2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Senin bebeğin kaçta uyuyor

Ben zaditen surup degil de damlası vardı kolunda kızarıklık için vermişti kullanmıştım 5 gün uyku yapıyor gerçekten araba yolculuğunda da kullanmıştım bi kere

Ben bugün kizimi kontrol amaçlı götürdüm doktora uyumadığını söyleyince gece uykusunu düzenlemek icin 1 hafta zaditen surup kullanalım dedi aksam 9 uyumayi öğrenmesi lazim dedi
O neymiş ya nasıl bişey inşallah işe yarar iyi bişeydir mutlaka bizede bilgi ver vallahi bitirdi beni bu gece uykuları

Ben uyku ilacı sandım ya baybay Night var onun gibi bişeu diye düşündüm
Ben de öyle sanmıştım . Doktorlar baybay damla önermeyip ilaç niye öneriyor acaba . Ben de uyku problemi çektiğim bi dönemde dahiliye doktoru da alerji için kullanılan bi hap yazmıştı . Bunun yan etkisi uyku yapması , bununla uyursun demişti .

Biz diş çıkarıyormuşuz mızmızlık uyku reddi ondanmıs sanırım.Kızımdan 9 ay büyük bebeği olan bir arkadaısmla görüştük bay bay nıght damla kullanmış bir hafta uykusunu düzenlemek için tam gruba girince yeni yazılmış karşıma çıktı şimdi burda da.Aynı şeyi yapmayı düşünüyorum erken uyandırmaya başladım iki gündür tekrar

Kızlar bir de öğrenme kulesi alış memnun kalan varsa link paylaşabilir misiniz ne alalım

Benim kızım çok memeye düşkün oldu . Vermediğimde ağlamaya başlıyor . Memede keyif yaparak uyumak istiyor . Memeyi bıraktırma dönemi geldiğinde napıcam nasıl bıraktırıcam , düşündükçe strese giriyorum .

Aslında öncelik olarak bitki çayları verebilirsiniz dedi melisa ve papatya önerdi ama biz kullanmistik zaten. Melisa anason papatya pek faydası olmadı. Bybynight denemiştim o gece tam tersi sabahladık doktorda önermedigi söyledi. Aksam bir kase yoğurt yedirmeyi de denedik uykusunu getirsin diye o da pek etki etmedi. Bize o yuzden önerdi.

Bende öyleyim o kadar emiyor ki gece boyu gun boyu cigniyor kucağıma gelip üstümü aciyor olup olmadık her yerde. Geçen gün dayanamadım keseceğim artik dedim ve meme ucuma acı biber sürdüm. Kizim mmmhh diye diye emdi onu ne ağladı ne acı olduğuna dair tepki verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…