- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
Antalya oturuyorum.vitale hastaneye gidiyorum Mehmet Taner beye .ikili tarama diyorsan devlet hastanede randevum aldım kadın hastalıkları randevu aldım belki yonderir perinatoloji direk alamiyorumBenim de ikiz 9+3 ümm ben. Hangi şehirdesiniz. Perinatoloji takip yapıyormuş ikizlere. Tek yumurta ikizi ise şartmış. Size ne dediler. Beni ilk muayenede perinatolojiye gönderdiler direk
Merhaba, sonucunuzu henüz aldınız mı bilmiyorum. AlmadiysaniZ da Rabbım hakkınızda ne hayırlıysa onu versin inşallahBenim iki engelli kardeşim var bu yüzden önceki hamileliğimde de bunda da bu testi yapmak istedik. Yüksek olasılıklı sonuç verdiği için tercih ettik . Nipt Plus a yaptırdık.
Merhaba bende Antalyada yaşıyorum. 2 kızım var ikisinde de Ertuğrul Akdaşa gittim. Şuan şehir dışındayım. Dönünce de ona gitmeyi düşünüyordum ama Vitale hastanesinde görev yapmaya başlamış. Hastane hakkında pek iyi şeyler duymadım. Sizce nasıl bi hastane?Antalya oturuyorum.vitale hastaneye gidiyorum Mehmet Taner beye .ikili tarama diyorsan devlet hastanede randevum aldım kadın hastalıkları randevu aldım belki yonderir perinatoloji direk alamiyorum
Bence de kızKızlar selamm geldim bebek önden gidiyor bu sefer11+3 olmuş büyümüş 46 mm olmuş boyu ikili test yaptı
Ense burun normal, kan testi de 10 güne çıkacak.
Eli kolu oynuyor zıplıyor karnımda
Cinsiyeti söylemedinet olmadan söylemeyeyim dedi her açıdan video çektik fotoğraflar da var bakalım
Bence kızdik görmedim nub aşağı bakıyordu ultrasonda oynatırken de
evet erkek oğlum böyleydiBenim bence erkek
Pipiye benziyooi buvideodan çektim
Kargo tamamlandı diyor bendeKızlar benim juno reflü yatağı kargolandi diyo sizde de öyle mi ?
Karından bakıldı. Benim ultrasonu doktor yaptı bazılarınınkini radyoloji uzmanı yapmış değişiyor galibaKızlar ikili tarama ve ultrason kontrollerinizde ultrason karindan mı vajinal mı bakıldı merak ettim de
Sadece karından baktı bende 5. Hafta dışında diğer hepsinde karından hiç alttan bakmıyorKızlar ikili tarama ve ultrason kontrollerinizde ultrason karindan mı vajinal mı bakıldı merak ettim de
Ayy benim gaza gelme şeklimValla %75 kız bence dedi. Erkek olursa şaşırırım bile diyince bizde eşimle gaza gelip hastane çıkışı kız kıyafeti aldıkbi de bir iki parça da değil baya aldık
Deme öyle deme öyleAy demin annemle konustum akrabalarindan biri doktor ultrasonda kesin kız demis sonra bunlar cinsiyyet partisi falan yapmis diger kontroldede hic fark etmemisler. Sonra pandemi falan olmuş derken 2defa kontrole gitmemis 5ci aydamı ne kontrole gidince erkek oldugunu demiş doktor
Merakla bekliyoruz ya 15 ağustosta kontrolümüz söylerim o zaman dedi hemde ikili yapacak 13+3 olacağız bakalım
Ben de de kargo tamamlandı diyorKızlar benim juno reflü yatağı kargolandi diyo sizde de öyle mi ?
Bende antlyadayım.arkadasım dogum yaptı kaldıgı odası kücük ve havasızdı diger odalaro blmiyorm kendimde ziyarete gittim doktorum daha önce vitaledeydi 3 ay o hastanede kontrole gittim cok sorun olmadı .ben medstr topcularda dogum yaptım murat dorukta şimdide aynı yere gidiyorum memnun kaldımMerhaba bende Antalyada yaşıyorum. 2 kızım var ikisinde de Ertuğrul Akdaşa gittim. Şuan şehir dışındayım. Dönünce de ona gitmeyi düşünüyordum ama Vitale hastanesinde görev yapmaya başlamış. Hastane hakkında pek iyi şeyler duymadım. Sizce nasıl bi hastane?
Bana mail gelmedi diye bakmamıştım ama şimdi baktım tamamlandı diyor bana kargo falan gelmedi yarın bi arayayımKızlar benim juno reflü yatağı kargolandi diyo sizde de öyle mi ?
Bende de böyle diyor çok saçma değil mi daha kargolarda maili bile gelmediKargo tamamlandı diyor bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?