2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    332
Bunlar hep yaşanacakta işte ana yüreği dayanmıyor
Ay evet bir de oğlum bir kızla biraz sert oynamaya çalıştı kızı itmiş gibi oldu ama oynamak için yapmışı kız oğlumun boynunu tırnakladı ( artık düşmanım o kız ve ailesi) benimki bir ara vuruyordu bu arada karşılık veriyordu ben her vurduğunda yapma cici falan dedim herhalde vurmaması gerektiğini öğrendi

Çok haklısın ya yeni yürüyen çocuk da öyle rahat bırakılmaz . O diğer kadında uzakta oturmuş elinde telefonla oynuyordu . Ben olay yaşanana kadar o kadının çocuğun annesi olduğunu bilmiyordum . Çocuğunun naptığını uzaktan takip etmesi lazım onun da aslında . Ama tabi bebeği olan kadınınki komple saçmalık . Hiç tutulacak tarafı yok .

Evet yani bende oyun grubuna gittiğimizde serbest oyun alanında bırakıyorum oğlumu ama izliyorum

Uyku konusu mesela kendi odasina gidip uyusa bana bagli kalmasa, sabahta kendi uyandiginda gidip ben uyanana kadar oynasa falan cok mu sey istiyorum birde gun icinde benden bagimsiz takilabilse, oynasa vakit gecirse guzel olur
Bunları bence her anne ister ama zannetmiyorum belli bir yaşa kadar gidip kendileri yatmazlar. Söylediklerin çok çok ütopik şeyler geldi bana çok beklentide olma kendi kendilerine yatağa gidip zaten uyumazlar da belki 3 yaşından sonra artık oyun kurma beceleri daha iyi olue oynarlar. Sosyalleşmede önemli her gin evde tek başına öocuk ne oynasın ki sıkılır zaten

Bizde hastalık sonrasında vitaminlerine bakılınca b12 biraz düşüktü ona başladık d zaten veriyorum ama oda bağışıklığa çok etkili ona bakıldı mı yeterli düzeyde miymiş genelde d vitamini herkeste düşük olıyor. Ayrıca balık yağı kullandım oda toparladı ve kahvaltıda bir kaşık balyedirdim

Aynı şeyi bende yapardım çıkardım o parkta o tarz insanlara bir şey anlatılmaz. Ben parkra sigara içilmesine çok karışıyım ve çok katıyım bu konuda çocuğumun yanında bir bebek olsa annesi içse o kadınla hiç muhatap olmam çocupumu oynatmam ayrılırım. Çocuk parkında sigara içmek nasıl bir cahillik o çocukların ciğerleri ne ki.

Kızlar hiç çocuğunuza vuran bir çocuk oldu mu nasıl tepki veriyor
Benim oğlumun saçını çekiyor kulaklarını çekiyor ama oğlum tepki vermiyor donup kalıyor annesi olarak ben uyarıyorum kendi annesi uyarıyor kızıyor ama bnm oğlum 0 tepki bu konu bnm de çok canımı sıkıyor daha küçük vs diyolar ama elinden ekmeğini alsa ses etmiyo eve gelince kızın adını söyleyip saçımı çekti diye gösteriyor ama o an tepki vermiyor bende kızacaksın ona ııı yapacaksın diyorum evde yapıyo ama yanyana gelince kaçtı geçen gün sonra alışınca yine aynı

Kendisi başlatmayıp yapılınca karşılık vermeyi öğrenmeleri lazım çok karmaşık

Benimkide bugün babası gelince anlattı abinin blokları attım bana vurdu diyor ama orda gayet oynamaya devam ediyordun yani madem farkındası ne bakıyorsun tepki vermesi gerektiğini öğreteceğiz artık ya

Benimkide bugün babası gelince anlattı abinin blokları attım bana vurdu diyor ama orda gayet oynamaya devam ediyordun yani madem farkındası ne bakıyorsun tepki vermesi gerektiğini öğreteceğiz artık ya
Ben şunu öğrettim bazen böyle sıkı sıkı sarılıyorum kuvtayy diye bağırıyor kurtarın beni diyor yani birisi kucağına alınca durmak istemediğinde anne kuvtayyy baba kuvtay diye bağırıyor

Yani cocugun da annesinin de bir suçu yok ki sen 1 yasindaki cocugu nasıl boyle serbest bırakıyorsun? Bazi insanlar gerçekten cok acayip

Benim çocuk büyüse bile gözümün önünden ayıramam herhalde ya öyle tipler var ki yetişkin gelir çocuğa bir şey yapar çocuk çocuğa dışında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…