- 4 Ağustos 2022
- 7.075
- 3.104
- 123
Baya kilitti ya, 3 saat trafikte kalınır mı ya cidden çok zorİstanbul'a hoşgeldinKi benim gözlemim bugün İstanbul'da sanki o kadar da trafik yok gibiydi özellikle akşam 7-8 civarı
Kaçta uyudu peki bebeğin, birini görünce de uyumazlar kiKaynanalar kapatılsın ya hırsımı atamıyorum resmen . Akşam 8de arayıp 9.30ds çay içmeye geldi ( eşim maça gidecekti söyledim) bebişi özledik diyo dedim uyku saati o saat yani olsun bir şey olmaz diyerek geldi . Ki bence hiç bir yere 9.30ds gidilmemeli ya çok ayıp . Bende geceden uykusuzum 4 saat uyudum sadece o da 10 kez bölünerek. Bir de utanmadan geç geldik ki geç kalkalım diye diyo arsız ya
Çok normal bizim içinYa bu trafik ney böyle gerçekten şoktayım biz 30 km yolu en fazla 40 dakika da gideriz ama İstanbul'da bugün 30 km'lik yere 3 saatte vardık şoklardayım bu nasıl bir trafik
Aa nasıl yoktu fırtına çıkacak diye iş yerleri okullar erkenden tatil edildi çok kalabalık bir yerde yaşamama rağmen baya trafik vardı burda sen iyi denk geldinİstanbul'a hoşgeldinKi benim gözlemim bugün İstanbul'da sanki o kadar da trafik yok gibiydi özellikle akşam 7-8 civarı
Baston mu kullanıyosunBizimki de bebek arabasında yandan kafayı çıkarıp sürekli arkasına bakıyor. Camdan bakan meraklı teyzeler gibi, araba sürekli sağa sola yatık gidiyoruz bütün ağırlık merkezi değişiyorÖzellikle yamuk yumuk yollarda araba devrilmesin diye neredeyse ben devriliyorum
Ayıp etmiş cidden sen çağırmadan gelmesi de tuhaf en azından müsait misin diye sorsaydı hayır dediğin halde gelmiş. Yaşı çok varsa anlamıyordur belki böyle şeyleriKaynanalar kapatılsın ya hırsımı atamıyorum resmen . Akşam 8de arayıp 9.30ds çay içmeye geldi ( eşim maça gidecekti söyledim) bebişi özledik diyo dedim uyku saati o saat yani olsun bir şey olmaz diyerek geldi . Ki bence hiç bir yere 9.30ds gidilmemeli ya çok ayıp . Bende geceden uykusuzum 4 saat uyudum sadece o da 10 kez bölünerek. Bir de utanmadan geç geldik ki geç kalkalım diye diyo arsız ya
Kadın tutturdu 11.30sa uyutacaksın diyo öyle uyursa gece uyanmaz diyo bana karışma annesi benim dedim 10.30da uyudu(normalde de 10.000da uyuyırKaçta uyudu peki bebeğin, birini görünce de uyumazlar ki
Yok ya genç 57 falan heralde gece insanı onlar benciller öğlen 1de uyanır gece 3te yatar herkesi kendi gibi boş sanıyorAyıp etmiş cidden sen çağırmadan gelmesi de tuhaf en azından müsait misin diye sorsaydı hayır dediğin halde gelmiş. Yaşı çok varsa anlamıyordur belki böyle şeyleri
Ne güzel demişsin, kime ney ya , benim çocuğumun en başta düzeni hep kaynanam gil yüzünden bozuldu ben başta 8 8.30 da akşam uyuturdum bunlar arardı gelip sevecez diye bende uyutucam derdim uyutma biraz sevelim derdi ee bunlar gelince çocuk onları görünce uyumuyordu bide uykusuzluktan ağlama krizine giriyordu böyle böyle düzeni bozulduKadın tutturdu 11.30sa uyutacaksın diyo öyle uyursa gece uyanmaz diyo bana karışma annesi benim dedim 10.30da uyudu(normalde de 10.000da uyuyır
Bu arada ben çalışırken falan bana da derlerdi git yat diye ama yani 9.30da kapı çalınca tğylerim diken diken oluyor ya. Sen artık geç mi yatıyorsunM merakediyorum1 Anlayış, görgü, düşünce, empati en azından birinden biri olsun bazı insanlarda yabenim eşimin tarafı da gece oturmayı, oyun oynamayı çok severler. Bir araya geldi mi gece uzarda uzar bense gençken erkenciydim bizde de yatsı namazları kılındıkdan sonra yatış
Ama öyle ortamlar olunca kw olsun görümcemler olsun, bende olsunlar veya onlardan birinde olalım.. Sen bize bakma uyuyacaksan geç uyu, derlerdi ve bunu laf olsun diye değil gerçekten söylerlerdi ve bende çaylarını çorbalarını verdiysem ve yatacaksam gider yatardım. Oğulları beklesin başlarını
Ay evet hatırlıyorum anlatırdın yani bebeği sevmeye geliyorsan vakitli zamanda gel yaNe güzel demişsin, kime ney ya , benim çocuğumun en başta düzeni hep kaynanam gil yüzünden bozuldu ben başta 8 8.30 da akşam uyuturdum bunlar arardı gelip sevecez diye bende uyutucam derdim uyutma biraz sevelim derdi ee bunlar gelince çocuk onları görünce uyumuyordu bide uykusuzluktan ağlama krizine giriyordu böyle böyle düzeni bozuldu
Umarım öyle olurM meraklibirkisi C civitmavisi24 A Alliswell23 sizin bebeklerin bu sizi yormanlarını inşallah ileri de çok rahat edeceksiniz diye yorumlamak istiyorum
benim ortanca çok çok rahat bir bebekteyedir içir uyut sev koy, gerçekten böyleydi.. Şimdi 2. Sınıfa gidiyor ne eli duruyor ne çenesi duruyor, bebeyi dürtmesi ayrı resmen çocuğun dibinden ayrılmıyor gölge gibi bebekken yapmadığı yaramazlıkları şimdi yapıyor. Kardeşimin ondan 3 ay büyük oğlu vardı. O da benimkine inat inanılmaz hareketli kolik mızmız bir bebekti... Ama şimdi gayet sakin bir çocuk...
Hayır bide tribe girerlerdi sanki sevmelerini istemiyorum sanıyorlardı, eşimde onlara hak verir bişey olmaz uyur uyur derdi ee bak şimdi çocuk tamamen düzensiz uyuyor eşimi de uyutmuyor oh oldu ona daAy evet hatırlıyorum anlatırdın yani bebeği sevmeye geliyorsan vakitli zamanda gel ya
Baya baya eskiye göre uzadıBu arada ben çalışırken falan bana da derlerdi git yat diye ama yani 9.30da kapı çalınca tğylerim diken diken oluyor ya. Sen artık geç mi yatıyorsun
Çok ayıp ama ben normalde de çtle gece oturmalarını sevmem çocuktan sonra misafir bile oek çağırmıyorum gece 12ye kadar kalkmkyolar ee hangi ara evi toplayıp yatacak insan böyle şeyler ayıp erken gelip erken gitmek lazımYok ya genç 57 falan heralde gece insanı onlar benciller öğlen 1de uyanır gece 3te yatar herkesi kendi gibi boş sanıyor
İnşallah ya ne diyeyim bilmiyorum hep aynı şeyleri yazıp duruyorum anlatırken ben sıkılıyorum okuyan ne yapsın.. gece yine çığlık atarak oturdu ağladı konuşarak sakinleştir güzel kknuş diyorlar da zagen her şey böyle başlıyor güzel güzem konuşuyorum asla duymuyor sarılıyorum itiyor krize giriyor resmen en son patlıyorum hangi anne sinirlenmek ister ki çok yoruluyorum ama inşallah ileride rahat ettirirM meraklibirkisi C civitmavisi24 A Alliswell23 sizin bebeklerin bu sizi yormanlarını inşallah ileri de çok rahat edeceksiniz diye yorumlamak istiyorum
benim ortanca çok çok rahat bir bebekteyedir içir uyut sev koy, gerçekten böyleydi.. Şimdi 2. Sınıfa gidiyor ne eli duruyor ne çenesi duruyor, bebeyi dürtmesi ayrı resmen çocuğun dibinden ayrılmıyor gölge gibi bebekken yapmadığı yaramazlıkları şimdi yapıyor. Kardeşimin ondan 3 ay büyük oğlu vardı. O da benimkine inat inanılmaz hareketli kolik mızmız bir bebekti... Ama şimdi gayet sakin bir çocuk...
Baston değil sanırım ama travel sistem de değil, hafif bagaj boy bir bebek arabası. Sırf hafif olması nedeniyle tercih etmiştim. Aslında çok da memnunum ama yolda insanlar durdurup çocuğu bağlasaydın düşecek diyor. Halbuki zaten bağlıBaston mu kullanıyosun
Ahh ne güzel söylüyorsun inşallah öyle olurM meraklibirkisi C civitmavisi24 A Alliswell23 sizin bebeklerin bu sizi yormanlarını inşallah ileri de çok rahat edeceksiniz diye yorumlamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?