2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Merhaba bugün mesaj yazdıktan sonra haber geldi sonucumuz negatif elhamdüllillah kromozomal hastalıkların sonucunu söylüyor bu test . Kardeşimin biri down sendromu ve bununla ilgili kesin sonuç veriyor. Nipt Plus a yaptırdık biz . İnşallah siz de , tüm kıymetli annelerimiz de güzel sonuçlar alırlar.

Çok şükür çok sevindim

Çok şükür canım sağlıkla gelsin

Bu kdar bulaşıcı hastalık artmış iken cesaretinizi tebrik ediyorum.
:) bende daha dünyaya yeni alışmaya çalışan el kadar bebeklere 5li karma aşıları nasıl yaptırıyolar buna şaşırıyorum açıkçası ki otizm ve sebebi bilinmeyen bir çok hastalık ortadayken ama tabiki herkesin görüşüne saygı duyuyorum bu sadece benim kaygım rabbim kimseyi evladının sağlığıyla imtihan etmesin bebeklerimizin hepsine ilk önce sağlık nasip etsin

Kızlar karnınızın büyüme şekli nasıl? Benim göbüş top gibi oldu yuvarlak baya Bunu bile kız olabilir diye yorumluyorum Zorluyorum sanırım bakalım ne çıkacak

Cinsiyeti söylediler mi hayırlı olsunnn

Kızlar karnınızın büyüme şekli nasıl? Benim göbüş top gibi oldu yuvarlak baya Bunu bile kız olabilir diye yorumluyorum Zorluyorum sanırım bakalım ne çıkacak
Top gibi olduğunda genelde erkek derler yaygan olduğunda kız ama bilemedim bende şeyi merak ediyorum kız çocuğu annenin güzelliğini alır anne hafif çirkinlerşir erkek çocuğuda anneye güzellik katar diyorlar eskiler bu doğrumu

Bende çok zorluyorum bi sürü teori denedim benim karnım da hafif çıkmış benim bide yanlarım çıktı

Kızlar 10+2yim sanki benimde hafiften çıktı gibi karnım. Yoktu bende bu kadar. Belki de zayıfım ondan hemencik belli olmuş olabilir :)
Bende 10+2 yim.47 kiloyla hamile kaldım şuan 48 çıkıyorum tartıda.Zayıf olduğum için çok bariz belli oluyor çünkü içine göçüktü karnım dhhddh herkes şaşırıyor ne çabuk büyümüş diye

Ya onu bilemiyorum bazen güzel gözüküyorum gözüme bazen eli yüzü dağılmış bı tuhaf o yüzden yorum yapamiyciimm

Ayy evet belli oluyor hafif bir bomble oluştu alt karında :) bence de bebekten büyüyor acaba kilo mu aldım diyorum ama çok yemiyorum ki bulantılardan zaten eskisinden daha az yiyorum herşeyi

Ayy evet belli oluyor hafif bir bomble oluştu alt karında :) bence de bebekten büyüyor acaba kilo mu aldım diyorum ama çok yemiyorum ki bulantılardan zaten eskisinden daha az yiyorum herşeyi
Bebekten bebekten Bende korkuyordum çok kustuğum için kilo veririm diye çok şükür vermedim

İkinci gebeliğim.
İkisinde de hiç bulantı/kusma/aşerme yaşamadım. Belirtiler hiçbir şey ifade etmedi yani benim için hiç ense karartma.
13. Haftada 2 kez kustum onda da enfeksiyondan kustum gebelikten bağımsız
Bu da iki bacak arası videodan çektim

Ay resmen kız

Kızlar ikili tarama ve ultrason kontrollerinizde ultrason karindan mı vajinal mı bakıldı merak ettim de

Karından bakıldı. Sadece 7. Haftada bebeği hala göremeyince vajinal bakmıştı doktorum.

Sivri olunca erkek derler.
Güzellik kısmı da bence şöyle, kızımda aşırı cilt lekelenmesi yaşadım, şimdiki gebeliğimde var olan lekeler bile gitti. Pürüzsüz mis gibi cildim var. Erkek demişti Dr değişmezse bakalım.

Selam kızlar 6+1de doktora gideceğim siz daha tecrübelisiniz acaba bu haftada kalp atışı duyulur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…