2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
İnan ben de yapayalnızım hem de onca insan içinde yalnızım. Kalabalık içinde yalnız hissetmek en kötüsü, anneme o kadar dert anlattım kaç kez valla haklısın çok zor bu uyku konusunda çektiriyor sana, çok hareketli bir de dayanmak zor dedi. Ama ne gelir ne yanıma yoldaş olur, 40'ım çıkmadan yalnız kalmaya başladım yarısını yalnız geçirmişimdir o kadar söyleyeyim sana.
Yalnız olmak aslında daha iyi bir çok şeyi o sayede öğrenebiliriz ama destek lazım olduğunda gelebilmeleri lazım benim annem rahatsız bacağından zaten ameliyatta oldu ne doğru düzgün yürüyor ne eğilip yerden biey alabiliyor annem sağlıklı olsa ben bu kadar kötü olmazdım canım sıkıldıkça anneme bırakırdım oğlumu

Yalnız olmak aslında daha iyi bir çok şeyi o sayede öğrenebiliriz ama destek lazım olduğunda gelebilmeleri lazım benim annem rahatsız bacağından zaten ameliyatta oldu ne doğru düzgün yürüyor ne eğilip yerden biey alabiliyor annem sağlıklı olsa ben bu kadar kötü olmazdım canım sıkıldıkça anneme bırakırdım oğlumu
Ben gurur yaptım bırakmam artık bu saatten sonra, o kadar görmezden gelindim ki. Resmen görünmüyorum

Kizlar sizin bebeklerin kac disi var bizim 18 tane oldu ve yine damagi kaşınıyor hic ara vermeden diş çıkarıyoruz resmen

11 dişi var şu an sizin köpek dişleri çıktı mı bizimkinin alt köpek dişi baya sismis bembeyaz 10 gün oldu patlamadı her gece çığlık atarak uyanıyor
Bizimde üst köpek dişleri şiş Bayadır patladı patlayacak diyorum ama baya oldu hala patlamadı

Bizimde üst köpek dişleri şiş Bayadır patladı patlayacak diyorum ama baya oldu hala patlamadı
Ya oğlumun alt dişleri hep sıkıntılı oluyor üstlerin geldiğini bile anlamıyorum alttaki ilk dört dişin teki gelmedi daha köpek dişi şiş sizin de oluyor mu gece çığlık aglama

Evet cok zor bizde 18 ayligiz tam uykular duzene girdi diyordum ki o da yani gece 2-3 kez uyanmasina sukrederdim.Ama simdi yine yenidogana donus yaptik her saat uyaniyoruz uyku duzeni asla yok.Ama gecicek diye sabrediyorum.Cocuga bagirmamak icin zaten tum sinirimizi eşlerimizden cikariyoruZ yalniz onlarda asla anlamiyor.Ben sabahlari ruh gibi uyaniyorum ara ara cocugumada bagiriyorum ve sonra vicdan yapiyorum.Ve artik ben bagirinca o da karsilik veriyor sıpa.Sonra uzuluyorum.Karmasik duygular icindeyim

11 dişi var şu an sizin köpek dişleri çıktı mı bizimkinin alt köpek dişi baya sismis bembeyaz 10 gün oldu patlamadı her gece çığlık atarak uyanıyor
Kopek disleri cikti arkadan ogutucu dislerin de ust iki tanesi cikti alt ikisi kaşınıyor surekli. Bizimde alt kopek dişleri cok zor cikti 2 haftadan uzun sürdü çıkması

Ya oğlumun alt dişleri hep sıkıntılı oluyor üstlerin geldiğini bile anlamıyorum alttaki ilk dört dişin teki gelmedi daha köpek dişi şiş sizin de oluyor mu gece çığlık aglama
Bizde çığlık olmuyor ama gece surekli uyanıp agliyordu. (10 dk da bir)

Bizde çığlık olmuyor ama gece surekli uyanıp agliyordu. (10 dk da bir)
Çığlık diye abartmış olabilirim çünkü artık tahammül seviyem çok düştü 😄 evet ağlayarak uyanma saat başı su içip uyuyor sabaha kadar bu böyle devam çok çok zor tekrar uykuya dalmak yine uyanacağını bilmek

Her şeye itiraz etme,istediği olmayınca bağırma,sürekli çığlıklar,bacağıma yapışıp sürekli kucağıma gelmek istemesi gücüm bitmiş gibi hissediyorum . Dün ilk defa dışarıda o kadar zorlandık ki yani dışarı çıkmak bile zor artık
Hepimiz sanırım böyle bir döneme girdik :(

Her şeye itiraz etme,istediği olmayınca bağırma,sürekli çığlıklar,bacağıma yapışıp sürekli kucağıma gelmek istemesi gücüm bitmiş gibi hissediyorum . Dün ilk defa dışarıda o kadar zorlandık ki yani dışarı çıkmak bile zor artık
Hepimiz sanırım böyle bir döneme girdik :(

Tam 71 dk durmadan ağladı, desteksiz uykuya alışması lazım, en fazla yarım saat ağlar susar diyen insanlara video çekip göndermek istiyorum. Ben bunların hepsini defalarca günlerce, haftalarca denemiş ve ondan sonra mecburen pes etmiş biriyim. Şu an kendimi hiç iyi hissetmiyorum çekip gidesim var, her şeyi bırakasım var. Ne yaparsam yapayım olmuyor, Rabbim tüm annelere dayanma gücü versin. Eşimle boşanma noktasına geldim, herkesten nefret etmeye başladım artık. Psikolojim hiç iyi değil götürüp akıl hastanesine yatırsınlar beni bence. Çocuğa kızmayayım etmeyeyim diye diye kendimi bitirmiş durumdayım. Uyumuyor kesinlikle uyumuyor, dün gece 20'ye yakın kalktım sürekli odasına git kucağına al tekrar uyut yatır 5 dk sonr tekrar kalk. Bekliyorum kendi tekrar dalar belki diye cırım cırım bağırıyor ya asla sakinleşmiyor saatlerce ağlar ya asla susmaz bıraksam, cam pencere açık artık utanıyorum.
Çok zor canım destek görülmediği zaman insan tahammül edemeyecek noktaya geliyor bazen :( kendine yüklenme, başka odada mı yatırıyordun sizin odada yatırsan acaba başka yerde yatmak istemiyor mu?

Evet cok zor bizde 18 ayligiz tam uykular duzene girdi diyordum ki o da yani gece 2-3 kez uyanmasina sukrederdim.Ama simdi yine yenidogana donus yaptik her saat uyaniyoruz uyku duzeni asla yok.Ama gecicek diye sabrediyorum.Cocuga bagirmamak icin zaten tum sinirimizi eşlerimizden cikariyoruZ yalniz onlarda asla anlamiyor.Ben sabahlari ruh gibi uyaniyorum ara ara cocugumada bagiriyorum ve sonra vicdan yapiyorum.Ve artik ben bagirinca o da karsilik veriyor sıpa.Sonra uzuluyorum.Karmasik duygular icindeyim
Acaba ne zaman düzelicez ya en önemlisi şu uyku konusu bence çocuklarımız adam gibi uyumaya başlasa biz böyle sinirli olmayacağız

Çok zor canım destek görülmediği zaman insan tahammül edemeyecek noktaya geliyor bazen :( kendine yüklenme, başka odada mı yatırıyordun sizin odada yatırsan acaba başka yerde yatmak istemiyor mu?
Bazen yanıma alıyorum yanımızda da aynısını yapıyor kucağımıza gelip omzumuzda uyumak istiyor. Dün gece beşiğinin yanına sandalye çektim ve orada saatlerce oturdum çünkü elimi çektiğim an kalkıp ağlıyor. Uyuyor mesela birden kafasını kaldırıp bakıyor oradaysam tekrar yatıyor yoksam direk kalkıp ağlıyor, çok garip bir durumdayız

Back
X