- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
Bende mecbur Zofer kullanıyorum çok korkuyorum ama inşallah bir sıkıntı olmazBen hamile kalmadan önce emedurda kullandım metpamid de kullandım ikisi de ise yaramiyordu. Şimdi prilam kullanıyorum başta ise yaramisti şimdi o da yaramıyor 1 haftadır hergun günde 3 4 kez kusuyorum. Bugün son çare acile gittik zofer serum taktılar. Onu da ağır bir ilaç diyorlar ama mecbur kaldım sivi takviyesi yapılmasi gerekti .
Tam kan sayımı mi bunlar canım yeniden mi istedi doktor
Karından bakılıyor keseyi görmek için istersen vajinal kontrole gel dedi karından istiyorsan 3 gün sonrasına gel demişti ben kesinlikle vajinal baktırmadım doktorumda vajinaya bakcak biri değilKızlar ikili tarama ve ultrason kontrollerinizde ultrason karindan mı vajinal mı bakıldı merak ettim de
Gözünüz aydın canım testi kaç haftalıkken yaptırdın ve fiyatı ne kadardiMerhaba bugün mesaj yazdıktan sonra haber geldi sonucumuz negatif elhamdüllillahkromozomal hastalıkların sonucunu söylüyor bu test . Kardeşimin biri down sendromu ve bununla ilgili kesin sonuç veriyor. Nipt Plus a yaptırdık biz . İnşallah siz de , tüm kıymetli annelerimiz de güzel sonuçlar alırlar.
canım benim rahmim ters senin doktoruna gitsem benim memelerime mi bakacak o zaman?neden kadın doğumcu olmuş bakmaya çekiniyorsa kaldi ki emin ol seninki hariç binlercesini görmüştür çünkü onun işi oooooKarından bakılıyor keseyi görmek için istersen vajinal kontrole gel dedi karından istiyorsan 3 gün sonrasına gel demişti ben kesinlikle vajinal baktırmadım doktorumda vajinaya bakcak biri değil
Hadi ya 14. Haftada cinsiyet belli oluyor muCanım benimki ters duruyordu resmen tepe aşağı1 saat düzelmesini bekledik ense kalınlığı burun kemiği normal dedi kan verdim 1 hafta sonra çıkacak. Bu seferde kıza benziyor iki çizgi var dedi erkek çıkarsa çok şaşırırım dedi 14. Hafta da net söylerim dedi
Aynen canım kaçıncı haftaBenim bence erkek
Pipiye benziyooi buvideodan çektim
Eğer daha önce hastalık geçirdiysen yani bağışıklığın varsa sıkıntı değil testlerde çıkıyor zatenYa ben 4 hafta hamileyken ciğer yıkadım doğradım. Bi güzel dokundum. Pişirdik yedik çok da yedim. Bişey olmuş mudur ya ? O zaman hamile olduğumu da bilmiyordum.
B BuffalososSon adet tarihiniz
Yaşınız
Kaçıncı cocuk
Yaşadığı şehri (isteğe bağlı)
Keseyi kaçıncı haftada gördünüz kalp atışı kaçıncı haftada gördünüz
Tüm bilgileri tek seferde yazarsanız tabloya ekleyeyim
Canım hemşireyim ben bildiğim kadarıyla üçüde kanla alakalı bi durum ama korkulucak birşey değil gibi duruyor içini ferah tut kan değerleri hangimizinki normal ki
amiiinn canım, Rabbım saglıkla kucaklarımıza almayı nasip etsinNormalde hiç anlamam ama ben bile gördüm iki bacak arasindakini hayırlı olsun
11.haftamdı o gun canım :)Aynen canım kaçıncı hafta
Çocuk ve bebek ölümleri azalsın diye yaptırıyorlar :) . Bulaşıcı hastalık engellensin diye. Benim de herkesin görüşüne saygım sonsuz, potansiyel taşıyıcı olmadıkları sürece ve evde topluma çıkmadan yaşadıkları sürece. Bu da sadece benim kaygım değil :) . Bilimsel açıklama. Sonuç olarak dünya düz diyenler var onlara da saygı gösteriyorum, benim çocuğuma böyle öğreten bir öğretmen olmadığı sürece. Rabbim kimseyi çocuğunun sağlığıyla sınamasın ve kimsenin çocuğuna sebep olma günahından korusun.:) bende daha dünyaya yeni alışmaya çalışan el kadar bebeklere 5li karma aşıları nasıl yaptırıyolar buna şaşırıyorum açıkçası ki otizm ve sebebi bilinmeyen bir çok hastalık ortadayken ama tabiki herkesin görüşüne saygı duyuyorum bu sadece benim kaygım rabbim kimseyi evladının sağlığıyla imtihan etmesin bebeklerimizin hepsine ilk önce sağlık nasip etsin
:) bende daha dünyaya yeni alışmaya çalışan el kadar bebeklere 5li karma aşıları nasıl yaptırıyolar buna şaşırıyorum açıkçası ki otizm ve sebebi bilinmeyen bir çok hastalık ortadayken ama tabiki herkesin görüşüne saygı duyuyorum bu sadece benim kaygım rabbim kimseyi evladının sağlığıyla imtihan etmesin bebeklerimizin hepsine ilk önce sağlık
Bana ilk gittiğim doktor mutlaka tam kapsamlı bir hastane ile de takip de olmam gerektiğini söyledi. Sonra ilerleyen haftalarda gitmemiz gerekirse kabul görmezmiş.Antalya oturuyorum.vitale hastaneye gidiyorum Mehmet Taner beye .ikili tarama diyorsan devlet hastanede randevum aldım kadın hastalıkları randevu aldım belki yonderir perinatoloji direk alamiyorum
Hadi ya o zaman benimki kız 13. Haftada baktım hiç öyle bir çıkıntı yoktu11.haftamdı o gun canım :)
Ben pek bir şey anlamadım canımCinsiyet yorumu ben de alabilir miyim
Peki en basit örnekle korona a$ısında yaşadığımız onca yan etkiyi göz önünde bulundurursak a$ılı insanlarda taşıyıcı oldu a$ısızlarda, a$ılı insanlarda vefat etti a$ıdızlarda madem aşı bizi koruyordu taşıyıcı yapmıyordu neden böyle oldu? Ve neden bu hastalık birden ortadan kalktı sizce a$ılardanmı:) Veya en basiti ben aşılıyım kız kardeşimde öyle ikimizde şu çiçeği geçirdik ben çok hafif geçirdim kız kardeşim bana nazaran çok ağır ve aşısız bir kuzenime bizden geçti üçümüzde aynı ilacı kullandık ve o bizden farklı geçirmedi. Yani diyeceğim oki böyle bir çok örnek verebilirim lütfen yaptırmıyorlar diye aşısız çocuklar topluma girmesin yok efendim evde büyüsün bu mantıktan çıkın. Mantıken siz yaptırıyorsanız sizin çocuklarınız zaten korumalı değil mi neden bizimkilere laf ediyorsunuz bende bunu hiç anlamıyorumÇocuk ve bebek ölümleri azalsın diye yaptırıyorlar :) . Bulaşıcı hastalık engellensin diye. Benim de herkesin görüşüne saygım sonsuz, potansiyel taşıyıcı olmadıkları sürece ve evde topluma çıkmadan yaşadıkları sürece. Bu da sadece benim kaygım değil :) . Bilimsel açıklama. Sonuç olarak dünya düz diyenler var onlara da saygı gösteriyorum, benim çocuğuma böyle öğreten bir öğretmen olmadığı sürece. Rabbim kimseyi çocuğunun sağlığıyla sınamasın ve kimsenin çocuğuna sebep olma günahından korusun.
Bana ilk gittiğim doktor mutlaka tam kapsamlı bir hastane ile de takip de olmam gerektiğini söyledi. Sonra ilerleyen haftalarda gitmemiz gerekirse kabul görmezmiş.
Olduğu kadar ferah tutmaya çalışıyorum . Teşekkür ederim.Allahın izniyle bişey olmaz siz içinizi ferah tutun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?