2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
sabah erkenden gitsen belki iyi olur biz hep kahvaltıdan sonra gideriz mutlaka 9 gibi 2 saat kaliyoruz sıcaklar gelmeden bir de 6 buçuk 7 gibi akşam gelince duş uykusu geliyor zaten
Günde 2 kere mi çıkıyorsunuz helal olsun valla ben 1 kere çıksam 2gün kendime gelemiyorum. Şu sıralar vitaminlerim mi düştü bilmiyorum hiç gücüm yok. İstanbuldayım ben havalar çok sıcak biraz serinlese sabahları çıkarım aslında bana da çkk iyi geliyor ama akşama pilim bitmiş oluyor zaten

Malesef devletten bu kadar uzun bilgi alabilecek zaman yok cok dolu hastaneler. Biz özele gittik . Sabah yürüyüşü iyi oluyor ama bu havada nasıl yuryus yapılsın dışarısı sabah 8 de bile 40 derece.
Vallahi öyle 2 gün önce çıktım parka götürdim allahtan parka güneş vurmuyordu ama yinede aşırı sıcaktı çok duramadım döndüm

Adı ne onun baybay night mi eğer oysa 1 buçuk yaşından sonra veriliyordu sanki o ya da 1 de olabilir

16.5 aylık aynen dediğin gibi. Her günmü bir sorunu olur bu çocukların ya. Bide benim ikincide kapıda ne eylerim böyle

Park evimizin karşısı bende istanbuldayim bizim park ağaçların ortasında gölge oluyor yani bazen 3 4 çıkıyoruz evde oyalayamiyorum. Siz hiç evden çıkmadan nasıl duruyorsunuz yani neyle uğraşıyor bizimki bi koltuktan digerine atlar valla enerji atmazsa

Kafayı yiyorum sana anlatamam az önce anneme ses kaydı attım saat daha 9 nasıl oyalicam diyorum. Sen öyle yazdın diye bende kahvaltı yaptırdım dışarı çıkardım ama kapının önüne indik sanırım 5 ya da 6 dk durabildik elleri yüzü üstü her heri simsiyah oldu hemen banyoya koydum arabalara hasta olıyor tekerini kapısını her yerini ekliyor sadeve ellese yine iyi yalıyor her heri artık çıldıracak durumdayım gözümü ayırmıyorum yine de kendine bir şekilde zarar veriyor

He yazmışsın sırayla bakınca mesajlara şimdi gördüm ama iyiki vermemişsin ya 3 aylık bebeye o yazılır mı hiç
Aynen canım 3 aylıkken önerdi şaka gibi, ama şuan o kadar zorluyor ki eşim kullanalım diyor ben kabul etmiyorum, artık son raddedeyim dün gece çıldırdım resmen 3 saat uyutmaya çalıştım artık sabrım tükendi ağladım, yani cidden işe yarıyor mu bilmiyorum kullansam mı

Aynı bizimki de öyle çekirdek kabuğu oluyor yerler hemen agzina atmaya çalışıyor kaydiraktan yürüyerek çıkmaya çalışıyor çamur varsa mutlaka içine giriyor ama gerçekten evde daha çok yoruluyorum çünkü canı sıkılıyor bana sarıyor daha çok en azından parkta ağlayıp bagirmıyor . Ben de aynı desteksizim annem kv şehir dışında yeni taşındık komşu yok o kadar samimi ne zormuş diyorum çocuk bakmak 1.5 yaşında daha

Benim şu aralar en çok istediğim ağlamaması yani abartısız tüm gün ağlıyor önceden uykuyu sorun ederdim ama ağlaması gün geçtikçe artıyor bir de 2 yaş sendromu var dshs o zaman bu yaşadıklarımız ne merak ediyorum gerçekten desteksiz çocuk büyütmek oldukça zor dün kalabalık şçindeyiz ona rağmen 5 dk bir elimi tutuyor çekiştiriyor gitmezsem kendini yerlere atıyor

Vallahi öyle 2 gün önce çıktım parka götürdim allahtan parka güneş vurmuyordu ama yinede aşırı sıcaktı çok duramadım döndüm
Aksam saati götürmeye calsiyoruz o zaman bile sicak oluyor. Çocuklara da üzülüyorum keşke şöyle yayla gibi yerlere gitsek çocuklarda gönüllerince eglense

Aksam saati götürmeye calsiyoruz o zaman bile sicak oluyor. Çocuklara da üzülüyorum keşke şöyle yayla gibi yerlere gitsek çocuklarda gönüllerince eglense
Zaten bizimkilere öyle bişey lazım etrafı bomboş olsın koşup dursunlar istaknulda her yer tehlike parka bile gidesi gelmiyor insanın yerler pis çocuklar tuhaf anneler bile garip ya parka gelip çocuklarını salıp üstüne oturup sigara içiyorlar. Kaç kere belediyeye şikayet ettim çocuk parkında sigara mi içilir birde bunu anneler yapıyor inanılır gibi değil

Dün akşam 8 de çıktık . Akşam bile çok sıcaktı .hava 35 dereceymiş ama 45 falan hissediliyor bence . Gündüz hiç çıkaramam . O kadar güneş çocuk için de tehlikeli o saatlerde

Dün akşam 8 de çıktık . Akşam bile çok sıcaktı .hava 35 dereceymiş ama 45 falan hissediliyor bence . Gündüz hiç çıkaramam . O kadar güneş çocuk için de tehlikeli o saatlerde
Evet ya sabah erken çıkmak lazkm ya da akşam. Ama sabahta çok sıcak akşamda 9 10 gibi çıkmak lazım ama çocukların uyku zamanı oluyor

Evde neler yapıyorsunuz peki cidden artık aklıma hiçbir şey gelmiyor kitap okuyorum en fazla 5 dk oyuncaklar aynı şekilde arka planda radyo açıyorum yoksa zaman geçmiyor

Evde neler yapıyorsunuz peki cidden artık aklıma hiçbir şey gelmiyor kitap okuyorum en fazla 5 dk oyuncaklar aynı şekilde arka planda radyo açıyorum yoksa zaman geçmiyor
Ne yapacağımı şaşıyorum valla :) . Kitap , bebeklerle oynama, oyuncak bebek arabası aldım onu seviyor bu ara. Bebeklerini bindirip gezdiriyor, , bişeyleri dağıttığında hiç ses etmiyorum zararlı bişey değilse oyalanıyor. Banyoda küveti dolduruyorum bazen köpükle oynuyor bazen bebeklerini yıkıyor. Ama bunların yettiğini düşünmüyorum , hiç yorulmuyor sanki. Havalar serinlese de dışarı çıkarsam biraz gündüzleri . Zaten el ayak ağız hastalığı oldu. 2 hafta oyun grubuna da götüremedim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…