Kesinlikle tavsiye etmem kız da ben normal bebek arabası almıştım o bile eziyetti sonra baston kullandım daha rahattı eltim direk travel sistem almıştı hiç memnun kalmadı şimdide kabin tipi alacgm kesinliklebende travel ıstemıyorum ya cunku kabın boy kullanan kuzenımın esı vardı kız bebegı, arabayı ve çantasını tek basına cıkaıyordu eve şok olmuştum bıde sürüşü baya güzeldi..
bende bıraz araştıracagım
aynen canım bende kabın boy alacagımKesinlikle tavsiye etmem kız da ben normal bebek arabası almıştım o bile eziyetti sonra baston kullandım daha rahattı eltim direk travel sistem almıştı hiç memnun kalmadı şimdide kabin tipi alacgm kesinlikle
Mpv trombositle ilgili qaliba bendede kanimda ne kadar dusuk yuksek vardiKızlar mpv değerim yüksek çıkmış 11.5 nötrofil% değeri de yüksek çıkmış 70.2 birde lenfosit% düşük çıkmış oda 23.1 bunlar ne demek bilen var mı. Doktor bir arkadaşımız vardı o söyleyebilir mi tehlikeli mi acaba tedirgin oldum hamilelikte kötü bişey mi bunlar @Dr X
Bakmaya çekiniyor diye birşey yok 2 gün sonra karından göreceği keseyi neden vajinadan bakayım diye zorlasın bende sevmiyorum vajinadan bakılmasını oda zorunlu olmadıkça vajinadan bakan bir doktor değil benim anlatmak istediğim bu siz nasıl başka yere çektiniz ben anlamadım burda çok okudum doktorum vajinadan baktı bilmem ne bu güzel bişey doktorun zorunlu bişey olmadıkça vajinadan bakmaması ön yargılı yorum yapmışsınızcanım benim rahmim ters senin doktoruna gitsem benim memelerime mi bakacak o zaman?neden kadın doğumcu olmuş bakmaya çekiniyorsa kaldi ki emin ol seninki hariç binlercesini görmüştür çünkü onun işi ooooo
Ben travel düşünüyorum set halinde puseti de yanında olanlardan ama travelde sadece bebeğin yattığı yeri yön olarak değişiyormuş o hoşuma gitmedi yani önceden bebek arabasını tuttuğumuz yerden bebek arabasının yönünü ayarlardık bebek bize baksın veya önünü izlesin diye değiştirirdik ama travelde öyle bişey yok tutacak yeri sabit sanırımhep onları gördüm yanikızlar selamm,
bebek arabası olarak neler almayı dusunuyorsunuz ya da aldınız mı ?
trawel sıstemler cok hantal ve zor katlaması vs dıye pek dusunmuyorum ama kabin boyda rahat olur mu bilemiyorum.
gerçi şubat dogum olacağı için inşallah zaten max.2 ay bebek arabasına bindiremeyiz soguk ,kar ,kış..
biraz bakınıyordum da sizede sorayım dedim
Bide trendyolada baktık orda da çok güzel bebek arabaları 4-5-6 lı setler var fiyatları uygundu ebebekte pahalıydı oraya görekızlar selamm,
trawel sıstemler cok hantal ve zor katlaması vs dıye pek dusunmuyorum ama kabin boyda rahat olur mu bilemiyorum.
gerçi şubat dogum olacağı için inşallah zaten max.2 ay bebek arabasına bindiremeyiz soguk ,kar ,kış..
Evet bende gördüm bunu favoriledim hemen gerçi alana kadar biraz daha yükselir gibi fiyatı ama umarım çok yükselmezKızlar ben bebek arabalarından hiç anlamıyorum ya isimlerini bile bilmiyorum alinca cok zorlanıcam galiba sadece bakip izliyorum hangisin beyeniyorum favoriye atiyorum. Böyle bişey beğenmişdim kotumu bu yorumlarsanız sevinirim
4 Baby Esse Model Gold Travel Bebek Arabası Luxs Puset Kahve - Fiyatı, Yorumları
4 Baby Esse Model Gold Travel Bebek Arabası Luxs Puset Kahve yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben bunları beğenmiyorum açıkcası e bebekte ahşap sallanan anne yanı bebek vardı onu çok beğendim onu eşim yaptırıcak boşu boşuna para vermeyiz dedi
Evet bende gördüm bunu favoriledim hemen gerçi alana kadar biraz daha yükselir gibi fiyatı ama umarım çok yükselmez
Doktorumu değiştirince buda tekrar yaptıTam kan sayımı mi bunlar canım yeniden mi istedi doktor
Ben prego aria kullanıyorum kabin boy kızıma birde onun puseti varmış ondan alıp kullanmayı düşünüyorum.araba güzel tavsiye ederim araştırmanı yaza rahatlıklı kullanırsın pusetsizkızlar selamm,
Daha net belli olurmuşHadi ya 14. Haftada cinsiyet belli oluyor mu
İnternette baktım biraz korktum açıkçası umarım bir sorun yokturCanım hemşireyim ben bildiğim kadarıyla üçüde kanla alakalı bi durum ama korkulucak birşey değil gibi duruyor içini ferah tut kan değerleri hangimizinki normal kiyüksekliği düşüklüğü hepimizde var korkulucak bi durum yok gibi yine doktorunda teyit eder
İnternete göre şuan biz hamile degiliz kanseriz yaniİnternette baktım biraz korktum açıkçası umarım bir sorun yoktur
Evet canım bizim de travel arabamız var.oturma yeri çıkıyor o şekilde yön degistiriyorsun.elele allroad bizimki memnunum ben. puseti de var ayak örtüsü deBen travel düşünüyorum set halinde puseti de yanında olanlardan ama travelde sadece bebeğin yattığı yeri yön olarak değişiyormuş o hoşuma gitmedi yani önceden bebek arabasını tuttuğumuz yerden bebek arabasının yönünü ayarlardık bebek bize baksın veya önünü izlesin diye değiştirirdik ama travelde öyle bişey yok tutacak yeri sabit sanırımhep onları gördüm yani
Bende referans aralığına göre baktım o yüzden tedirgin oldum umarım bir sorun teşkil etmezMpv trombositle ilgili qaliba bendede kanimda ne kadar dusuk yuksek vardi
Bende Mpv 10,9 notrofil 62 lenfositde 28,1 çıkmıştı doktor bos ver cok keskin degil hamilelikde zaten kan normal cikmiyor cogu annelerde demisti.
Aslında baktımda senkiler benim testimdeki normal aralıkların içinde gozukuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?