2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Hayırlısı ile güzel haberler alın inş bizi de haberdar ediniz . Saat kaçta çıkıyor ?

İçini ferah tut, ileride bu durumdan fetal DNA testlerine bile güven olmuyor bak böyle bir şey yaşandı diye anlatacağız seni.
Akla mantığa uygun değil yaşadığın şey ama evham yapmanı da anlıyorum, ben olsam ben de yapardım.

Ay valla bayılıcam Van’da hastane çok sıkıntı en son evde doğurucam

Hayırlısı ile güzel haberler alın inş bizi de haberdar ediniz . Saat kaçta çıkıyor ?
Bilmiyorum kocamı arayın dedim korkudan. Ama kendimi hiç hazır hissetmiyorum. Yine aynı derse nasıl bir tepki vermeliyim bilmiyorum. Çok korkutucu benim için travma oldu. Cumartesi o haberi aldığım anı hatırlıyorum. Ne kadar beklemediğim bir haberdi nasıl başımdan kaynar sular döküldü anlatamam size. Şimdi yarın yine benzer bişeye gücüm yok

Umarım bu testlerde de hata payı vardır. İnsanların hayalleri umutları o kadar yıkılıyor ki. Benim gibi anneler olursa onlara umut olurum.

İçinizi ferah tutun gerekirse amniyosentez ile netleştirirsiniz

Kızlar bugün doktora gittim bebeğin durumu gelişimi iyi çok şükür ama cinsiyeti söylemedi erkenmis dedi 11+6 günlük şuan sizce kız mı erkek mi anlayan var mı B Buffalosos Papatyamaviss yorumlar mısınız

Eklentiler

• IMG-20230803-WA0020.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 69
Normal canm benm de kuyruk sokumum agriyor araştırdım normal görünüyor doktora da sordum normal dedi umarım cok uzun sürmez ama ayakta kalınca daha cok hissettiriyor malesef

Umarım bu testlerde de hata payı vardır. İnsanların hayalleri umutları o kadar yıkılıyor ki. Benim gibi anneler olursa onlara umut olurum.
Rabbim gönlüne ferahlık versin.. İnşallah sonuç temiz çıkacak ben inanıyorum dua ediyorum senin için

Kızlar hiç emedur kullandınız mı ?
Ben hamile kalmadan önce emedurda kullandım metpamid de kullandım ikisi de ise yaramiyordu. Şimdi prilam kullanıyorum başta ise yaramisti şimdi o da yaramıyor 1 haftadır hergun günde 3 4 kez kusuyorum. Bugün son çare acile gittik zofer serum taktılar. Onu da ağır bir ilaç diyorlar ama mecbur kaldım sivi takviyesi yapılmasi gerekti .

Oh zaman su gibi geçti seni çok iyi anlıyorum son bir gün güzel habere yarın kaçta söyleyecekler canım sabah erken mi? Doktor kontrolün var mı yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…