- 4 Ağustos 2022
- 6.616
- 2.984
- 123
Aynen canım bizde dedik ikili sonucuna göre fetal yaptırırız diye. İnşaAllah güzel sonuçlar alırızİkili test sonucuna göre fetal DNA yaptırırız dedik bakalım 10 güne kadar çıkacak inşallah güzel gelir sonuçlar doktor %85 doğru oluyor ikili dedi ama ikilide sorun olursa fetal dna yerine amniyosentez yapmak daha iyi olur teşhis oluyor dedi
Valla %75 kız bence dedi. Erkek olursa şaşırırım bile diyince bizde eşimle gaza gelip hastane çıkışı kız kıyafeti aldıkDoktor eminlikle konusmus bu sefer hadi bakalim
HahahahCanım benimki ters duruyordu resmen tepe aşağı1 saat düzelmesini bekledik ense kalınlığı burun kemiği normal dedi kan verdim 1 hafta sonra çıkacak. Bu seferde kıza benziyor iki çizgi var dedi erkek çıkarsa çok şaşırırım dedi 14. Hafta da net söylerim dedi
Gittim ona ben bir kereAraştırmada bir doktor buldum hemşerim çıktıartık ağustos sonu temelli taşınıyorum eğer memnun kalırsam söylerim canım :) bir arkadaşımda Tuğba atasaral diye bir doktor önerdi
Benim bence erkek
Pipiye benziyooi buvideodan çektim
320 euro verdik bizFetal dna testi ne kadar acaba
Bende bende bekliyorum sizle beraberYine ben son 2 gün kaldı test sonucuna kızlar. Bazen diyorum sadece ikili tarama yaptırsaydım hiç bilmeyecektim düşünün ultrason normal ikili taramada bakılan tüm hastalıklar negatif. Kalk sen nadir genetik bozuklukları tarayan fetal DNA yaptır onda kromozom 3 bozukluğu bul. Yemin ederim kendi kendime en detaylısı olsun derken bütün haftam ziyan oldu. Bu acı 2 güne bitecek inşallah
Hahahahsen teori çürütemedin teori seni alt etti aman çok iyi her şey yolunda olsun da
E diğer haftada ne diye erkeğe benzetmişti
Benim de ikiz 9+3 ümm ben. Hangi şehirdesiniz. Perinatoloji takip yapıyormuş ikizlere. Tek yumurta ikizi ise şartmış. Size ne dediler. Beni ilk muayenede perinatolojiye gönderdiler direkKizlar bugün ikizgebelik 10haftalik oluyor.cumartesi günü kontrolüm varbelirtileri sadece uykum var başka yok. Göğüs uçları hafif koyulaşma var şişlik yok.aserme,kusmam yok.normalmi bu.korkuyorum daha önce kürtaj oldum 8haftalikken kalbi durdu. 15temmuzda gittim ozamn 7haftalikti ikisinde kalp atışları vardır.aklim kötü şeyler düşünmemeye calisiyorum.10haftalik 3aylikmi girmiş oluyo .
Ben de bende ikiz gebeyimBende ikiz gebeyim 7. Haftam tam bugün bir kaç gün önce kontrol de her şey yolundaydı kalp atışlarını duydum çok şükür ama bugün göğüslerim balon gibi sönmüş sanki sadece sabah mide yanmam ve bulantım oldu öğleden sonra onlar da geçti benimde önceden 16. Hafta kalp durması kaybım var endişe etmeyin kötüyü de düşünmeyin bir kere oldu diye hep olacak değil her zaman belirti içinde olmak da olmaz zaten sürekli her anımız birbirine benzeyemez öyle düşünüp kendinizi sakinleştirin
Kaç haftalıksınız? Sizin de mi belirtiler bi var bi yok gibiydi. Aslında endişe etmiştim diyorum ama etrafımdakiler hep bi algı oluşmuş ikiz gebelikse normalin 2 katı hissedersin mide bulantısından başını kaldıramazsın göğüslerin şöyle böyle olur alakası yok bence normal gebeyiz yani öyle değil mi psikolojimi bozdu çevremBen de bende ikiz gebeyim
Bu kdar bulaşıcı hastalık artmış iken cesaretinizi tebrik ediyorum.Tabiki söylediklerinizde sizde haklısınız ama ben içeriklerini fazlasıyla araştırdım bu konuyla ilgili vakalarıda çok araştırdım türkiyenin sayılı en iyi doktorlarından bi tanesine götürüyorum kendisine çok güveniyorum oda benimle aynı fikirde ben herşeyin öncelikle takdiri ilahi olduğunu düşünüyorum tabiki tedbir önemli ama bu aşıların içerikleri tedbirden çok yan etkilerin olduğunu düşnüyorum ki şayet koronadada buna hepimiz ne yazıkki şahit olduk.
Yaa hahah çok iyiiBen büyük risk aldım ya doktordan çıkınca bi sürü kız kıyafeti aldık eşimleartık nasıl gaza geldiysek
Benim de belirtiler bir var bir yok. Bazen iki gün yatıyorum , bazen klkıp tüm gün temizlik yapıyorum. Bazen mide bulantım çok , bazen çok güzel yiyiyorum. Uyku halim başlarda vardı , halsizdim . Şimdi geçti. Benim ileri yaş tek yumurta ikizi. İki haftada bir kontrole gidiyorum. Bir de henüz doktor bulamadım o yüzden se gidiyorum. Her şey yolunda şimdilik. Siz de içinizi rahat tutun.Kaç haftalıksınız? Sizin de mi belirtiler bi var bi yok gibiydi. Aslında endişe etmiştim diyorum ama etrafımdakiler hep bi algı oluşmuş ikiz gebelikse normalin 2 katı hissedersin mide bulantısından başını kaldıramazsın göğüslerin şöyle böyle olur alakası yok bence normal gebeyiz yani öyle değil mi psikolojimi bozdu çevrem
Maşallah benimde çift yumurta bende şuan için 10 günde bir gidiyorum sağlıkla kucağımıza alalım inşallah çok sağolun içim rahatladıBenim de belirtiler bir var bir yok. Bazen iki gün yatıyorum , bazen klkıp tüm gün temizlik yapıyorum. Bazen mide bulantım çok , bazen çok güzel yiyiyorum. Uyku halim başlarda vardı , halsizdim . Şimdi geçti. Benim ileri yaş tek yumurta ikizi. İki haftada bir kontrole gidiyorum. Bir de henüz doktor bulamadım o yüzden se gidiyorum. Her şey yolunda şimdilik. Siz de içinizi rahat tutun.
Henüz belki değil dediSana cinsiyet ne dedi doktor
Bunu doktor da görse erkek der
Dediği mantıklı ama o zaman kordonu da benzetmiş olabilir aman netleşsin artık yaBen hala ikna olamadım ya. Erkeğe benzetmiştiniz dedim o zaman çok daha küçüktü şuan daha belirgin felan dedi
Dediği mantıklı ama o zaman kordonu da benzetmiş olabilir aman netleşsin artık ya
Afiyet olsun yarasınValla ben de mc burger falan yiyorumhatta kfc tavuk dürümüne sardım sürekli canım istiyor acılı acılı
Masallah subanallah bana da kız gibi geldi sanki kemik yapısı narin duruyor sanki bana da kız geldiKızlar selamm geldim bebek önden gidiyor bu sefer11+3 olmuş büyümüş 46 mm olmuş boyu ikili test yaptı
Ense burun normal, kan testi de 10 güne çıkacak.
Eli kolu oynuyor zıplıyor karnımda
Cinsiyeti söylemedinet olmadan söylemeyeyim dedi her açıdan video çektik fotoğraflar da var bakalım
Bence kızdik görmedim nub aşağı bakıyordu ultrasonda oynatırken de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?