2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Bime bıçak ,kesme tahtası ve şu çıtçıtlı meyvelerden gelmiş oyuncak dün aldım oğlum onu da sevdi
Maşallah ya belki oğlumun yanında başka bir çocuk oynasa ilgisini çeker ama evde yek başına olunca hep bana sarıyor. Parka çocukların elinde araba görse hep oynamak ister evde yüzüne bakmıyor

Herkes paylaşınca hiç güvenemiyorum ya şu manyetik oyuncaklara bile mesela baktım ama alasım gelmedi deli gibi paylaştı fenomenler. Linke tıklayıp kapatıyorum beğendiğim bişey olursa linkten almam hiç
Linke tıklayınca da para kazanıyorlar ama haberin olsun
Bime bıçak ,kesme tahtası ve şu çıtçıtlı meyvelerden gelmiş oyuncak dün aldım oğlum onu da sevdi
Ben de aldım dün yemeğimi ayağıma biri sarılmadan rahat rahat yaptım

Ay
Peki diyet falan yaptın mı ? Yani ben akşam yediklerime dikkat ettim sadece ve akşam yemeğinden sonra ağzıma hiç bir şeyf sürmedim bende hiç bir işe yaramadı maalesef
Haftada 3gun diyet yaptım diğer günler normal yedim.yağlı bişey yemedim arada airfrey yada firina pişirmeye verdim.bol bol su içtim hep.
Mesela kabak rendelik zeytinyagla soteleyip üzerine yoğurt kıyma döküp yerdim akşam yemeği.tavuk göğsünde baharat katıp yağlayıp airfrey atardım yanına 3yemek kaşık pilav yerdim fazla yemem. Ara öğün 10 parça kuruyemiş yerdim yarım meyve.aksam 7de sonra yemeyin.sabah akşam içtim aç karni

Sen hangi alanda düşünüyorsun canım, bende düşünüyorum şuan çocuğumu bırakmadan online dan ne yaparım diye düşünüyorum

Sen hangi alanda düşünüyorsun canım, bende düşünüyorum şuan çocuğumu bırakmadan online dan ne yaparım diye düşünüyorum
Bana en mantıklısı bebek ürünleri geliyor ya da takı toka gibi ürünler. Ya da organizasyon ürünleri, doğum günleri gibi özel gün ürünleri . Evden bunların satışını yapmak zor , küçük bir dükkan olsa belki daha kolay olabilir .

Kızlar benim kızım aklına geldikçe meme ister oldu . 1 aydır çok arttırmıştı ama hastalandığından beri daha beter oldu . Sürekli meme meme diyip duruyor . Önceden böyle değildi gündüz çok aklına bile gelmezdi . 1,5 yaşta böyle bişey yaşayan oldu mu ?

Anladım canım belki ben yeme dğzenimden dolayı veremedim o zaman

Herkes paylaşınca hiç güvenemiyorum ya şu manyetik oyuncaklara bile mesela baktım ama alasım gelmedi deli gibi paylaştı fenomenler. Linke tıklayıp kapatıyorum beğendiğim bişey olursa linkten almam hiç
Linke tıklayıp favorine alınca daha sonradan o ürünü alınca bile o kişiye kazanç sağlıyormuşsun, yada sen onun linkine girip oradan başka ürüne bakınca sanki ondan görmüşsün almışsın gibi yine ona Kazanç gidiyormuş

Bende Bebek ürünleri diye düşündüm yada Bebek tokası çorabı felan, ama dükkandan ziyade onlina dan daha çok satış olmaz mı artık çoğu kişi alışverişini internetten yapıyor, dükkanın kirası cartı daha zor geliyor bana

Ben, hasta olmuştu Ağustos ayında resmen 5 dk da bir meme demeye başladı sonra azaldı ama şuan yine sıkıldıkça meme diyor, çok düşkün oldu 2 aydır

Kızlar uçakla İstanbul'a gideceğiz oğlumla, uçak için bilgi verir misiniz ilk defa oğlumla binecez, ne yapmam lazım basınç olur kulakları tıkanır diyorlar valla hiç bilgim yok böyle şeyler için, bana biraz fikir verir misiniz

Ben, hasta olmuştu Ağustos ayında resmen 5 dk da bir meme demeye başladı sonra azaldı ama şuan yine sıkıldıkça meme diyor, çok düşkün oldu 2 aydır
Benimki de hastayken öyleydi . Memede durdu hep. Hasta diye izin verdim hep. Şimdi de saatte bir meme istiyor. Uyku düzenini de değiştirdi . 16 aylıkken tek uykuya düşürmüştü . 1 haftadır 2 uykuya çıkardı. Böyle olunca da gece 11 i buluyor uyuması . Uyutuyorum ben de huysuzlandığı için . Uyutmazsam akşam yemeğini yediremiyorum aç kalıyor. Napcam şaştım

Ay onda da haklısın canım . Dükkan da zor . Zaten çocukla dükkan da zor

Cnm bnım kızımdada meme düşkünlüğü oldu arada azalıuor bişy oluyor yıne oluyor. Şuan sadece gce ve gündüz uykuya geçişlerde emiyor

Bomboş sadece linke tıklayınca da para kazanılıyorsa valla millet boşuna işe gidiyor
Aynen intragsam da var linke tıklayınca para kazanıyor 1500ustu kişi seni takip etmesi gerekiyo.1500kisi az olursa para az kazanma oluyor.bide TC kimlik istiyormuş.intragsamda hesapgizliligiacik olması gerekiyor.
YapicaktimTc kimliği isteyince vazgeçtim

Yok daha neler ya valla bunlar saadet zinciri gibi olmuşlar bu ne böyle o zaöan çok para kazandırıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…