Ama dediğim gibi biz damla kullandık o zaman 9 aylıktı galiba 10 damla vermiştim. doktor dediyse vardır bi bildiği inşallah istediğiniz gibi sonuc alirsinizIlac kullanmak istemiyorum ama suan başka seçeneğimiz kalmadı gibi. Başka yan etkisi yapmamasina sevindim.
Sagolun insaallahAma dediğim gibi biz damla kullandık o zaman 9 aylıktı galiba 10 damla vermiştim. doktor dediyse vardır bi bildiği inşallah istediğiniz gibi sonuc alirsiniz
Bizde 1 hafta sonra 18 aylık oluyoruz çok az kalmış kapanması ama acaba normal mi diye merak ettim sizin daha zaman varmış zatenBizimki kapanmadı hala . 16,5 aylık
Çok eskiden bana da alerji ilacı vwrmişti uyku için benimde hep uyku sorunum olur geceleri normalde de uyanırdım bazen uyuyamazdım oğlumda bana öekti bu konuda şimdi x2 zorlanıyorumBen de öyle sanmıştım . Doktorlar baybay damla önermeyip ilaç niye öneriyor acaba . Ben de uyku problemi çektiğim bi dönemde dahiliye doktoru da alerji için kullanılan bi hap yazmıştı . Bunun yan etkisi uyku yapması , bununla uyursun demişti .
Biz eşimle bunu çok düşündük ama kaç kere doktora gittik hep sormayı unuttuk ya en önemli şeyi nasıl unutuyoruz ikimizde cidden saçmalık. Burda daha önce sormuştum ama hiç kullanan da yoktu onzaman valla artık çok istiyorum ama faydası olur mu acabaBiz diş çıkarıyormuşuz mızmızlık uyku reddi ondanmıs sanırım.Kızımdan 9 ay büyük bebeği olan bir arkadaısmla görüştük bay bay nıght damla kullanmış bir hafta uykusunu düzenlemek için tam gruba girince yeni yazılmış karşıma çıktı şimdi burda da.Aynı şeyi yapmayı düşünüyorum erken uyandırmaya başladım iki gündür tekrar
Benimki de aşırı düşkün oldu 1 haftadır (normalde de memesiz durmaz ekstra arttı) ama öyle emerek uyuma yok süt bitince bırakıyor ama çok sık istiyor bazen 2 dk sonra veldiği bile oluyor. Önceden dalardı unuturduBenim kızım çok memeye düşkün oldu . Vermediğimde ağlamaya başlıyor . Memede keyif yaparak uyumak istiyor . Memeyi bıraktırma dönemi geldiğinde napıcam nasıl bıraktırıcam , düşündükçe strese giriyorum .
Çok minik bi boşluk geliyor elime ama doktor bakmadı belki normali odur tam anlayamadımBizimki kapandı sizinki kapanmadı mi
Ya doktor ne güzel diyalog kurmuş sizinle ben kaç doktora gittim ama devlete gidiyorum her seferinde farklı doktora gidiyorum çünkü memnun kaldığım bir yane doktor oldu onuda bulamadım randevusubu ondan başka başka dolaşıyorum derdimi anlatıyorum hepsi bildiğiniz şeyleri diyor en son gittiğim sabah yürüyüşe çıkarın hormonları çalışsın diyor tamam doğru güzel ama ben zaten geceyi uykusuz geçiyorum sabah zor kahvaltı hazırlıyorum çocukla bu sıcakta dışarı çıkmak ne bileyim yani bana hiç vir faydası olmaz çocuğa daAslında öncelik olarak bitki çayları verebilirsiniz dedi melisa ve papatya önerdi ama biz kullanmistik zaten. Melisa anason papatya pek faydası olmadı. Bybynight denemiştim o gece tam tersi sabahladık doktorda önermedigi söyledi. Aksam bir kase yoğurt yedirmeyi de denedik uykusunu getirsin diye o da pek etki etmedi. Bize o yuzden önerdi.
sabah erkenden gitsen belki iyi olur biz hep kahvaltıdan sonra gideriz mutlaka 9 gibi 2 saat kaliyoruz sıcaklar gelmeden bir de 6 buçuk 7 gibi akşam gelince duş uykusu geliyor zatenYa doktor ne güzel diyalog kurmuş sizinle ben kaç doktora gittim ama devlete gidiyorum her seferinde farklı doktora gidiyorum çünkü memnun kaldığım bir yane doktor oldu onuda bulamadım randevusubu ondan başka başka dolaşıyorum derdimi anlatıyorum hepsi bildiğiniz şeyleri diyor en son gittiğim sabah yürüyüşe çıkarın hormonları çalışsın diyor tamam doğru güzel ama ben zaten geceyi uykusuz geçiyorum sabah zor kahvaltı hazırlıyorum çocukla bu sıcakta dışarı çıkmak ne bileyim yani bana hiç vir faydası olmaz çocuğa da
Zaditen benim bildiğim alerji ilacı ve gerçekten uyku yapıyor. Yani uyku için özel bir ilaç değilO neymiş ya nasıl bişey inşallah işe yarar iyi bişeydir mutlaka bizede bilgi ver vallahi bitirdi beni bu gece uykuları
Malesef devletten bu kadar uzun bilgi alabilecek zaman yok cok dolu hastaneler. Biz özele gittik . Sabah yürüyüşü iyi oluyor ama bu havada nasıl yuryus yapılsın dışarısı sabah 8 de bile 40 derece.Ya doktor ne güzel diyalog kurmuş sizinle ben kaç doktora gittim ama devlete gidiyorum her seferinde farklı doktora gidiyorum çünkü memnun kaldığım bir yane doktor oldu onuda bulamadım randevusubu ondan başka başka dolaşıyorum derdimi anlatıyorum hepsi bildiğiniz şeyleri diyor en son gittiğim sabah yürüyüşe çıkarın hormonları çalışsın diyor tamam doğru güzel ama ben zaten geceyi uykusuz geçiyorum sabah zor kahvaltı hazırlıyorum çocukla bu sıcakta dışarı çıkmak ne bileyim yani bana hiç vir faydası olmaz çocuğa da
Uyku ile ilgili de var, ben 3 aylıkken bir doktora gidiyordum o ara uyumuyor dediğimde bana bir tane uyku damlası söylemişti aşırı sinirlenmiştim 3 aylık çocuğa sırf ilaç anlaşması var diye uyku damlası önerdi diye hemen doktorumuzu değiştirdim, gerçi tek bu sebep değildi sürekli ilaç veren bir doktordu, oğlum şimdi uyumuyor diye geçen eşim o damladan mı alsak bitkisel bir damla dedi ama ben kabul etmedim ne bilim sonuçta uyku damlası yaniHe ben uykuyla ilgili bir şey sanmıştım
Bahsettiğim bu evetBen uyku ilacı sandım ya baybay Night var onun gibi bişeu diye düşündüm
Peki yaramış mı işe o damla ? Bu aralar eşimde onu kullanalım diyip duruyorBiz diş çıkarıyormuşuz mızmızlık uyku reddi ondanmıs sanırım.Kızımdan 9 ay büyük bebeği olan bir arkadaısmla görüştük bay bay nıght damla kullanmış bir hafta uykusunu düzenlemek için tam gruba girince yeni yazılmış karşıma çıktı şimdi burda da.Aynı şeyi yapmayı düşünüyorum erken uyandırmaya başladım iki gündür tekrar
Çocuktan çocuğa değişiyor bizde hiç ise yaramadı tam tersi sabahladık ama arkadaşımın cocugu onla uyuyordu. Aslında sadece düzene sokmak icin kisa süreliğine kullanilabilir. Bende karşıyım ulac kullanmaya şimdiye kadar da calpol dışında birsey kullanmadım ama bu gece kizim uzun gercekten cok uzun bir zaman sonra saat 10 da uyudu eşimle napacagimizi şaşırdıkPeki yaramış mı işe o damla ? Bu aralar eşimde onu kullanalım diyip duruyor
Benim de öyle olurdu hep. Uykum gelsin diye yaptığım şeyler ters teper hiç uyuyamazdım o gece . İnşallah bu ilaç işe yarar da düzene girer uykusu .Aslında öncelik olarak bitki çayları verebilirsiniz dedi melisa ve papatya önerdi ama biz kullanmistik zaten. Melisa anason papatya pek faydası olmadı. Bybynight denemiştim o gece tam tersi sabahladık doktorda önermedigi söyledi. Aksam bir kase yoğurt yedirmeyi de denedik uykusunu getirsin diye o da pek etki etmedi. Bize o yuzden önerdi.
Memeden kesmesi de ayrı bi dert . Of ofBende öyleyim o kadar emiyor ki gece boyu gun boyu cigniyor kucağıma gelip üstümü aciyor olup olmadık her yerde. Geçen gün dayanamadım keseceğim artik dedim ve meme ucuma acı biber sürdüm. Kizim mmmhh diye diye emdi onu ne ağladı ne acı olduğuna dair tepki
InsaallahBenim de öyle olurdu hep. Uykum gelsin diye yaptığım şeyler ters teper hiç uyuyamazdım o gece . İnşallah bu ilaç işe yarar da düzene girer uykusu .
Ay hic ben kesebilwcwgimi dusunemiyorumMemeden kesmesi de ayrı bi dert . Of of
Ya valla erken uyuyunca bende ne yapacağımı şaşırıyorum, boşlukta hissediyorumA
Çocuktan çocuğa değişiyor bizde hiç ise yaramadı tam tersi sabahladık ama arkadaşımın cocugu onla uyuyordu. Aslında sadece düzene sokmak icin kisa süreliğine kullanilabilir. Bende karşıyım ulac kullanmaya şimdiye kadar da calpol dışında birsey kullanmadım ama bu gece kizim uzun gercekten cok uzun bir zaman sonra saat 10 da uyudu eşimle napacagimizi şaşırdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?