2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Çok eskiden bana da alerji ilacı vwrmişti uyku için benimde hep uyku sorunum olur geceleri normalde de uyanırdım bazen uyuyamazdım oğlumda bana öekti bu konuda şimdi x2 zorlanıyorum

Biz eşimle bunu çok düşündük ama kaç kere doktora gittik hep sormayı unuttuk ya en önemli şeyi nasıl unutuyoruz ikimizde cidden saçmalık. Burda daha önce sormuştum ama hiç kullanan da yoktu onzaman valla artık çok istiyorum ama faydası olur mu acaba

Benimki de aşırı düşkün oldu 1 haftadır (normalde de memesiz durmaz ekstra arttı) ama öyle emerek uyuma yok süt bitince bırakıyor ama çok sık istiyor bazen 2 dk sonra veldiği bile oluyor. Önceden dalardı unuturdu

Ya doktor ne güzel diyalog kurmuş sizinle ben kaç doktora gittim ama devlete gidiyorum her seferinde farklı doktora gidiyorum çünkü memnun kaldığım bir yane doktor oldu onuda bulamadım randevusubu ondan başka başka dolaşıyorum derdimi anlatıyorum hepsi bildiğiniz şeyleri diyor en son gittiğim sabah yürüyüşe çıkarın hormonları çalışsın diyor tamam doğru güzel ama ben zaten geceyi uykusuz geçiyorum sabah zor kahvaltı hazırlıyorum çocukla bu sıcakta dışarı çıkmak ne bileyim yani bana hiç vir faydası olmaz çocuğa da

sabah erkenden gitsen belki iyi olur biz hep kahvaltıdan sonra gideriz mutlaka 9 gibi 2 saat kaliyoruz sıcaklar gelmeden bir de 6 buçuk 7 gibi akşam gelince duş uykusu geliyor zaten

Malesef devletten bu kadar uzun bilgi alabilecek zaman yok cok dolu hastaneler. Biz özele gittik . Sabah yürüyüşü iyi oluyor ama bu havada nasıl yuryus yapılsın dışarısı sabah 8 de bile 40 derece.

He ben uykuyla ilgili bir şey sanmıştım
Uyku ile ilgili de var, ben 3 aylıkken bir doktora gidiyordum o ara uyumuyor dediğimde bana bir tane uyku damlası söylemişti aşırı sinirlenmiştim 3 aylık çocuğa sırf ilaç anlaşması var diye uyku damlası önerdi diye hemen doktorumuzu değiştirdim, gerçi tek bu sebep değildi sürekli ilaç veren bir doktordu, oğlum şimdi uyumuyor diye geçen eşim o damladan mı alsak bitkisel bir damla dedi ama ben kabul etmedim ne bilim sonuçta uyku damlası yani

Peki yaramış mı işe o damla ? Bu aralar eşimde onu kullanalım diyip duruyor

A
Peki yaramış mı işe o damla ? Bu aralar eşimde onu kullanalım diyip duruyor
Çocuktan çocuğa değişiyor bizde hiç ise yaramadı tam tersi sabahladık ama arkadaşımın cocugu onla uyuyordu. Aslında sadece düzene sokmak icin kisa süreliğine kullanilabilir. Bende karşıyım ulac kullanmaya şimdiye kadar da calpol dışında birsey kullanmadım ama bu gece kizim uzun gercekten cok uzun bir zaman sonra saat 10 da uyudu eşimle napacagimizi şaşırdık

Benim de öyle olurdu hep. Uykum gelsin diye yaptığım şeyler ters teper hiç uyuyamazdım o gece . İnşallah bu ilaç işe yarar da düzene girer uykusu .

Memeden kesmesi de ayrı bi dert . Of of

Ya valla erken uyuyunca bende ne yapacağımı şaşırıyorum, boşlukta hissediyorum ama yinede erken uyusa keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…