Aaaa çok iyi düşmüş ben alayım hemen istiyordum ondanKızlar korbell çöp kovası aldım bugün dün fiyatı 479du bugün 549 olmuş. Korbell düşünen var ise e bebekten alsın fiyatlar artmadan
Hayırlısı ile güzel haberler alın inş bizi de haberdar ediniz . Saat kaçta çıkıyor ?Yarın ikinci fetal DNA testi sonucum çıkacak kızlar. Canım kızımın güzel haberlerini bekliyorum annesini şaşırtacak inşallah. Umarım hayatımızda kötü geçen 1 hafta olarak kalır. Başka hiçbir zarar vermez bize.
Yarın ikinci fetal DNA testi sonucum çıkacak kızlar. Canım kızımın güzel haberlerini bekliyorum annesini şaşırtacak inşallah. Umarım hayatımızda kötü geçen 1 hafta olarak kalır. Başka hiçbir zarar vermez bize.
Ay valla bayılıcamGittim ona ben bir kereaçıkçası çok beğenmedim ve bir arkadaşa ikili taramada yanlış bir şey demiş falan dediler bende güven iyice bitti. Mehmet Kalo ortam ciddiyeti ilgi olarak daha iyi geldi bana ben geri döndüm . Şimdi sadece Gürcan bey merak ediyorum bir de Ali kolusarı
Bilmiyorum kocamı arayın dedim korkudan. Ama kendimi hiç hazır hissetmiyorum. Yine aynı derse nasıl bir tepki vermeliyim bilmiyorum. Çok korkutucu benim için travma oldu. Cumartesi o haberi aldığım anı hatırlıyorum. Ne kadar beklemediğim bir haberdi nasıl başımdan kaynar sular döküldü anlatamam size. Şimdi yarın yine benzer bişeye gücüm yokHayırlısı ile güzel haberler alın inş bizi de haberdar ediniz . Saat kaçta çıkıyor ?
Umarım bu testlerde de hata payı vardır. İnsanların hayalleri umutları o kadar yıkılıyor ki. Benim gibi anneler olursa onlara umut olurum.İçini ferah tut, ileride bu durumdan fetal DNA testlerine bile güven olmuyor bak böyle bir şey yaşandı diye anlatacağız seni.
Akla mantığa uygun değil yaşadığın şey ama evham yapmanı da anlıyorum, ben olsam ben de yapardım.
Ay valla bayılıcamVan’da hastane çok sıkıntı en son evde doğurucam
İçinizi ferah tutun gerekirse amniyosentez ile netleştirirsinizBilmiyorum kocamı arayın dedim korkudan. Ama kendimi hiç hazır hissetmiyorum. Yine aynı derse nasıl bir tepki vermeliyim bilmiyorum. Çok korkutucu benim için travma oldu. Cumartesi o haberi aldığım anı hatırlıyorum. Ne kadar beklemediğim bir haberdi nasıl başımdan kaynar sular döküldü anlatamam size. Şimdi yarın yine benzer bişeye gücüm yok
Al canım trendyoll hepsiburada da falan 800küsüre satıyorlar en uygunu e bebek ama onlarda arttırmaya başlamış işte. Hem içine 1 paket poşette koymuşlarAaaa çok iyi düşmüş ben alayım hemen istiyordum ondan
Bende vermedim çünkü kusuyorum diye yememezlik etmiyorum. Az önce kustum midem bomboş oldu hemen 3 tane galete yedim çünkü aç kalınca biliyorum ki gece midem bulanacak.Bebekten bebektenBende korkuyordum çok kustuğum için kilo veririm diye çok şükür vermedim
Normal canm benm de kuyruk sokumum agriyor araştırdım normal görünüyor doktora da sordum normal dedi umarım cok uzun sürmez ama ayakta kalınca daha cok hissettiriyor malesefKızlar tüm mesajları okumadım ama bugün biraz kuyruk sokumu ağrım ve karin ağrım var olan var mı acaba ?her gün bi şey çıkıyor tabi buna da şükür çok yoğun çalışıyorum diye de kafama her şey takılıyor kendimi bebeğimi yoğun çalışmaktan ihmal mi ediyorum diye
Çok teşekkür ederimNormal canm benm de kuyruk sokumum agriyor araştırdım normal görünüyor doktora da sordum normal dedi umarım cok uzun sürmez ama ayakta kalınca daha cok hissettiriyor malesef
Normalde hiç anlamam ama ben bile gördüm iki bacak arasindakini hayırlı olsunBenim bence erkek
Pipiye benziyooi buvideodan çektim
Rabbim gönlüne ferahlık versin.. İnşallah sonuç temiz çıkacak ben inanıyorumUmarım bu testlerde de hata payı vardır. İnsanların hayalleri umutları o kadar yıkılıyor ki. Benim gibi anneler olursa onlara umut olurum.
Ben hamile kalmadan önce emedurda kullandım metpamid de kullandım ikisi de ise yaramiyordu. Şimdi prilam kullanıyorum başta ise yaramisti şimdi o da yaramıyor 1 haftadır hergun günde 3 4 kez kusuyorum. Bugün son çare acile gittik zofer serum taktılar. Onu da ağır bir ilaç diyorlar ama mecbur kaldım sivi takviyesi yapılmasi gerekti .Kızlar hiç emedur kullandınız mı ?
Nub’u düz kızKızlar bugün doktora gittim bebeğin durumu gelişimi iyi çok şükür ama cinsiyeti söylemedi erkenmis dedi 11+6 günlük şuan sizce kız mı erkek mi anlayan var mıB Buffalosos Papatyamaviss yorumlar mısınız
Oh zaman su gibi geçti seni çok iyi anlıyorum son bir gün güzel habereYarın ikinci fetal DNA testi sonucum çıkacak kızlar. Canım kızımın güzel haberlerini bekliyorum annesini şaşırtacak inşallah. Umarım hayatımızda kötü geçen 1 hafta olarak kalır. Başka hiçbir zarar vermez bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?