- 4 Ağustos 2022
- 6.619
- 2.984
- 123
Bence daha kargoya verilmediBende de böyle diyor çok saçma değil mi daha kargolarda maili bile gelmedi
Çok şükür çok sevindimMerhaba bugün mesaj yazdıktan sonra haber geldi sonucumuz negatif elhamdüllillahkromozomal hastalıkların sonucunu söylüyor bu test . Kardeşimin biri down sendromu ve bununla ilgili kesin sonuç veriyor. Nipt Plus a yaptırdık biz . İnşallah siz de , tüm kıymetli annelerimiz de güzel sonuçlar alırlar.
Çok şükür canım sağlıkla gelsinMerhaba bugün mesaj yazdıktan sonra haber geldi sonucumuz negatif elhamdüllillahkromozomal hastalıkların sonucunu söylüyor bu test . Kardeşimin biri down sendromu ve bununla ilgili kesin sonuç veriyor. Nipt Plus a yaptırdık biz . İnşallah siz de , tüm kıymetli annelerimiz de güzel sonuçlar alırlar.
:) bende daha dünyaya yeni alışmaya çalışan el kadar bebeklere 5li karma aşıları nasıl yaptırıyolar buna şaşırıyorum açıkçası ki otizm ve sebebi bilinmeyen bir çok hastalık ortadayken ama tabiki herkesin görüşüne saygı duyuyorum bu sadece benim kaygım rabbim kimseyi evladının sağlığıyla imtihan etmesin bebeklerimizin hepsine ilk önce sağlık nasip etsinBu kdar bulaşıcı hastalık artmış iken cesaretinizi tebrik ediyorum.
Cinsiyeti söylediler miMerhaba bugün mesaj yazdıktan sonra haber geldi sonucumuz negatif elhamdüllillahkromozomal hastalıkların sonucunu söylüyor bu test . Kardeşimin biri down sendromu ve bununla ilgili kesin sonuç veriyor. Nipt Plus a yaptırdık biz . İnşallah siz de , tüm kıymetli annelerimiz de güzel sonuçlar alırlar.
Top gibi olduğunda genelde erkek derler yaygan olduğunda kız ama bilemedimKızlar karnınızın büyüme şekli nasıl?Benim göbüş top gibi oldu yuvarlak baya Bunu bile kız olabilir diye yorumluyorum Zorluyorum sanırım bakalım ne çıkacak
Bende çok zorluyorum bi sürü teori denedimKızlar karnınızın büyüme şekli nasıl?Benim göbüş top gibi oldu yuvarlak baya Bunu bile kız olabilir diye yorumluyorum Zorluyorum sanırım bakalım ne çıkacak
sivri sivri büyüyor kızımda heryerim aynı şişiyordu bunda ortası büyüyor sadeceKızlar karnınızın büyüme şekli nasıl?Benim göbüş top gibi oldu yuvarlak baya Bunu bile kız olabilir diye yorumluyorum Zorluyorum sanırım bakalım ne çıkacak
Bende 10+2 yim.47 kiloyla hamile kaldım şuan 48 çıkıyorum tartıda.Zayıf olduğum için çok bariz belli oluyor çünkü içine göçüktü karnım dhhddhKızlar 10+2yim sanki benimde hafiften çıktı gibi karnım. Yoktu bende bu kadar. Belki de zayıfım ondan hemencik belli olmuş olabilir :)
Ya onu bilemiyorum bazen güzel gözüküyorum gözüme bazen eli yüzü dağılmış bı tuhaf o yüzden yorum yapamiyciimmTop gibi olduğunda genelde erkek derler yaygan olduğunda kız ama bilemedimbende şeyi merak ediyorum kız çocuğu annenin güzelliğini alır anne hafif çirkinlerşir erkek çocuğuda anneye güzellik katar diyorlar eskiler bu doğrumu
Ayy evet belli oluyor hafif bir bomble oluştu alt karında :) bence de bebekten büyüyorBende 10+2 yim.47 kiloyla hamile kaldım şuan 48 çıkıyorum tartıda.Zayıf olduğum için çok bariz belli oluyor çünkü içine göçüktü karnım dhhddhherkes şaşırıyor ne çabuk büyümüş diye
Bebekten bebektenAyy evet belli oluyor hafif bir bomble oluştu alt karında :) bence de bebekten büyüyoracaba kilo mu aldım diyorum ama çok yemiyorum ki bulantılardan zaten eskisinden daha az yiyorum herşeyi
Ya sivri değil benim ki böyle yayvansivri sivri büyüyor kızımda heryerim aynı şişiyordu bunda ortası büyüyor sadece
Kizlar bugün ikizgebelik 10haftalik oluyor.cumartesi günü kontrolüm varbelirtileri sadece uykum var başka yok. Göğüs uçları hafif koyulaşma var şişlik yok.aserme,kusmam yok.normalmi bu.korkuyorum daha önce kürtaj oldum 8haftalikken kalbi durdu. 15temmuzda gittim ozamn 7haftalikti ikisinde kalp atışları vardır.aklim kötü şeyler düşünmemeye calisiyorum.10haftalik 3aylikmi girmiş oluyo .
Bu da iki bacak arasıvideodan çektim
Kızlar ikili tarama ve ultrason kontrollerinizde ultrason karindan mı vajinal mı bakıldı merak ettim de
Top gibi olduğunda genelde erkek derler yaygan olduğunda kız ama bilemedimbende şeyi merak ediyorum kız çocuğu annenin güzelliğini alır anne hafif çirkinlerşir erkek çocuğuda anneye güzellik katar diyorlar eskiler bu doğrumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?