• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    332
Ay yok kocam çok horluyor aşırı rahatsız oluyorum yani öyle böyle değil 😂çocuk o sesten hayatta uyuyamaz ben bile aşırı rahatsız oluyorum, başka yerde uyuyor uzun zamandır
Benimkide horluyor ama defalarca uyandırıtuem geceleri inankş çocuktan çok eşim uyandırıyor beni

Kızlar akşama doğru bitöiş halde olıyorm oğlum hep koşturmak istiyor öyle oyunlar seviyor ben peşinden koşucaö ya da ben kaçıcam o yakalayacak evde saklanıcam falan böyle oynamayı da seviyorum ama yoruluyorum oturduğum an çığlık kıyamet ekstra neler yapabilirim kendi kendine vakit geçirmesi için aklıma hiç bişey gelmiyor oyuncaklara ilgisi yok

Söylüyorsa başka ya bezden kurtulursun ne güzel, hazır söylüyor bu iyi bişey
Evet ama ben zaten suan herseye kusuyorum kendimi hic hazir hissetmiyorum bana bir delilik gelmeli kesmem icin emzirme de de oyle olmustu bir deli cesaretine ihtiyacım var 😅😅

Kızlar akşama doğru bitöiş halde olıyorm oğlum hep koşturmak istiyor öyle oyunlar seviyor ben peşinden koşucaö ya da ben kaçıcam o yakalayacak evde saklanıcam falan böyle oynamayı da seviyorum ama yoruluyorum oturduğum an çığlık kıyamet ekstra neler yapabilirim kendi kendine vakit geçirmesi için aklıma hiç bişey gelmiyor oyuncaklara ilgisi yok
Benimki de oyle ya surekli beni yaklamazki diyip kaçmaya basliyor bir anda kovalamazsam anne gel diye bağırıyor evde oraya buraya saklanıp duruyoruz anne kaplan ol diye kıyamet kopariyor ben kaplan olup onu kovalıyorum yere herhangi birsey icin egildiğim an anne at ol diyip sırtıma binmeye çalışıyor , olmadi top oynuyoruz tek te degil iki top ayni anda ya cok guzel bende seviyorum eğleniyorum ama cok yorucu benim ki sadece kalemler olursa kendi kendine biraz çiziyor (ilk 2 dk) arkamı döndüğümde sessiz beni aramiyor ama o sira biliyorum ki dolap kapi duvarı boyanmış oluyor. Bir de cirtli kjtaplar varya onlarla tek başına uğraşıyor önceleri ben baya yaptiriyordum simdi surekli çıkarmıyorum arada çıkardığında kendi tek başına bir 5-10 dk da olsa oylaniyor.

Benimkide horluyor ama defalarca uyandırıtuem geceleri inankş çocuktan çok eşim uyandırıyor beni
😅 benimki de arada oyle oluyor bende her seferinde uyandiriyorum cocuk dalamiyor sesinden diye sonra da sabah uyanıp benim horladigimi kendi sesime uyandığımı idda ediyor😅

Daha öğle uykusuna şimdi geçti, dışarı çıkınca tüm düzenim bozuluyor ya ama çıkmak zorundayım artık uyku saatini önemsemek istemiyorum uykusu gelince uyusun gittiğim yerde istiyorum ama aksine daha da enerjik oluyor.
Ya valla bizim bebeler cok benziyor 😅😅 sen yazdıkça ben yazmışım gibi okuyorum

Çis sanırım söylemesede başlıyorlar saatte bir 2 saatte bir falan gidip oturtuyorlar çocuk öyle öyle alışıyor farkına varıyor bi doktor takip ediyorumda o şuan kızına veriyor tuvalet eğitimi. Gece kuruda kalkmıyordu başladığında.
Benim ki de gece kuru kalkmıyor aslidna denesek illaki olurda iste ah o cesaret

Kızlar tuvalet egitimi konusunda hic kimseyi dinlemeyin derim ben yani bennole yaptim.Oğlum 23 aylik ve ilk gunden beri pisik sorunumuz vardi yaklasik 1-2 hafta oldu bezini her degistirdigimde havalandirma suremizi uzatarak baktim cis vs demeye basladi ole ole basladi benim seruven.ilk bir hafta cok zorlandi kakasini tuvalete asla yapmadi.cisde ufak tefek kacirmalarimiz olsada genel anlamda soledi hep tuvalete gittik.2 hafta sonunda şuan kakamizida soyluyoruz pek hoslanmasada yapiyor tuvaletine🙃yani tuvalet egitmi diye baslamadan bu yola girdim.ama geceleri zateb deliksiz uyumadigimiz icin bez takmadan uyutmaya cesaretim yok.oglenleri denedim ama yine kacirdik.evet birden kesmek belki mantikli kimine gore benim surecim daha uzun ama sundan dolayi rahatim en azindan eskisi gibi pisik sorunumuz yok ve sancisiz uzun bir maratona girdik🙃

Bizim doktorda almamızı istedi tuvalete koyun siz tuvaletinizi yaparken o da otursun alışsın dedi henüz almadık
Tuvalet belki korkutur onu diye evin içinde alıştırıyorum şuan izin vermedi altını çıkarıp denememize oyun oynuyor zaten acelem yok 😂 bende hazır değilim alışsın diye öğrensin diye aldım

Evet gerçekten öyle, şuan salonda uyuyor ben yatak odasında evin başı ve sonu yani aramızda mesafa var kapıları da kapatıyoruz ona rağmen horlama sesi geliyor bana düşün yani ne kadar fazla, gerçekten aşırı rahatsız oluyorum önceden böyle değildi son 1 senedir çok fazla oldu kilodan kesinlikle ama bir çabası da yok, ee böyle olunca aynı yatakta ben nasıl yatayım bilmiyorum hadi çocuğu şimdi bahane ediyorum ilerde çocuk odasında uyuyunca ben ne yapıcam 😂

Evet ama ben zaten suan herseye kusuyorum kendimi hic hazir hissetmiyorum bana bir delilik gelmeli kesmem icin emzirme de de oyle olmustu bir deli cesaretine ihtiyacım var 😅😅
Off doğru ya haklısın yardım alman gerekecek ya da dediğin gibi biraz beklersin 3 aydan sonra daha rahat olur inşallah

Yani bu durum senin için zor canım oyuncaklara alışmasını sağlasan, yada etkinlikler yaptırsan Instagram'da her güne bir etkinlik sayfaları var fikir olur, ben bu aralar oyuncaklarını konuşturuyorum oyun kuruyorum, birde telefonla arıyor gibi yapıyorum işte ne yapıyorsun felan konuşturmaya çalışıyorum, birkaç dakika oyalanıyor en azından, evet o koşturma felan da benimki de istiyor 10 dakika sonra ben pert oluyorum 😂 dikkatini başka bişeye veriyorum ha bide balon felan top oynasan, sehpadan çadır yap Tv ünitesinde araba sür

Benimki de oyle ya surekli beni yaklamazki diyip kaçmaya basliyor bir anda kovalamazsam anne gel diye bağırıyor evde oraya buraya saklanıp duruyoruz anne kaplan ol diye kıyamet kopariyor ben kaplan olup onu kovalıyorum yere herhangi birsey icin egildiğim an anne at ol diyip sırtıma binmeye çalışıyor , olmadi top oynuyoruz tek te degil iki top ayni anda ya cok guzel bende seviyorum eğleniyorum ama cok yorucu benim ki sadece kalemler olursa kendi kendine biraz çiziyor (ilk 2 dk) arkamı döndüğümde sessiz beni aramiyor ama o sira biliyorum ki dolap kapi duvarı boyanmış oluyor. Bir de cirtli kjtaplar varya onlarla tek başına uğraşıyor önceleri ben baya yaptiriyordum simdi surekli çıkarmıyorum arada çıkardığında kendi tek başına bir 5-10 dk da olsa oylaniyor.
O kitaplardan bende aldım çıkarıp oraya buraya saklıyor sadece ya da ağzına koyuyor ötke yalnız bırakamıyorum takip etmem gerekşyor kaç kere kağıt peçete falan yedi. Topu da öyle çok sevmiyor 1 2 dk max sıkılp onu da bir köşeye koyuyor oynatmıyım diye 🤣 hamur sulu boya fakan da denedim onlarda bizim için çok erken geldi 🤣

Back
X