2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    332
Hadi insaallahhh bende tuvalete eğitimine başlamak istiyorum ama hic cesaretim yok
Sinyalleri veriyor mu, bizde hiç belirti yok hiç hevesim de yok nazım geçse birisine dicem gel 3 gün öğret şu işi çiş kaka kelimelerini hiç kullanmıyor uykudan bezi kuru da kalkmıyor bizim daha yolumuz var

Daha öğle uykusuna şimdi geçti, dışarı çıkınca tüm düzenim bozuluyor ya ama çıkmak zorundayım artık uyku saatini önemsemek istemiyorum uykusu gelince uyusun gittiğim yerde istiyorum ama aksine daha da enerjik oluyor.

Evetdışarı çıkınca genelde böyle oluyor ya kaçta uyandıııı

Bariyer olarak kocanı kullan ama alırsan da bişey olmaz ki normal bazalı yatak alırsan oğluna ona da kullanırsın
Ay yok kocam çok horluyor aşırı rahatsız oluyorum yani öyle böyle değil çocuk o sesten hayatta uyuyamaz ben bile aşırı rahatsız oluyorum, başka yerde uyuyor uzun zamandır

Bir taraf duvara dayalı bir tarafta bariyer var. Alınabilir kendi yatağına da takılır ileride
Bizim iki tarafta duvara dayalı değil, benim yatağın başlığında lamba yerleri var diye duvara dayanmadı, açık iki tarafı da

Bizim iki tarafta duvara dayalı değil, benim yatağın başlığında lamba yerleri var diye duvara dayanmadı, açık iki tarafı da
O zaman biraz zor olur ya çünkü gece dönüyorlar vs belli olmuyor nereden çıkacakları benimki bazen bi bakıyorum ayak ucuna gitmiş az daha gitse düşer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…