- 2 Ekim 2022
- 1.218
- 998
- 53
- 29
Ben hüküm vermedim sadece çok canım yanıyor bu konuda ve sertim en hassas yerim.benimde bir hikayem var. Kendilerime gelib silkelensinler istiyorum. Benim sözümle kimse kırılmaz kendi tercihleri amma gözlerini açıp iyi düşünsünler istiyorum.Kullanmadığınız bağımlısı olmadığınız bir konu hakkında böyle konuşma hakkınız olduğunu düşünmüyorum. Buradaki çoğu anne evladını düşünüyor bende kullandım yıllarca iradem güçlü geldi hamile olduğumu öğrendiğimden beri içmedim. Ama yok içene acımam falan bu sizin hüküm vereceğiniz bir konu değil. Herkes hamile hassas döneminde. Anneleri bu şekilde kırarak elinize bir şey geçmez. Eminim arkadaşlarımızda bırakmak için ellerinden geleni yapıyordur. Onlarda bebeklerinin kahramanları anneleri.
Hiç kimseyi aşağılamadım. Kötü söz soylemedim hepsinin iyiliği için fikirlerimi belirttim bu konuda. Ben daha hiç anne bile olamadim. Sert okuya bilirsiniz amma ben o annelerin iyiligi için diyorumacıyıp acımama hakkında birşey sorulmamış ve bu sekilde konusmanız çok yanlış size düşmüyor.oda bırakamamak konusunda zor durumdaki fikir alışverşi yapmak istemiş.sen şimdi sigara kullanmayarak ve içen anneleri aşağılamaya calısarak muhteşem anne oldugunu düşündün?Allah sizede yol göstersin ki bu sekilde konusmamayı idrak edersin inşallah
Sigaradan nefret ederim yanımda içilmesindende nefret ederim kokusu tıkar beni eşim arabada ben varken asla içmez çok tıkanıyorum çünküKızlar aranızda sigara içen var mı? Nasıl bıraktınız ya da bırakabildiniz mi?
Bu aralar hava dereceleri biraz düşünce bende akşamları üşümeye başladım ama normalde üşümüyorumKızlar gece oldu mu üşümeye başlıyorum .. normal mi acaba? Başks üşüyen var mı
Herkesin hikayesi bir acısı var. Herkes buraya bunları yansıtsa sayfa Müge anlıya döner. Siz içenlere acımam çocuklarını düşünmüyorlar falan diyorsunuz. Bu yorumu yapamazsınız kırıcı konuşuyorsunuz. İçen annelerin neler hissettiğini bilemezsiniz. Ama bağımlılık çok farklı bir şey. Hepimiz burda aynı hassas dönemdeyiz. Lütfen ithamlarınıza dikkat ediniz. Benimde yeri geliyor canım istiyor bazen yakasım geliyor çünkü bir bağlılık buBen hüküm vermedim sadece çok canım yanıyor bu konuda ve sertim en hassas yerim.benimde bir hikayem var. Kendilerime gelib silkelensinler istiyorum. Benim sözümle kimse kırılmaz kendi tercihleri amma gözlerini açıp iyi düşünsünler istiyorum.
İlk bebişimde bıçak gibi kesip attım ögrendigimden beri içmedim.kızım 5.ayda emmeyi bırakınca tekrar başladım sigaraya şimdide cok zorlanıyorum.Allah yardımcımız olsunKızlar aranızda sigara içen var mı? Nasıl bıraktınız ya da bırakabildiniz mi?
siz olmasanız karnımızdaki yavruların iyiliğini bizler düşünmeyeceğiz teşekkür ederiz.Hiç kimseyi aşağılamadım. Kötü söz soylemedim hepsinin iyiliği için fikirlerimi belirttim bu konuda. Ben daha hiç anne bile olamadim. Sert okuya bilirsiniz amma ben o annelerin iyiligi için diyorum
Genetik test yaptırdınızmı ?Merhaba 4 haftalık bende hamikeyim ama dün biraz lekelenmem oldu beta 10 san 16 ya çıkmıştı bırgun sonra doktor düşük tehditi var demıstı daha önce 1 kürtaj bir 1 düşğk yaşadım
Neler hiss ettiklerini çok iyi biliyorum. Nasıl yorum yapıcağımıda bilirim. Sizin canınız istiyor amma içmiyorsunuz insan kendini tutmalı sonra başına gelicekleri düşünmeli. Bunun için yorum yaptım. Hep destekleyici yorum mu yapmak zorundayım? insanlar gercekleri gormeli hassas olduklari içinde idrak etmeli. Bundan sonra hiç yorum bile yapmam hiç kimseye! İyilikleri için demiştim ben çok sağolunHerkesin hikayesi bir acısı var. Herkes buraya bunları yansıtsa sayfa Müge anlıya döner. Siz içenlere acımam çocuklarını düşünmüyorlar falan diyorsunuz. Bu yorumu yapamazsınız kırıcı konuşuyorsunuz. İçen annelerin neler hissettiğini bilemezsiniz. Ama bağımlılık çok farklı bir şey. Hepimiz burda aynı hassas dönemdeyiz. Lütfen ithamlarınıza dikkat ediniz. Benimde yeri geliyor canım istiyor bazen yakasım geliyor çünkü bir bağlılık bu
Bu kadar gerginlik bebek için iyi değil daha sakin ve ılımlı eleştirisel olmanınızı öneririm ilerde daha ılımlı ve pozitif çocuklar yetiştirmek çok önemli <3Afedersiniz amma ben siqara içen hiç bir anneye acımıyorum. O daha kendi yavrusuna acımıyorken. Hiç bir şey sizin bebeğinizden önemli değil! Bunu biliyorsunuz amma idrak edemiyosunuz onlara bişey olursa sonraki pişmanlıgınız fayda etmez ben çok hassasım sigara konusunda. İnşallah allah sizede bir yol gösterirde bunu idrak edersiniz yazık değilmi o küçük yavrulara
Bozmamaya çalış moralini, inşallah sağlıklıdır bebeğin, testlerde down deyip normal doğan çocukta çok, hamileliği eziyete çevirmeden sabırla bekle, rabbim korkularını boşa çıkaracak inşallahUyumak mümkün değil. Cumaya kadar ruh gibi gezeceğim muhtemelen. Minik bebeğimin 3 ay benle kalmışken, eşimin ve benim ailemde genetik hastalık yokken, sırf içimiz rahat etsin diye Nipt yani fetal DNA yaptırıp onda da en çok görülen trizomi 21(down), trizomi 18, trizomi 13 negatifken alakasız kromozom 3 de anomali olması ve dünyamın başıma yıkılmasını nasıl kaldıracağım kızlar. Allahım nolur bişey olmasın. Cuma günü ikinci kere yapmış olduğum test sonuçlanacak. Nolur hata olsun
Bende almayı düşünüyordum çok faydasını gören olmuş. Teşekür ederim haber verdiğin içinKızlarrr ben bu reflü yatağını uzun zamandır takip ediyordum ilk defa 850lere düştüğünü gördüm aldım. Alacak olan varsa sitesinde sepete ekleyince %40 düşüyor
Rica ederimm evet kullananlar memnun ondan ben de indirim olur mu diye bakıp duruyordumBende almayı düşünüyordum çok faydasını gören olmuş. Teşekür ederim haber verdiğin için
Ben oldum olası meyve çok severim her gün meyve tüketiyorum, ama sebze öyle her gün olmuyor, bi ara burgerking den çok yedim hep sağlıklı besleneyim olmadı maalesefKızlar siz meyve sebze bol yeşillik yiye biliyormusunuz? bu haftalar hep boyle seyler yemek lazımmış amma ben yiyemiyorum cok bir tek benmiyim boyle olan
Ben son zamanlar hic meyve sebze yiyesim gelmiyor. Meyve yine arada kendimi zorluyorum sebzede yalnız salatalık yiyorum. Ben burgerden falan tiksindim dışarda yediyim şey yalnız pizzaBen oldum olası meyve çok severim her gün meyve tüketiyorum, ama sebze öyle her gün olmuyor, bi ara burgerking den çok yedim hep sağlıklı besleneyim olmadı maalesef
Trendy dan alacaktım aslında orda fiyatı daha uygundur diye düşünmüştüm ama kendi sitesinde baya düşmüşRica ederimm evet kullananlar memnun ondan ben de indirim olur mu diye bakıp duruyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?