2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Biz ilk dozu olalı çok oldu araya başka şeyler girdi yaptıramadjm bexsero 2. Doz ve nimenrix tek doz zaten onu oldu. Tekrar 2 ay sonra 3. Doz olacak başka da bişey demedi toplam 4 aşı olmuş olacak
Belki süresi geçtiği için olabilir bize iki ay arayla sonra 2 yaşından sonra dedi. Bize de hiç yan etki yapmadı şişlik ateş olmadı çok şükür

Bizim de sesi kısık , ağlamaktan mı boğaz yaralarından mı bilmiyorum . Sizinkinin hastalığı neydi ? Ben de zorlamıyorum arada yiycek mi diye uzatıyorum . Ama zorlasam da yediremem . İlaç bile içiremedik çünkü hastalıkta . Ağzından direk tükürdü hep yutmadan

Biz de on kiloyuz hiç zayıf gelmiyor yemesi de bazen iyi bazen kötü

Aslında şuan hasta değil ama 3 hafta kadar önce kulak enfeksiyonu oldun3 gün ateşi hep 39 40 oldu en son hastaneysde yatmak zorunda kaldı 1 gece orada 6 serum aldı öyle ilaçlarla düştü eve gelince döküntüleri oldu kırmızı benek benek şeklinde sanırım altıncı hastalık geçirdi ondan ilaçlar fayda etmedi çünkü bu hastalıkta ateş 3 gün sürüyormuş sonra kendi gidiyormuş öyle atlattık ama kulapı ve boğazı düzelmedi ben ağlamasına bağlıyorum gırtlaktan çığlık atıyor düzelmiyor bu yüzden. Aynen bizde ilaç içiremedik 6 kere acile gittik o hastalığı yaşarken cidden çok zordu bir keresinde aşırı zorladım ilacı içirmej için çok kötü kustu. Hasta olmasınlar da az yesinler çok korkuyorum ateşten benim oğlum hiç böyle ateşlenmemişti bir kere bayıldı hatta kucağımda havale geçirdi sandım nasıl hastaneye gittik çok kötüydü. Yemekte yiyecekler inşallah havada sıcak bol bol su veriyorum karpuz veriyorum napayım bişeyle dolsun midesi bu süreçte böyle hemen hemen herkes yemekten şikayetçi

Ya hangi balık yağını veriyorsun bende alacağım markası ve içerikleri kafamı karıştırdı limonlu portakalı falan bilemedim ne alsam

Bu menenjit aşısı sizde de ateş yaptı mı 38.5 oldu. Ne zaman düşer acaba daha çok çıkar mı. Daha yeni hastanelerdeydik korkuyorum ya

Çok geçmiş olsun. Bizim de öyle oldu ilk 3 gün yüksek ateş . Ateş biterken kırmızı döküntüler . En kötüsü de ağız içi yaralar .
Haklısınız , yeter ki sağlıklıları yerinde olsun . Bu yaş grubunun hastalığı çok zor . Derdini anlatamıyor tam. Verdiğin ilacı içmiyor. Faydasına olacak bişeyi kabul etmiyor . Çok yıpranıyoruz hastalık sürecinde .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…