2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
2 gündür mide bulantım bıçak gibi kesildi çok azaldı, o hastalık hali de git gide azalıyor, bebeğin kalbi durursa hiç belirti vermiyormuş, endişe ediyorum, çok mu kaygılıyım acaba? Canım sıkılıyor, doktora gideceğim hafta içi ama çalışıyorum işten sık sık izin almak problem oluyor, doktor da 1 ay sonraya randevu verdi normal seyir olarak, bilmiyorum ya inşallah iyidir boş yere korkuyorumdur

Benim doktorum bir anda da kesilebilir tüm belirtiler panik yapma demişti kaygılanma canım bir sorun yoktur zaten artık büyüdü 6-7-8. Haftalar gibi değil gitgide azalıyordur da

Benimde bi anda kesildi 9. Haftamdayken çok iyiyim diyordum ama 11. Hafta da herşey geri döndü hiç belli olmuyor korkma

Canim bende de haftada 2-3 kes dusuyor doktorum bisey olmaz kalkmasindan iyidir. Yemegine dikkat et demisti iyice beslenki dusmesin. Bana ne zaman tansiyonun dustu kahve icip yastiksiz uzan dedi

Bende ne evimi temizleye biliyorum ne yemek yapa biliyorum. Kusma bulanti kabizlik bas donmesi tansiyon dusukluyu insani bunaltti. Bizede gelen giden enerjik ol kalk cok uzanma diyo da amma olmuyor kalkinca goz karariyor bas donuyor biraz disarda gezeyim diyosun hemen yoruluyosun sanki ben istemiyorum enerjik olmayi. Neyse bebelerimiz iyi olsunda biz dayaniriz insallah

Canim bende de haftada 2-3 kes dusuyor doktorum bisey olmaz kalkmasindan iyidir. Yemegine dikkat et demisti iyice beslenki dusmesin. Bana ne zaman tansiyonun dustu kahve icip yastiksiz uzan dedi
Normalde kahve çok severdim hamileliğimden beri tiksindim içemiyorum malesef. Zaten bu tansiyon çok kötü yaptı beni hep uzanıyorum hiç kalkamıyorum

Kızlar A acitatlisos üyeliğini pasifleştirmiş ya bisey olmamıştır inşallah hiç açıklama yapmadan gidiyorlar aklımız kalıyor İnşallah iyidir o da mühendiste
Umarım kötü bişey yoktur ama bazıları buradaki şeyleri okumak istemiyor etkileniyorlar belki ondandır

Aynı şeyler canım inşaAllah sağlıklı alalım kucağımıza bizlerde iyi oluruz inşaAllah

Canım bendede 8ci haftada oyle oldu sanki hamile degilmisim gibi burayada yazmistim korkuyor insan kalbi durdumu diye amma 2-3 gun sonra daha şiddetli başladı bulantılar falan merak etme kuzum

Mide bulantisi bi sure sonra yerini mide yanmasina birakiyor maalesef iyi mi kotu mu bilemedim :) En azindan daha istahli olursun bundan sonra ama icin rahat olsun bulantinin kesilmesi cok normal 11 12. haftadan sonra

Benim de düşüyor doktor düşsün yükselmesin iyi dedi tuzlu ayran yapıp ic dinlen kendine geliyo bir süre sonra geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…