öğrenemedi dedelerine bana anneanne babaanne ye anne diyor Allah'tan bizede anne baba diyor

Oy kıyamam çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun , kulaklarını bastırdığınızda rahatsızlık hissi bağırma falan oluyor mu ? ,
Hiç denemedim ama eli hep kulağına ağzına gidet zaten öyle ağrısada anlamıyorum. Yine kulak enfeksiyonu olmuş öyle zor yıkıyorum ki kulağına sürekli su gidiyor zaten durmadoğo için daha kafasını yıkamam vücudunu yıkarım babası yanımda olursa yıkıcam kafasını gerçi onunla birlikte bile yıkayamıyorux

1 Buyuk bantlarda yere yapıştırıyorum yapistirdigim üzerine renkli toplar koyuyorum. 2metre uzaklıkta boş kova koyuyorum.yerdeki topları alıp kova içine koytuyorum..
2. Plastik mikser içine çorapları sıkıştırıyorm tek tek çıkarma
3.pipetleri mama sandalyesine bantladim tek tek çıkarma
4. Kilitli poşet içine biraz su koyuyorum. Renkli pipet ler küçük kesiyorum kilitli poşet içine koyuyorum mama sandalyesi yapıştırıyorum oynuyor
5.1tane ayakkabi kutusu üzerine renkli top boyuna kadar kesiyorum yuvarlak. Kesilmiş kutu top uzerine koyuyorum plastik çekiçle vurur top kutu içine düşüyor.
6.1legen su olacak 1legende boş olucak sünger eline alıp suyunu alıp boş leğene içine sıkma.

Ya hiç aklıma sormak gelmedi ben bebeğimi hep yatarak emziriyoruk acaba bu kulağına zarar verir mi

Çok güzel şeyler yaptırıyosun teşekkürler deneyeceğim

Oğlum 1 yaşına kadar neredeyse hasta olmadı hiç antibiyotik kullanmaıdk ameliyat olduktan sonra bağışıklığı mı düştü bilmiyorum devamlı bişeyler oluyor kaç oldu nu antibiyotik kullanıyoruz ne yedirmek lazım acaba ayrıca bağışıklık güçlenmesi için

Antibiyotikle faydalı bakterilerde öldüğü için bağışıklık düşüyor maalesef . O bakteriler hastalıklarda onarım yapıyor ama sayıları azalınca iyileşme süresi uzuyor. Ya da hastalık tekrarlıyor . Antibiyotik de şart işte bazı durumlarda ama işte zararı da oluyor . Probiyotik ve meyve sebze ile onarmak lazım bağursağı . Şu hastalanmayançocuk sayfası var ya instagramda o bağırsağı onarmak için Hindistan cevizi yağı öneriyor , bol sebze ve probiyotik diyor . Geçen gün akasya gamı diye bi bitki özü paylaştı . İyi bakteriler bu bitkiyi çok seviyormuş . Doktora da sorup bi dene istersen canım .

Hiç duymamıştım o bitkiyi gerçi daha neler neler vardır. Vakit olacakki iyice araştırıp yapalım. Önceden bebde iyi beslenmeye çalışıyordum sütüm daha faydalıydı şimdi sütten de bişeg aldığını sanmıyorum yemesi de iyi değil o yüzden böyke hasta oldukça oluyor. Allah bebeklerimizi bizleride korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…