2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Eğer daha önce hastalık geçirdiysen yani bağışıklığın varsa sıkıntı değil testlerde çıkıyor zaten
Siz toxoplazma testlerini mi diyorsunuz ? Yok daha önce geçirmemişim. Ben o testleri 6 temmuzda vermiştim ben , sakatatları da 10 temmuzda yedim son adet tarihim 15 Haziran . O tarihte 25 günlük hamileymişim

kızlar selamm,
bebek arabası olarak neler almayı dusunuyorsunuz ya da aldınız mı ?
trawel sıstemler cok hantal ve zor katlaması vs dıye pek dusunmuyorum ama kabin boyda rahat olur mu bilemiyorum.
gerçi şubat dogum olacağı için inşallah zaten max.2 ay bebek arabasına bindiremeyiz soguk ,kar ,kış..
biraz bakınıyordum da sizede sorayım dedim

Ben ilk bebeğimde tam yatan baston almıştım. Evet pratikti ama çok da kullanışlı ve rahat değildi. Evimde asansör falan yoktu o zaman, bagajı küçük bir arabamız vardı. Bu sefer travel sistem alacağım. 2 3 yaş sonrası yine tam yatan bir baston alırım belki.

Benimki 15 tatilde doğacak gibi duruyor. Öyle olursa tatil biter bitmez direkt günde 4 kez çıkmaya başlayacak

sağol canım, bende kullanan kişilerden tavsıye alarak seçeceğim sanırım cunku trawel alıp memnun olmayan çok fazla kişi var acıkcası boyle bebegı alıp bırlıkte gezıp dırek eve bebek ve arabayı katlayıp cıkmak ıstıyorum ..
soğuk havalar olur ise araba ile çıkarmam ben :) şubat 20sı falan kar kış oluyor

Cybex eezy s twist veya ballios s lux düşünüyorum 4 -5 yaşa kadar kullanımı var.

KKızlar hepinize selam cinsiyet tahmini yapan varmi aranızda şükür 13. Haftadayim hersey yolunda sadece cinsiyet merakı kaldı tahminleri alalım herk3si kocaman öpüyorum sağlıklı gebelikler

Kullanıp sorun yaşamayan çok kişi var ablam da kullanmıştı hayat kalitemizi etkilediği yerde mecburuz. Gerçekten bana zofer bile çok etki etmedi bu sabah yine mide bulantisiyla uyandim. Rabbimin de izniyle hiç bisey olmayacaktır. Eğer sizde sıvı kagbiniiz olduğunu düşünüyorsanız serum şeklinde de yaptırabilirsiniz

Siz toxoplazma testlerini mi diyorsunuz ? Yok daha önce geçirmemişim. Ben o testleri 6 temmuzda vermiştim ben , sakatatları da 10 temmuzda yedim son adet tarihim 15 Haziran . O tarihte 25 günlük hamileymişim
Tamam bi sıkıntı yokmuş demek ki yoksa testte çıkardı. Hem ben bu tür şeylere pek aldırış etmiyorum. Öyle olsa ben ilk hamileliğimde demet demet taze nane tükettim çoktan düşük yapmış olmam gerekirdi.

Kesinlikle travel sistemlerle tek başına çıkmak çok zor oluyor. Ben kızlarımda hem sırt kısmı tam yatan hemde tentesi tam kapanan baston araba almıştım. Çok memnun kalmıştım. Bunda da öyle bişey araştırıp bakıcam

bende travel ıstemıyorum ya cunku kabın boy kullanan kuzenımın esı vardı kız bebegı, arabayı ve çantasını tek basına cıkaıyordu eve şok olmuştum bıde sürüşü baya güzeldi..
bende bıraz araştıracagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…