- 4 Ağustos 2022
- 6.507
- 2.973
- 123
Teşekür ederim ne yapsam da hiç kendime gelemedim malesefBenim de düşüyor doktor düşsün yükselmesin iyi dedi tuzlu ayran yapıp ic dinlen kendine geliyo bir süre sonra geçmiş olsun
ay bennnnKızlar gece oldu mu üşümeye başlıyorum .. normal mi acaba? Başks üşüyen var mı
Merhaba sonucunuz kaç günde çıktı acaba genokstaMerhaba doktorum genoks firmasına gönderdi.8 bin liraya yaptırdım.6 bin liraya da var ama az kromozal hastalığa bakılıyor dedi.
Merhaba sonucunuz kaç günde çıktı acaba genokstaMerhaba doktorum genoks firmasına gönderdi.8 bin liraya yaptırdım.6 bin liraya da var ama az kromozal hastalığa bakılıyor dedi.
Liseden beri sigara içen birisiyim gebelik testi yapıp pozitifi gördüğüm andan beri içmiyorum. İlk 2 hafta canım istiyordu eşimde arkadaşlarımda gördükçe ama sonra kokusundan tiksinmeye başladım şimdi çok rahatsız ediyor mesela.Kızlar aranızda sigara içen var mı? Nasıl bıraktınız ya da bırakabildiniz mi?
Ay ne güzel ya kutlarım sizi ve iradenizi.. ben de malesef liseden beri içiyorum çok da keyif alırdım sigara içerken hep istesem bırakırım ama seviyorum diyodum ama bağımlıymışım meğer. Transfer sürecinde hiç içmedim iki gün bi gerginlik ve tartışmadan dolayı birer tane içtim onda bile kendimi kötü hissettim ama test günü yaklaştıkça gerilmeye gerildikçe içmeye başladım. Çok çok hafif ince bir sigaraya geçtim günde 5-6dan fazla içmemeye çalışıyorum ama bu da fazla ve zararlı biliyorum. Bırakmak istiyorum vicdan azabı çekiyorum ama böyle zorunluluk diye düşündükçe daha çok içesim geliyo of ne zormuşLiseden beri sigara içen birisiyim gebelik testi yapıp pozitifi gördüğüm andan beri içmiyorum. İlk 2 hafta canım istiyordu eşimde arkadaşlarımda gördükçe ama sonra kokusundan tiksinmeye başladım şimdi çok rahatsız ediyor mesela.
İnşallah inşallah yanlışlık olmuştur çok güzel haberler alın Cuma günüUyumak mümkün değil. Cumaya kadar ruh gibi gezeceğim muhtemelen. Minik bebeğimin 3 ay benle kalmışken, eşimin ve benim ailemde genetik hastalık yokken, sırf içimiz rahat etsin diye Nipt yani fetal DNA yaptırıp onda da en çok görülen trizomi 21(down), trizomi 18, trizomi 13 negatifken alakasız kromozom 3 de anomali olması ve dünyamın başıma yıkılmasını nasıl kaldıracağım kızlar. Allahım nolur bişey olmasın. Cuma günü ikinci kere yapmış olduğum test sonuçlanacak. Nolur hata olsun
Ben yıllarca içtim hemde günde iki paket içtiğimi bilirim ama bı gün eşime dedim ki ben çocuk istiyorum dedi sigara yi birakirsan yaparız dedi ve o gün bıraktım önemli olan senin niyetin başaracağına inanırsan bırakırsınKızlar aranızda sigara içen var mı? Nasıl bıraktınız ya da bırakabildiniz mi?
Biliyorum çok zor ama lütfen sakin olmaya çalış sana yazıkUyumak mümkün değil. Cumaya kadar ruh gibi gezeceğim muhtemelen. Minik bebeğimin 3 ay benle kalmışken, eşimin ve benim ailemde genetik hastalık yokken, sırf içimiz rahat etsin diye Nipt yani fetal DNA yaptırıp onda da en çok görülen trizomi 21(down), trizomi 18, trizomi 13 negatifken alakasız kromozom 3 de anomali olması ve dünyamın başıma yıkılmasını nasıl kaldıracağım kızlar. Allahım nolur bişey olmasın. Cuma günü ikinci kere yapmış olduğum test sonuçlanacak. Nolur hata olsun
Valla bence de kusmak iyiBende şimdiden 2 kilo aldım doktorum kusmanız çok iyi demez mi bide banatabi kendisi anladığım kadarıyla evlenmemiş hanile kalmamış öyle bahsetmişti bilse bulantının kusmanın ne kadar iğrenç olduğunu öyle dermi hiç sonra kiloları alıp geliyorsunuz diyor yani 1 ay sonra daha çok almaya başlıcaz ama ben kilodan korkmuyorum bünyem kilo tutmuyor benim pek 56 ile hamile kaldım 58 im şuan
Yaaaa çok üzüldüm onun çoklu gebelikti bir Dr , inşallah iyilerdir , belki de sadece burada takılmak istememişlerdi artıkKızlar @acitatlisos üyeliğini pasifleştirmiş ya bisey olmamıştır inşallahhiç açıklama yapmadan gidiyorlar aklımız kalıyor İnşallah iyidir o da mühendiste
Canım biz tüp bebek anneleri bebeklerimizi çok zor elde ettik ve senin ekstra dikkatli olman gerekiyor. Lütfen sigara içip kendine ve bebeğine zarar verme. Günde 5-6 dediğin de çok fazla.Ay ne güzel ya kutlarım sizi ve iradenizi.. ben de malesef liseden beri içiyorum çok da keyif alırdım sigara içerken hep istesem bırakırım ama seviyorum diyodum ama bağımlıymışım meğer. Transfer sürecinde hiç içmedim iki gün bi gerginlik ve tartışmadan dolayı birer tane içtim onda bile kendimi kötü hissettim ama test günü yaklaştıkça gerilmeye gerildikçe içmeye başladım. Çok çok hafif ince bir sigaraya geçtim günde 5-6dan fazla içmemeye çalışıyorum ama bu da fazla ve zararlı biliyorum. Bırakmak istiyorum vicdan azabı çekiyorum ama böyle zorunluluk diye düşündükçe daha çok içesim geliyo of ne zormuş
Ah o kadar haklısın ki , gerçekten çok zor bir durum. Bence o test hatalı çıkacak ama doktorunda hatalı olduğunu düşündüğü için tekrarlatmış zaten iyi tarafından bakmaya çalış. Ve kendini lütfen bu kadar yıpratma , biliyorsun bebeklerimiz bizi hissediyor artık , onu üzme annesiUyumak mümkün değil. Cumaya kadar ruh gibi gezeceğim muhtemelen. Minik bebeğimin 3 ay benle kalmışken, eşimin ve benim ailemde genetik hastalık yokken, sırf içimiz rahat etsin diye Nipt yani fetal DNA yaptırıp onda da en çok görülen trizomi 21(down), trizomi 18, trizomi 13 negatifken alakasız kromozom 3 de anomali olması ve dünyamın başıma yıkılmasını nasıl kaldıracağım kızlar. Allahım nolur bişey olmasın. Cuma günü ikinci kere yapmış olduğum test sonuçlanacak. Nolur hata olsun
Malesef içiyorum günde 4 kere ama bir kaç nefes ten sonra söndürüyorumKızlar aranızda sigara içen var mı? Nasıl bıraktınız ya da bırakabildiniz mi?
Valla ben normalde günde 5-6 tane içerdim .Şiödi 2-3 e düştü bazen 1 bile olabiliyor .Tiksinmeyi bekledim ama olmuyordu bir türlü fakat şu 2 gündür sigarayı ağzıma aldığım an öğürme geliyor ve içemiyorum.Canım istiyor fakat içemiyorum .Sanırım bırakmak üzereyimKızlar aranızda sigara içen var mı? Nasıl bıraktınız ya da bırakabildiniz mi?
Bende hep dua ettim Allah im tiksinme ver diyeValla ben normalde günde 5-6 tane içerdim .Şiödi 2-3 e düştü bazen 1 bile olabiliyor .Tiksinmeyi bekledim ama olmuyordu bir türlü fakat şu 2 gündür sigarayı ağzıma aldığım an öğürme geliyor ve içemiyorum.Canım istiyor fakat içemiyorum .Sanırım bırakmak üzereyim
Sorumluk olmadım bir daha ama düşük oluyordu 9-5 10-6 falanAnladım canım sonra tekrar oldu mu öyle tansiyon problemin
Kullanmadığınız bağımlısı olmadığınız bir konu hakkında böyle konuşma hakkınız olduğunu düşünmüyorum. Buradaki çoğu anne evladını düşünüyor bende kullandım yıllarca iradem güçlü geldi hamile olduğumu öğrendiğimden beri içmedim. Ama yok içene acımam falan bu sizin hüküm vereceğiniz bir konu değil. Herkes hamile hassas döneminde. Anneleri bu şekilde kırarak elinize bir şey geçmez. Eminim arkadaşlarımızda bırakmak için ellerinden geleni yapıyordur. Onlarda bebeklerinin kahramanları anneleri.Afedersiniz amma ben siqara içen hiç bir anneye acımıyorum. O daha kendi yavrusuna acımıyorken. Hiç bir şey sizin bebeğinizden önemli değil! Bunu biliyorsunuz amma idrak edemiyosunuz onlara bişey olursa sonraki pişmanlıgınız fayda etmez ben çok hassasım sigara konusunda. İnşallah allah sizede bir yol gösterirde bunu idrak edersiniz yazık değilmi o küçük yavrulara
acıyıp acımama hakkında birşey sorulmamış ve bu sekilde konusmanız çok yanlış size düşmüyor.oda bırakamamak konusunda zor durumdaki fikir alışverşi yapmak istemiş.sen şimdi sigara kullanmayarak ve içen anneleri aşağılamaya calısarak muhteşem anne oldugunu düşündün?Allah sizede yol göstersin ki bu sekilde konusmamayı idrak edersin inşallahAfedersiniz amma ben siqara içen hiç bir anneye acımıyorum. O daha kendi yavrusuna acımıyorken. Hiç bir şey sizin bebeğinizden önemli değil! Bunu biliyorsunuz amma idrak edemiyosunuz onlara bişey olursa sonraki pişmanlıgınız fayda etmez ben çok hassasım sigara konusunda. İnşallah allah sizede bir yol gösterirde bunu idrak edersiniz yazık değilmi o küçük yavrulara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?