- 17 Nisan 2023
- 2.943
- 1.943
- 63
- 32
Ay evet bir de oğlum bir kızla biraz sert oynamaya çalıştı kızı itmiş gibi oldu ama oynamak için yapmışı kız oğlumun boynunu tırnakladı ( artık düşmanım o kız ve ailesiBunlar hep yaşanacakta işte ana yüreği dayanmıyor
Çok haklısın ya yeni yürüyen çocuk da öyle rahat bırakılmaz . O diğer kadında uzakta oturmuş elinde telefonla oynuyordu . Ben olay yaşanana kadar o kadının çocuğun annesi olduğunu bilmiyordum . Çocuğunun naptığını uzaktan takip etmesi lazım onun da aslında . Ama tabi bebeği olan kadınınki komple saçmalık . Hiç tutulacak tarafı yok .Ay aşırı sinirlendim bence büyük çocuğun annesi haklı yani küçük çocuğu korumak zorunda değil kimse annesi korumak zorunda onu annesi onu orada bırakmış gitmiş köpek de gelip ısırabilir eğer önünden geçerse salıncakta çarpabilir
Benim kızımın suratına çocuk vurduğunda bana vurulmuş gibi oldum. Küçükken de kardeşime biri vurmuş olsa çok üzülürdümBunlar hep yaşanacakta işte ana yüreği dayanmıyor
Evet yani bende oyun grubuna gittiğimizde serbest oyun alanında bırakıyorum oğlumu ama izliyorumÇok haklısın ya yeni yürüyen çocuk da öyle rahat bırakılmaz . O diğer kadında uzakta oturmuş elinde telefonla oynuyordu . Ben olay yaşanana kadar o kadının çocuğun annesi olduğunu bilmiyordum . Çocuğunun naptığını uzaktan takip etmesi lazım onun da aslında . Ama tabi bebeği olan kadınınki komple saçmalık . Hiç tutulacak tarafı yok .
Bunları bence her anne isterUyku konusu meselakendi odasina gidip uyusa bana bagli kalmasa, sabahta kendi uyandiginda gidip ben uyanana kadar oynasa falan cok mu sey istiyorum birde gun icinde benden bagimsiz takilabilse, oynasa vakit gecirse guzel olur
Bizde hastalık sonrasında vitaminlerine bakılınca b12 biraz düşüktü ona başladık d zaten veriyorum ama oda bağışıklığa çok etkili ona bakıldı mı yeterli düzeyde miymiş genelde d vitamini herkeste düşük olıyor. Ayrıca balık yağı kullandım oda toparladı ve kahvaltıda bir kaşık balyedirdimKızlar benim kızımın tüm kan tahlili değerleri normalken (hicbir şeyde düşüklük yok ) bağışıklığı çok ama çok düşük sürekli hasta oluyor.Yine bogazı şişti.Şurup dışında doğal verdiğiniz iyi gelen bir şeyler var mı
Aynı şeyi bende yapardım çıkardım o parkta o tarz insanlara bir şey anlatılmaz. Ben parkra sigara içilmesine çok karışıyım ve çok katıyım bu konuda çocuğumun yanında bir bebek olsa annesi içse o kadınla hiç muhatap olmam çocupumu oynatmam ayrılırım. Çocuk parkında sigara içmek nasıl bir cahillik o çocukların ciğerleri ne ki.Parkta 1 yaşında var ya da yok bi çocuk gezeliyordu ortada annesi kenarda sigara içiyordu uzaktan kalk emekleme yürü falan diyordu , 4-5 yaşlarında bi çocuk boş salıncağı sallamaya başladı . Ben de kızımı sallıyordum . O çocuk sallarken o yeni yürüyen önüne doğru geçti birden , ben dur dur dedim salıncağı tuttum bebeğin kafasını sıyırdı . Sallama öyle bak bebeğe geliyordu dedim. Annesi kalktı geldi sen döverim dedi bağırdı çocuk da korktu kendi annesinin yanına koştu . Çocuğun annesi de sen kimi dövüyorsun ben bu çocuğu kolay mı büyüttüm dedi. Bebeğin annesi de çocuğuma bişey olsa seni de çocuğunu da gebertirdim dedi. Baya dalaştılar . O diyor çocuğuna sahip çık diğeri diyor benimki büyük seninki küçücük kendin sahip çık diyor . Bebeği olan kadın geldi ben kızımı sallarken yanımızda sigara yaktı yine. Hem suçlu hem güçlü saçını başını yolucam diye söyleniyor benimle konuşuyor . hiç ses etmedim kızımı alıp ayrıldım parktan. İki anne de haklı değil . Çocuk eğlesin oynasın zararlı bişey olmadıkça müdahale etmek de çok doğru değil ama gözden kaybetme çocuğu yani bi bak ne yapıyor izle sürekli değil mi? Aman ya gerçekten çocuklar bizi çok zor durumlara sokuyor . Sokmaya da devam edecekler .
Benim oğlumun saçını çekiyor kulaklarını çekiyor ama oğlum tepki vermiyor donup kalıyor annesi olarak ben uyarıyorum kendi annesi uyarıyor kızıyor ama bnm oğlum 0 tepki bu konu bnm de çok canımı sıkıyor daha küçük vs diyolar ama elinden ekmeğini alsa ses etmiyo eve gelince kızın adını söyleyip saçımı çekti diye gösteriyor ama o an tepki vermiyor bende kızacaksın ona ııı yapacaksın diyorum evde yapıyo ama yanyana gelince kaçtı geçen gün sonra alışınca yine aynıKızlar hiç çocuğunuza vuran bir çocuk oldu mu nasıl tepki veriyor
Kendisi başlatmayıp yapılınca karşılık vermeyi öğrenmeleri lazım çok karmaşıkAy evet bir de oğlum bir kızla biraz sert oynamaya çalıştı kızı itmiş gibi oldu ama oynamak için yapmışı kız oğlumun boynunu tırnakladı ( artık düşmanım o kız ve ailesi) benimki bir ara vuruyordu bu arada karşılık veriyordu ben her vurduğunda yapma cici falan dedim herhalde vurmaması gerektiğini öğrendi
Benimde çocuğu dövesim geliyorBenim kızımın suratına çocuk vurduğunda bana vurulmuş gibi oldum. Küçükken de kardeşime biri vurmuş olsa çok üzülürdüm
Benimkide bugün babası gelince anlattı abinin blokları attım bana vurdu diyor ama orda gayet oynamaya devam ediyordun yani madem farkındası ne bakıyorsunBenim oğlumun saçını çekiyor kulaklarını çekiyor ama oğlum tepki vermiyor donup kalıyor annesi olarak ben uyarıyorum kendi annesi uyarıyor kızıyor ama bnm oğlum 0 tepki bu konu bnm de çok canımı sıkıyor daha küçük vs diyolar ama elinden ekmeğini alsa ses etmiyo eve gelince kızın adını söyleyip saçımı çekti diye gösteriyor ama o an tepki vermiyor bende kızacaksın ona ııı yapacaksın diyorum evde yapıyo ama yanyana gelince kaçtı geçen gün sonra alışınca yine aynı
Ben şunu öğrettim bazen böyle sıkı sıkı sarılıyorum kuvtayy diye bağırıyor kurtarın beni diyor yaniBenimkide bugün babası gelince anlattı abinin blokları attım bana vurdu diyor ama orda gayet oynamaya devam ediyordun yani madem farkındası ne bakıyorsuntepki vermesi gerektiğini öğreteceğiz artık ya
Yani cocugun da annesinin de bir suçu yok ki sen 1 yasindaki cocugu nasıl boyle serbest bırakıyorsun? Bazi insanlar gerçekten cok acayipParkta 1 yaşında var ya da yok bi çocuk gezeliyordu ortada annesi kenarda sigara içiyordu uzaktan kalk emekleme yürü falan diyordu , 4-5 yaşlarında bi çocuk boş salıncağı sallamaya başladı . Ben de kızımı sallıyordum . O çocuk sallarken o yeni yürüyen önüne doğru geçti birden , ben dur dur dedim salıncağı tuttum bebeğin kafasını sıyırdı . Sallama öyle bak bebeğe geliyordu dedim. Annesi kalktı geldi sen döverim dedi bağırdı çocuk da korktu kendi annesinin yanına koştu . Çocuğun annesi de sen kimi dövüyorsun ben bu çocuğu kolay mı büyüttüm dedi. Bebeğin annesi de çocuğuma bişey olsa seni de çocuğunu da gebertirdim dedi. Baya dalaştılar . O diyor çocuğuna sahip çık diğeri diyor benimki büyük seninki küçücük kendin sahip çık diyor . Bebeği olan kadın geldi ben kızımı sallarken yanımızda sigara yaktı yine. Hem suçlu hem güçlü saçını başını yolucam diye söyleniyor benimle konuşuyor . hiç ses etmedim kızımı alıp ayrıldım parktan. İki anne de haklı değil . Çocuk eğlesin oynasın zararlı bişey olmadıkça müdahale etmek de çok doğru değil ama gözden kaybetme çocuğu yani bi bak ne yapıyor izle sürekli değil mi? Aman ya gerçekten çocuklar bizi çok zor durumlara sokuyor . Sokmaya da devam edecekler .
Benim çocuk büyüse bile gözümün önünden ayıramam herhalde ya öyle tipler var ki yetişkin gelir çocuğa bir şey yapar çocuk çocuğa dışındaBenim vuran olmadi ama gecen gun parkta 2 yaslarinda bir cocuk gelip sevme ayagina elini sıktı farkettim. Sonra yanagindan makas almak istedi baya cimdikledi yanagi kizardi bizimkinin ama aglamadi sadece kendini geri cekti. Bende sıkmadan seviyoruz cici diye oksayarak seviyoruz can acitmak yok diye uyardim cocugu. Bizimki kendini geri cekerek istemedigini belli etti ama karsidaki de bir cocuk ve o an ebeveynleri yoktu yaninda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?