- 17 Nisan 2023
- 2.820
- 1.899
- 63
- 32
Kendi paranı gönlünce harcamak çok başka ya anlatılmaz bişey bu his bilmiuorum ben çok mutlu oluyordum o şekilde. Şimdi eşime böyle anlatsam bana kızar ne istedin almadım der maaşını olduğu gibi bana verir. Hatta ona hep derim ki harcamayacağımı biliyosun ya ondan bana böyle rahat veriyorsun diyormBence 1-2 seneye yeniden başlayabiliriz işe evet zorlanırız ama alışırız yani almak istediğim bir sürü şey var mesela kendi param olsa çoktan alırdım şimdi öyle bekliyorum . Eşim kredi kartını veriyor ama benim değil gönlümce harcayamıyorum her kadın kendi parasını kazanmalı kesinlikle ua
Beniö demek istediğim görüşmemek değilde mesafeli olmak aslında. Ben aram bozulur diye korktuğum için mesafeli oluyorum sanki biraz o çizgiyi aşarsam kötü oluruz gibi geliyor. Her şeyin fazlası zarar. Birde benim kaynanam çok alıngan. Nişey derimde yanlış anlar uğtaş dur. Genelde o konuşur ben dinlerim ( şüpheli) bazen dinlememÇok teşekkür ederim canım, ben kaynanamla ilk defa böyle bir çılgınlık yaptım İnan normalde onla çarşıya bile gitmem, çok çok eşim memlekete götürür ama eşimde olur yanımızda 2 gün kalırız döneriz ama böyle birşeyi ilk defa giriştim bir daha tövbe yine dersimi aldım, ama onun dışında ben fazla görüşmek istemediğim halde her zaman eşim ha çaya ha kahveye gidelim yada bi yere giderken annemde gelsin diyip duruyor her yere dahil ediyor ben daha önce bir daha görüşmeyecem diyip 1.5 ay görüşmedim geçen sene oldu bu da sonra eşimle daha çok tartıştık çocuğu görmüyorlar niye gitmiyorsun dedi ben yine adım atıp barıştım, gerçekten uzak durmak istiyorum küsmek değil ama ayda bir görüşsem keşke ama gerçekten düşmüyorlar yakamdan
Ayyyy iyi sizde yine ipler senin elindeymişKendi paranı gönlünce harcamak çok başka ya anlatılmaz bişey bu his bilmiuorum ben çok mutlu oluyordum o şekilde. Şimdi eşime böyle anlatsam bana kızar ne istedin almadım der maaşını olduğu gibi bana verir. Hatta ona hep derim ki harcamayacağımı biliyosun ya ondan bana böyle rahat veriyorsun diyorm
Coktandir ugramiyordum buralarda simdi bi bakindim ve mesajlarina o kadar uzuldum ki.. calisan bi kadinim maddi olarak zorlugum yok ama buna ragmen esimi bosamak istememe ragmen cesaret edemiyorum.. kizim evinin duzenine çok alışık duzeni bozulsun istemiyorum esimle problemlerim olsa bile benim de kendi evimde bi duzenim var artık anne baba evinde yapamam ve en beni durduran sey yarin birgun kuzenleri babalarina her sarildiginda akli kalacak diye korkuyorum kizimin.. o yuzden iyi dusunup tartmak lazim boyle seyleri herseyiyle ele almak lazim canimÇok teşekkür ederim canım, ben kaynanamla ilk defa böyle bir çılgınlık yaptım İnan normalde onla çarşıya bile gitmem, çok çok eşim memlekete götürür ama eşimde olur yanımızda 2 gün kalırız döneriz ama böyle birşeyi ilk defa giriştim bir daha tövbe yine dersimi aldım, ama onun dışında ben fazla görüşmek istemediğim halde her zaman eşim ha çaya ha kahveye gidelim yada bi yere giderken annemde gelsin diyip duruyor her yere dahil ediyor ben daha önce bir daha görüşmeyecem diyip 1.5 ay görüşmedim geçen sene oldu bu da sonra eşimle daha çok tartıştık çocuğu görmüyorlar niye gitmiyorsun dedi ben yine adım atıp barıştım, gerçekten uzak durmak istiyorum küsmek değil ama ayda bir görüşsem keşke ama gerçekten düşmüyorlar yakamdan
Evet kesinlikle ben hiç alışık değilim başlarda hiç isteyemiyordum şimdi biraz istemeye başladım ama yine de zoruma gidiyor kendi paramı kazanmış olsaydım daha rahat olurduBence 1-2 seneye yeniden başlayabiliriz işe evet zorlanırız ama alışırız yani almak istediğim bir sürü şey var mesela kendi param olsa çoktan alırdım şimdi öyle bekliyorum . Eşim kredi kartını veriyor ama benim değil gönlümce harcayamıyorum her kadın kendi parasını kazanmalı kesinlikle ua
İstanbul'dayım daha dönmedim, kafam çok allak bullakA Alliswell23 sen döndün mü hala İstanbul’da mısın? Daha iyi misin
Benimki vermezKendi paranı gönlünce harcamak çok başka ya anlatılmaz bişey bu his bilmiuorum ben çok mutlu oluyordum o şekilde. Şimdi eşime böyle anlatsam bana kızar ne istedin almadım der maaşını olduğu gibi bana verir. Hatta ona hep derim ki harcamayacağımı biliyosun ya ondan bana böyle rahat veriyorsun diyorm
Ben de hep mesafeli olalım sürekli beni görüştürme böyle daha kötü oluyor diyorum tamam diyor diğer gün annemler gelecek yada annemler bizi çağırıyor diyor ya bak abartmıyorum haftada 4 5 gün görüyorum yüzlerini, ben bu kadar yüz göz olmak istemiyorumBeniö demek istediğim görüşmemek değilde mesafeli olmak aslında. Ben aram bozulur diye korktuğum için mesafeli oluyorum sanki biraz o çizgiyi aşarsam kötü oluruz gibi geliyor. Her şeyin fazlası zarar. Birde benim kaynanam çok alıngan. Nişey derimde yanlış anlar uğtaş dur. Genelde o konuşur ben dinlerim ( şüpheli) bazen dinlememkaynana kaynanadır iite en iyisi bile olsa aramızda bişeyler oluyor maalesef. Sende git oda gelsin. Ama ne bileyim mesela çat kapı gitme o da gelmesin önceden araşın konuşun gibi mesafeli olun demek istedim. Eşinde çol misafir seviyosa çayı çorbayı yapsın çağırsın öyle oturduğu yerden herkes misafir ağırlar her şey yoluna girecek hala emziriyoruz hala hormonlarımjz düzelmedi inan bana kafam yerinde olmasa şuan bunları bile yazamam gün içimde kaç kere hayatı sorguluyorum önceden böyle değildim. Hissediyorum hala vücudumda bişeyler yerinde değil o yüzden sende bu kadar olumsuz düşünme evlilik böyle bişey iyide olacak kötü de gün sonunda yine iyi olacak ama
Bilmiyorum keşke düzelse ama eşimle hiç anlaşamıyoruz bazıları diyor ya eşim benim arkamda dağ gibi diye bu his hiç bende yok, hep eleştiren açık kollayan herşeye kendi penceresinden bakan biri, sıkıntım olsa derdimi anlatacağım biri hiç olmadı ben böyle bir evliliğim olacağını hiç düşünmemiştimBeniö demek istediğim görüşmemek değilde mesafeli olmak aslında. Ben aram bozulur diye korktuğum için mesafeli oluyorum sanki biraz o çizgiyi aşarsam kötü oluruz gibi geliyor. Her şeyin fazlası zarar. Birde benim kaynanam çok alıngan. Nişey derimde yanlış anlar uğtaş dur. Genelde o konuşur ben dinlerim ( şüpheli) bazen dinlememkaynana kaynanadır iite en iyisi bile olsa aramızda bişeyler oluyor maalesef. Sende git oda gelsin. Ama ne bileyim mesela çat kapı gitme o da gelmesin önceden araşın konuşun gibi mesafeli olun demek istedim. Eşinde çol misafir seviyosa çayı çorbayı yapsın çağırsın öyle oturduğu yerden herkes misafir ağırlar her şey yoluna girecek hala emziriyoruz hala hormonlarımjz düzelmedi inan bana kafam yerinde olmasa şuan bunları bile yazamam gün içimde kaç kere hayatı sorguluyorum önceden böyle değildim. Hissediyorum hala vücudumda bişeyler yerinde değil o yüzden sende bu kadar olumsuz düşünme evlilik böyle bişey iyide olacak kötü de gün sonunda yine iyi olacak ama
Evet kendi evimin düzenine alışığım hele oğlum için başka düzen çok zor olacak tabiki farkındayım, ben bir çok şeyi düşünüyorum zaten 2 senedir bu yüzden işin içinden çıkamıyorum ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ama çok mutsuzum mutsuz bir evliliğin içine sıkışmış gibi hissediyorumCoktandir ugramiyordum buralarda simdi bi bakindim ve mesajlarina o kadar uzuldum ki.. calisan bi kadinim maddi olarak zorlugum yok ama buna ragmen esimi bosamak istememe ragmen cesaret edemiyorum.. kizim evinin duzenine çok alışık duzeni bozulsun istemiyorum esimle problemlerim olsa bile benim de kendi evimde bi duzenim var artık anne baba evinde yapamam ve en beni durduran sey yarin birgun kuzenleri babalarina her sarildiginda akli kalacak diye korkuyorum kizimin.. o yuzden iyi dusunup tartmak lazim boyle seyleri herseyiyle ele almak lazim canim
Bence yarım gün en güzeli yaAyyyy iyi sizde yine ipler senin elindeymişben yarım günde olsa kesinlikle çalışmak istiyorum
Ya merakından soruyor olabilir mi ben mesela pazara gitmeyi çok severim eşiö hemen açar poşetlere bakar kaça aldın der ama niyetini biliyorum meraklıdır ondan yapar umursamam bendeBenimki vermezama kartını ve nakit verir onunda kuruşu kuruşuna nerdeyse hesabını veririm hep ne yaptın o kadar parayı bilmem ne vallahi bu konuda ayrı bıktırdı beni sürekli hesap vermek zorunda kalmak çok zoruma gidiyor
Eşine demeyeceksin zaten onu alttan alttan yürütmek gerekiyorbemde bunu bu sene öğrendimBen de hep mesafeli olalım sürekli beni görüştürme böyle daha kötü oluyor diyorum tamam diyor diğer gün annemler gelecek yada annemler bizi çağırıyor diyor ya bak abartmıyorum haftada 4 5 gün görüyorum yüzlerini, ben bu kadar yüz göz olmak istemiyorum
Şuan duyguların çok yoğun dışarıdan bakamıyosun her şey bu kadar kötü değildir sakinleşip durulunca güzel şeyleri hatırlarsın. Biraz kendine zaman ver inşallah iyi olurBilmiyorum keşke düzelse ama eşimle hiç anlaşamıyoruz bazıları diyor ya eşim benim arkamda dağ gibi diye bu his hiç bende yok, hep eleştiren açık kollayan herşeye kendi penceresinden bakan biri, sıkıntım olsa derdimi anlatacağım biri hiç olmadı ben böyle bir evliliğim olacağını hiç düşünmemiştim
Meraktan sorduğunu sanmıyorum çünkü açık açık ne yaptın o kadar parayı Allah için vs bu tarz azarlar hesap sorar gibiYa merakından soruyor olabilir mi ben mesela pazara gitmeyi çok severim eşiö hemen açar poşetlere bakar kaça aldın der ama niyetini biliyorum meraklıdır ondan yapar umursamam bende
Vallahi ben dümdüz söylüyorum hep kötü olan ben oluyorum herşeyi açık oynuyorum keşke yapabilsem azıcık sinsi olsamEşine demeyeceksin zaten onu alttan alttan yürütmek gerekiyorbemde bunu bu sene öğrendimbiraz salağa yatmak gerekiyor hasta numarası yapmak iş çıkarmak falan gibi şeyler
Bilmiyorum güzel bişey yok sanırım bana karşı hiç güzel birşeyi yokŞuan duyguların çok yoğun dışarıdan bakamıyosun her şey bu kadar kötü değildir sakinleşip durulunca güzel şeyleri hatırlarsın. Biraz kendine zaman ver inşallah iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?