- 16 Mart 2022
- 3.256
- 3.259
- 83
- 33
Siz toxoplazma testlerini mi diyorsunuz ? Yok daha önce geçirmemişim. Ben o testleri 6 temmuzda vermiştim ben , sakatatları da 10 temmuzda yedimEğer daha önce hastalık geçirdiysen yani bağışıklığın varsa sıkıntı değil testlerde çıkıyor zaten
hayırlısı olsun canım saglıkla gelsınlerHadi ya o zaman benimki kız 13. Haftada baktım hiç öyle bir çıkıntı yoktu
kızlar selamm,
bebek arabası olarak neler almayı dusunuyorsunuz ya da aldınız mı ?
trawel sıstemler cok hantal ve zor katlaması vs dıye pek dusunmuyorum ama kabin boyda rahat olur mu bilemiyorum.
gerçi şubat dogum olacağı için inşallah zaten max.2 ay bebek arabasına bindiremeyiz soguk ,kar ,kış..
biraz bakınıyordum da sizede sorayım dedim
sağol canım, bende kullanan kişilerden tavsıye alarak seçeceğim sanırım cunku trawel alıp memnun olmayan çok fazla kişi var acıkcası boyle bebegı alıp bırlıkte gezıp dırek eve bebek ve arabayı katlayıp cıkmak ıstıyorum ..Ben ilk bebeğimde tam yatan baston almıştım. Evet pratikti ama çok da kullanışlı ve rahat değildi. Evimde asansör falan yoktu o zaman, bagajı küçük bir arabamız vardı. Bu sefer travel sistem alacağım. 2 3 yaş sonrası yine tam yatan bir baston alırım belki.
Benimki 15 tatilde doğacak gibi duruyor. Öyle olursa tatil biter bitmez direkt günde 4 kez çıkmaya başlayacak
11+3. Bi kaç kişi gördü erkek bu diyorlar ama ben kız duymak istediğim için farklı yorum bekliyorumBen pek bir şey anlamadım canımkaçıncı hafta? bende de benzer bir fotoğraf var yorumlayacak varsa atayım
Cybex eezy s twist veya ballios s lux düşünüyorum 4 -5 yaşa kadar kullanımı var.kızlar selamm,
trawel sıstemler cok hantal ve zor katlaması vs dıye pek dusunmuyorum ama kabin boyda rahat olur mu bilemiyorum.
gerçi şubat dogum olacağı için inşallah zaten max.2 ay bebek arabasına bindiremeyiz soguk ,kar ,kış..
bayaa pahalılar 20biin vermem sanırım bı arabaya :))Cybex eezy s twist veya ballios s lux düşünüyorum 4 -5 yaşa kadar kullanımı var.
Kız bak deme öyle heyecan dan bayilcam ya şuan çığlık atasim varNub’u düz kız
Kullanıp sorun yaşamayan çok kişi var ablam da kullanmıştı hayat kalitemizi etkilediği yerde mecburuz. Gerçekten bana zofer bile çok etki etmedi bu sabah yine mide bulantisiyla uyandim. Rabbimin de izniyle hiç bisey olmayacaktır. Eğer sizde sıvı kagbiniiz olduğunu düşünüyorsanız serum şeklinde de yaptırabilirsinizBende mecbur Zofer kullanıyorum çok korkuyorum ama inşallah bir sıkıntı olmazbu akşam içmeyim dedim bulantı çöktü yerimden kalkamadım mecbur içtim sonra birşeyler yiyebildim..Ben beslenemezsem kötüye gideceğimi biliyorum çünkü.Bebeğim Rabbime emanet
Evet biraz pahalıbayaa pahalılar 20biin vermem sanırım bı arabaya :))
ama güzell baktım şimdi
10+4 görünüyordu ultrasonda kan verdiğimde 320 euro verdikGözünüz aydın canım testi kaç haftalıkken yaptırdın ve fiyatı ne kadardi
Amin canım inşallahhayırlısı olsun canım saglıkla gelsınler
Tamam bi sıkıntı yokmuş demek ki yoksa testte çıkardı. Hem ben bu tür şeylere pek aldırış etmiyorum. Öyle olsa ben ilk hamileliğimde demet demet taze nane tükettim çoktan düşük yapmış olmam gerekirdi.Siz toxoplazma testlerini mi diyorsunuz ? Yok daha önce geçirmemişim. Ben o testleri 6 temmuzda vermiştim ben , sakatatları da 10 temmuzda yedimson adet tarihim 15 Haziran . O tarihte 25 günlük hamileymişim
ahhh keske oralardan alabılsek orda hersey buraya gore uygun yaaEvet biraz pahalıyurtdışından getirtmek daha uygun
Kesinlikle travel sistemlerle tek başına çıkmak çok zor oluyor. Ben kızlarımda hem sırt kısmı tam yatan hemde tentesi tam kapanan baston araba almıştım. Çok memnun kalmıştım. Bunda da öyle bişey araştırıp bakıcamkızlar selamm,
Normalde daha mı pahalıAaaa çok iyi düşmüş ben alayım hemen istiyordum ondan
bende travel ıstemıyorum ya cunku kabın boy kullanan kuzenımın esı vardı kız bebegı, arabayı ve çantasını tek basına cıkaıyordu eve şok olmuştum bıde sürüşü baya güzeldi..Kesinlikle travel sistemlerle tek başına çıkmak çok zor oluyor. Ben kızlarımda hem sırt kısmı tam yatan hemde tentesi tam kapanan baston araba almıştım. Çok memnun kalmıştım. Bunda da öyle bişey araştırıp bakıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?