2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    332
Ay canım hayırlı olsun şuan uykuları ne durumda

Merhaba bu değerler sonrası doktorunuz ne söylemişti ?

Oda nemlendiricisi be kullanıyorsunuz bu arada

Maşallah çabanı takdir ediyorum hayırlı uğurlu olsun ki sen bırakamam diyordun başardın darısı başıma inşallah. Hatırlarsın belki bende kesmeye çalışıyordum ama benimki pat diye kesmeye müsait değil aslında en doğrusu birden kesmek o yüzden gündüz vermeyip gece yatarken emziriyordjm pat diye emziği bıraktı hoş başa döndüm ama şimdi yine gündüz emzirmiuorum günde 1 kere oda yatarken emziriyorum çok ağlıyor onu da emzirmezsem hiç uyumahacak bu sayede gece emmesini de kestim 1 hafta olacak gece uyandığında ya sarılıyorum ya sj veriyorum bu düzende bana şuan yeterli 24 ayında nasip olursa tamamen keserim

2 yaştan sonra yanımda yatmaya alıştı valla
Benimki doğduğundan beri yatağında yatmadı belki de o yatağı sevmedi bilmiyorum ama gece beni çık arıyor 3 4 ay öncesine kadar bıkmıştım artık gece uyanmasından da onunla yatmaktan da bıktım usandım diyordum şimdi alıştım bu da bir süreç illaki gecevek yatağına 3 kişi sıkış tıkış yatıyoruz

Bizde abi yapıyor dürtüyor, kızdırıyor. Eşyalarına dokunca kızıyor falan. Yeni yeni o da başladı abisiyle kavga ediyor resmen oyuncak kavgası yapıp abisine dalıyor
Seninki evde yapıyor idmanı dışarıda yedirmez kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…