- 4 Ağustos 2022
- 6.428
- 2.954
- 103
Senin bebeğin kaçta uyuyorBenimki de gec uyuyor erken de kaldirsam gecte kaldirsam disari da cikarsam evde de otursak degismiyor. Ben daha oncede götürdüm kan değerlerinde ki düşüklük te etki edebilir özellikle b12 uykusuzluk yapar demisti. O zaman degerleri düşüktü b12 si hala yukselmemis tekrar takviye yazdı. Gece surekli uyanmasını engelleyemeyiz yaz olduğu icin hava kuru o da uyandırır hemde arka dişlerini cikariyor cok normal dedi ( gece 10 defa falan uyaniyor ve surekli emmek istiyor ). Uykusu icin aksam 9 da ne olursa olsun yatağına koyacaksın birde o sürece alışana kadar zaditen surup verelim akşamları dedi ama surup içermek istemiyorum.
Değişiyor gece 1 , 2 , 3 muhakkak 12 yi geciyor ama gunduz uyuyup uyumaması da birsey degistirmiyorSenin bebeğin kaçta uyuyor
Ben zaditen surup degil de damlası vardı kolunda kızarıklık için vermişti kullanmıştım 5 gün uyku yapıyor gerçekten araba yolculuğunda da kullanmıştım bi kereBenimki de gec uyuyor erken de kaldirsam gecte kaldirsam disari da cikarsam evde de otursak degismiyor. Ben daha oncede götürdüm kan değerlerinde ki düşüklük te etki edebilir özellikle b12 uykusuzluk yapar demisti. O zaman degerleri düşüktü b12 si hala yukselmemis tekrar takviye yazdı. Gece surekli uyanmasını engelleyemeyiz yaz olduğu icin hava kuru o da uyandırır hemde arka dişlerini cikariyor cok normal dedi ( gece 10 defa falan uyaniyor ve surekli emmek istiyor ). Uykusu icin aksam 9 da ne olursa olsun yatağına koyacaksın birde o sürece alışana kadar zaditen surup verelim akşamları dedi ama surup içermek istemiyorum.
O neymiş ya nasıl bişey inşallah işe yarar iyi bişeydir mutlaka bizede bilgi ver vallahi bitirdi beni bu gece uykularıBen bugün kizimi kontrol amaçlı götürdüm doktora uyumadığını söyleyince gece uykusunu düzenlemek icin 1 hafta zaditen surup kullanalım dedi aksam 9 uyumayi öğrenmesi lazim dedi
Alerji şurubu canım uyku yapıyorO neymiş ya nasıl bişey inşallah işe yarar iyi bişeydir mutlaka bizede bilgi ver vallahi bitirdi beni bu gece uykuları
Yan etki yaptı mi uyku dışındaBen zaditen surup degil de damlası vardı kolunda kızarıklık için vermişti kullanmıştım 5 gün uyku yapıyor gerçekten araba yolculuğunda da kullanmıştım bi kere
Alerji surubu Insaallah ise yarar bu akşam başlayacağız buraya da yazarım süreciO neymiş ya nasıl bişey inşallah işe yarar iyi bişeydir mutlaka bizede bilgi ver vallahi bitirdi beni bu gece uykuları
He ben uykuyla ilgili bir şey sanmıştımAlerji şurubu canım uyku yapıyor
Ben uyku ilacı sandım ya baybay Night var onun gibi bişeu diye düşündümAlerji surubu Insaallah ise yarar bu akşam başlayacağız buraya da yazarım süreci
Bizimki kapanmadı hala . 16,5 aylıkKızlar bıngıldaklar ne durumda kapanmayan var mı
Ben de öyle sanmıştım . Doktorlar baybay damla önermeyip ilaç niye öneriyor acaba . Ben de uyku problemi çektiğim bi dönemde dahiliye doktoru da alerji için kullanılan bi hap yazmıştı . Bunun yan etkisi uyku yapması , bununla uyursun demişti .Ben uyku ilacı sandım ya baybay Night var onun gibi bişeu diye düşündüm
Yok sadece uyku yaptıYan etki yaptı mi uyku dışında
Bizimki kapandı sizinki kapanmadı miKızlar bıngıldaklar ne durumda kapanmayan var mı
Aslında öncelik olarak bitki çayları verebilirsiniz dedi melisa ve papatya önerdi ama biz kullanmistik zaten. Melisa anason papatya pek faydası olmadı. Bybynight denemiştim o gece tam tersi sabahladık doktorda önermedigi söyledi. Aksam bir kase yoğurt yedirmeyi de denedik uykusunu getirsin diye o da pek etki etmedi. Bize o yuzden önerdi.Ben de öyle sanmıştım . Doktorlar baybay damla önermeyip ilaç niye öneriyor acaba . Ben de uyku problemi çektiğim bi dönemde dahiliye doktoru da alerji için kullanılan bi hap yazmıştı . Bunun yan etkisi uyku yapması , bununla uyursun demişti .
Ilac kullanmak istemiyorum ama suan başka seçeneğimiz kalmadı gibi. Başka yan etkisi yapmamasina sevindim.Yok sadece uyku yaptı
Bende öyleyim o kadar emiyor ki gece boyu gun boyu cigniyor kucağıma gelip üstümü aciyor olup olmadık her yerde. Geçen gün dayanamadım keseceğim artik dedim ve meme ucuma acı biber sürdüm. Kizim mmmhh diye diye emdi onu ne ağladı ne acı olduğuna dair tepki verdi.Benim kızım çok memeye düşkün oldu . Vermediğimde ağlamaya başlıyor . Memede keyif yaparak uyumak istiyor . Memeyi bıraktırma dönemi geldiğinde napıcam nasıl bıraktırıcam , düşündükçe strese giriyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?