- 6 Ağustos 2022
- 3.081
- 2.719
- 83
Oyun alanlarınaHavalar da soğuyor kızlar ya yine iyi kötü parka gidiyordum şimdi napıcaz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyun alanlarınaHavalar da soğuyor kızlar ya yine iyi kötü parka gidiyordum şimdi napıcaz![]()
Benim için bu noktada son bulur inşallah 2. Falan olmaz hayatta kalamamYa gerçekten öyle ilk çocukta hepimiz döküldük![]()
Çok geçmiş olsun canımKızlar yaklaşık bir haftadır sol kolum çok fena ağrıyor boyun omuz ve kol komple, dün baya kötü oldum parmak uçlarına kadar geldi ağrısı oturup hüngür hüngür ağladım ağrıdan, gece acile gittik sadece bir iğne yaptı gönderdiler bugün polikliniğe gittim emar röntgen ile baktılar küçük küçük fıtıklar oluşmuş özellikle sol tarafta, son bir haftadır oğlum çok kalkıyor çok emziriyorum sol taraftan, sol kolumda saatlerce pışpışlıyorum çok zor uykuya dalıyor bazen 1 saat kolumda kalıyor, özellikle bir kaç gündür daha çok kalkar oldu, dünden beri ağlıyorum resmen nasıl bir ağrı bu ya![]()
Demi yaBenim için bu noktada son bulur inşallah 2. Falan olmaz hayatta kalamam![]()
Basir şeyleri söylüyor su istiyor gel diyor iki kelime olarak baba gitti baba geldi diyor nereye gitti deyince işe diyor baba işe gitti diyemiyorKızlar bebişleriniz ikili kelimelere geçtiler mi? Benim oğlumun kelimeleri çoğaldı ama genel olarak kelimenin ilk hecesini söylüyor mesela tavşan ta, tilki ti felan gibi, bazı kelimeleri de güzel kullanmaya başladı ama ikili kelimelere felan geçmedi tam olarak, kendini ifade ediyor anlıyorum kendisini istediklerini anlatıyor, susayınca su istiyorgenelde su istemezdi ben sorardım öyle isterdi şimdi kendi kendine susayınca vu diyip su istiyor
![]()
Yok biz de tek kelime bile yok denecek kadar az maalesef dediğin gibi suyu istiyor benimki de öksürüyor su isteyince çok komikKızlar bebişleriniz ikili kelimelere geçtiler mi? Benim oğlumun kelimeleri çoğaldı ama genel olarak kelimenin ilk hecesini söylüyor mesela tavşan ta, tilki ti felan gibi, bazı kelimeleri de güzel kullanmaya başladı ama ikili kelimelere felan geçmedi tam olarak, kendini ifade ediyor anlıyorum kendisini istediklerini anlatıyor, susayınca su istiyorgenelde su istemezdi ben sorardım öyle isterdi şimdi kendi kendine susayınca vu diyip su istiyor
![]()
Bi anda açılacak heraldeYok biz de tek kelime bile yok denecek kadar az maalesef dediğin gibi suyu istiyor benimki de öksürüyor su isteyince çok komikama gel git baba anne vs böyle kelimeler yok
Benimki de öyle baba gitti diyor . Nereye diyince sadece iş diyor . Bikaç kez sadece söyledi ikili cümleyi. Hep tek tek konuşuyor . Bi de kendisinden bahsederken de ismini kullanıyor . Bu kimin dediğimde ilayın diyor . Benim demiyor . Kim yiyecek bunu diyorum ilay diyor .Basir şeyleri söylüyor su istiyor gel diyor iki kelime olarak baba gitti baba geldi diyor nereye gitti deyince işe diyor baba işe gitti diyemiyor![]()
İsmi ilay mıBenimki de öyle baba gitti diyor . Nereye diyince sadece iş diyor . Bikaç kez sadece söyledi ikili cümleyi. Hep tek tek konuşuyor . Bi de kendisinden bahsederken de ismini kullanıyor . Bu kimin dediğimde ilayın diyor . Benim demiyor . Kim yiyecek bunu diyorum ilay diyor .
Evet ismi ilayİsmi ilay mıne kadar güzel bir isim
İletişim kurmak çok önemli ya çok çabuk öğreniyorlar aslındaBenimki de öyle baba gitti diyor . Nereye diyince sadece iş diyor . Bikaç kez sadece söyledi ikili cümleyi. Hep tek tek konuşuyor . Bi de kendisinden bahsederken de ismini kullanıyor . Bu kimin dediğimde ilayın diyor . Benim demiyor . Kim yiyecek bunu diyorum ilay diyor .
Aman benimkininde olmasın kardeşi ya herkesin kardeşi mi olacakDemi yabende 2. Çocuk düşünemiyorum ama bi yandan da çocuğumun kardeşi de olsun istiyorum
bu zorlukları unutup ne zaman tekrar düşünürüm bilmiyorum
Benimki benim benim diyor daha şimdiden çok komik ama ileride çocuklarla kavge ederken komik olmayacakBenimki de öyle baba gitti diyor . Nereye diyince sadece iş diyor . Bikaç kez sadece söyledi ikili cümleyi. Hep tek tek konuşuyor . Bi de kendisinden bahsederken de ismini kullanıyor . Bu kimin dediğimde ilayın diyor . Benim demiyor . Kim yiyecek bunu diyorum ilay diyor .
Evet artık bilerek öğretmediklerimizi bile kapıveriyorlarİletişim kurmak çok önemli ya çok çabuk öğreniyorlar aslında
Ya benimkinin hiç vişey ilgisini çekmiyor nir süreye kadar her şeye hevesim vardı şimdi me oyuncak hiç bişey bakmıyorum. Sadece yere atıp kırıyor bir dünya para verip o kadar oyuncak aldım ses çıkaran ışıklı şeyler falan hepsini kırıldı evde sağlam kalan oyuncak bir ya da iki tanedir. O kartona para versem yazık olur geldiği gibi ısırır koparır. Neyse dahs küçük diyorum inşallah ileride de böyke olmazBu karton evden aldı bir arkadaşım çok ilgisini çekti 2 gündür onunla oyalanıyor içine girip çıkıyor pencerelerden bakıp saklanıyor falan. Arada çiziyor üstünü
Dişleri çıktıkça düzeliyor o benimki de ne yese aynen öıkardı dişlerini kullanmaya başladıkça çiğnemeye başladı bağırsaklarj hala daha sindiremiyor iyi çiğnemeleri lazımKızlar sizin bebeklerin kakasında hala sindirilememiş besin oluyor mu ? Benimkinde hala bezelye, mısır , zeytin gibi şeyler olduğu gibi çıkıyor .
Camından atlamaya çalışıyor itekliyor kırıyor falan ama hala ayakta bakalım ne kadar dayanacakYa benimkinin hiç vişey ilgisini çekmiyor nir süreye kadar her şeye hevesim vardı şimdi me oyuncak hiç bişey bakmıyorum. Sadece yere atıp kırıyor bir dünya para verip o kadar oyuncak aldım ses çıkaran ışıklı şeyler falan hepsini kırıldı evde sağlam kalan oyuncak bir ya da iki tanedir. O kartona para versem yazık olur geldiği gibi ısırır koparır. Neyse dahs küçük diyorum inşallah ileride de böyke olmaz