2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Benim de ikiz 9+3 ümm ben. Hangi şehirdesiniz. Perinatoloji takip yapıyormuş ikizlere. Tek yumurta ikizi ise şartmış. Size ne dediler. Beni ilk muayenede perinatolojiye gönderdiler direk
Antalya oturuyorum.vitale hastaneye gidiyorum Mehmet Taner beye .ikili tarama diyorsan devlet hastanede randevum aldım kadın hastalıkları randevu aldım belki yonderir perinatoloji direk alamiyorum

Benim iki engelli kardeşim var bu yüzden önceki hamileliğimde de bunda da bu testi yapmak istedik. Yüksek olasılıklı sonuç verdiği için tercih ettik . Nipt Plus a yaptırdık.
Merhaba, sonucunuzu henüz aldınız mı bilmiyorum. AlmadiysaniZ da Rabbım hakkınızda ne hayırlıysa onu versin inşallah Benim de bir engelli kardeşim var ve ben de Baby Seq Fetal DNA yaptırdım ama bu fetal DNA'da genetik bir şey var ise o tespit edilemiyor. Yani herhangi bir genetik şeyin tasiyicisi isek bu test ile tespiti mümkün olmuyor.

Antalya oturuyorum.vitale hastaneye gidiyorum Mehmet Taner beye .ikili tarama diyorsan devlet hastanede randevum aldım kadın hastalıkları randevu aldım belki yonderir perinatoloji direk alamiyorum
Merhaba bende Antalyada yaşıyorum. 2 kızım var ikisinde de Ertuğrul Akdaşa gittim. Şuan şehir dışındayım. Dönünce de ona gitmeyi düşünüyordum ama Vitale hastanesinde görev yapmaya başlamış. Hastane hakkında pek iyi şeyler duymadım. Sizce nasıl bi hastane?

Bence de kız Gönlünüzden geçen olsun sağlıklı şekilde inşallah. Benim daha 10 gün var gitmeme inşallah söyler, çatlayacağım meraktan
Benim bence erkek
Pipiye benziyooi bu videodan çektim
evet erkek oğlum böyleydi

Kızlar ikili tarama ve ultrason kontrollerinizde ultrason karindan mı vajinal mı bakıldı merak ettim de

Kızlar ikili tarama ve ultrason kontrollerinizde ultrason karindan mı vajinal mı bakıldı merak ettim de
Sadece karından baktı bende 5. Hafta dışında diğer hepsinde karından hiç alttan bakmıyor

Ay demin annemle konustum akrabalarindan biri doktor ultrasonda kesin kız demis sonra bunlar cinsiyyet partisi falan yapmis diger kontroldede hic fark etmemisler. Sonra pandemi falan olmuş derken 2defa kontrole gitmemis 5ci aydamı ne kontrole gidince erkek oldugunu demiş doktor

Deme öyle deme öyle bi erkek bi kız diyip sonra erkek derse gene inanmam doğunca inanırım artık kafam çok karıştı

Bende antlyadayım.arkadasım dogum yaptı kaldıgı odası kücük ve havasızdı diger odalaro blmiyorm kendimde ziyarete gittim doktorum daha önce vitaledeydi 3 ay o hastanede kontrole gittim cok sorun olmadı .ben medstr topcularda dogum yaptım murat dorukta şimdide aynı yere gidiyorum memnun kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…