2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Aynen canım bizde dedik ikili sonucuna göre fetal yaptırırız diye. İnşaAllah güzel sonuçlar alırız

Hahahah sen teori çürütemedin teori seni alt etti aman çok iyi her şey yolunda olsun da
E diğer haftada ne diye erkeğe benzetmişti

Araştırmada bir doktor buldum hemşerim çıktı artık ağustos sonu temelli taşınıyorum eğer memnun kalırsam söylerim canım :) bir arkadaşımda Tuğba atasaral diye bir doktor önerdi
Gittim ona ben bir kere açıkçası çok beğenmedim ve bir arkadaşa ikili taramada yanlış bir şey demiş falan dediler bende güven iyice bitti. Mehmet Kalo ortam ciddiyeti ilgi olarak daha iyi geldi bana ben geri döndüm . Şimdi sadece Gürcan bey merak ediyorum bir de Ali kolusarı

Bende bende bekliyorum sizle beraber

Hahahah sen teori çürütemedin teori seni alt etti aman çok iyi her şey yolunda olsun da
E diğer haftada ne diye erkeğe benzetmişti
Ben hala ikna olamadım ya. Erkeğe benzetmiştiniz dedim o zaman çok daha küçüktü şuan daha belirgin felan dedi

Benim de ikiz 9+3 ümm ben. Hangi şehirdesiniz. Perinatoloji takip yapıyormuş ikizlere. Tek yumurta ikizi ise şartmış. Size ne dediler. Beni ilk muayenede perinatolojiye gönderdiler direk

Ben de bende ikiz gebeyim

Ben de bende ikiz gebeyim
Kaç haftalıksınız? Sizin de mi belirtiler bi var bi yok gibiydi. Aslında endişe etmiştim diyorum ama etrafımdakiler hep bi algı oluşmuş ikiz gebelikse normalin 2 katı hissedersin mide bulantısından başını kaldıramazsın göğüslerin şöyle böyle olur alakası yok bence normal gebeyiz yani öyle değil mi psikolojimi bozdu çevrem

Bu kdar bulaşıcı hastalık artmış iken cesaretinizi tebrik ediyorum.

Benim de belirtiler bir var bir yok. Bazen iki gün yatıyorum , bazen klkıp tüm gün temizlik yapıyorum. Bazen mide bulantım çok , bazen çok güzel yiyiyorum. Uyku halim başlarda vardı , halsizdim . Şimdi geçti. Benim ileri yaş tek yumurta ikizi. İki haftada bir kontrole gidiyorum. Bir de henüz doktor bulamadım o yüzden se gidiyorum. Her şey yolunda şimdilik. Siz de içinizi rahat tutun.

Maşallah benimde çift yumurta bende şuan için 10 günde bir gidiyorum sağlıkla kucağımıza alalım inşallah çok sağolun içim rahatladı

Masallah subanallah bana da kız gibi geldi sanki kemik yapısı narin duruyor sanki bana da kız geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…