2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
İkili test sonucuna göre fetal DNA yaptırırız dedik bakalım 10 güne kadar çıkacak inşallah güzel gelir sonuçlar doktor %85 doğru oluyor ikili dedi ama ikilide sorun olursa fetal dna yerine amniyosentez yapmak daha iyi olur teşhis oluyor dedi

Kizlar İstanbul Eyüp,Gaziosmanpaşa civarında olup GOP medikal parka giden var mı. Shahla hanım varmış çok önerdiler tecrübesi olan var mı ilk kez gidicem

Tabiki söylediklerinizde sizde haklısınız ama ben içeriklerini fazlasıyla araştırdım bu konuyla ilgili vakalarıda çok araştırdım türkiyenin sayılı en iyi doktorlarından bi tanesine götürüyorum kendisine çok güveniyorum oda benimle aynı fikirde ben herşeyin öncelikle takdiri ilahi olduğunu düşünüyorum tabiki tedbir önemli ama bu aşıların içerikleri tedbirden çok yan etkilerin olduğunu düşnüyorum ki şayet koronadada buna hepimiz ne yazıkki şahit olduk.

aynen bızde oyle konustuk ama doktorum amnıyosentez onermıyorum düşük açısından dedı 400 usd genetık tarama yapılabılır vs dedı, benımde 7asgıstosta ıkılı testım ınsallah hepımıızn cok guzel cıksın sağlıkla gelsınler

Oyy evet biraz dik gibi nub’u sanki doktorlar tam açıklamıyorlar değişebilir diye galiba çok ısrar ettim ben de hiç söylemedi ilerleyen haftada tamamen net olunca söylerim ben dedi
evettt bızımkıde 3 hafta sonra bellı olur dedı yaaa, ınsan cok merak edıyoo

Oyy evet biraz dik gibi nub’u sanki doktorlar tam açıklamıyorlar değişebilir diye galiba çok ısrar ettim ben de hiç söylemedi ilerleyen haftada tamamen net olunca söylerim ben dedi
Benim bebişede yorum yapar mısınız sizce nedir cinsiyeti ?

Eklentiler

• IMG_5447.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 91
3 boyutluda var böyle

Eklentiler

• IMG_5611.webp
    84,5 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_5610.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 80
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…