2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Kesinlikle tavsiye etmem kız da ben normal bebek arabası almıştım o bile eziyetti sonra baston kullandım daha rahattı eltim direk travel sistem almıştı hiç memnun kalmadı şimdide kabin tipi alacgm kesinlikle

Nub teorisine göre bakabilir misiniz arkadaşlar. Bana erkek gibi geliyodu hep. 10+1iz

Eklentiler

• IMG_7425.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 80
Mpv trombositle ilgili qaliba bendede kanimda ne kadar dusuk yuksek vardi
Bende Mpv 10,9 notrofil 62 lenfositde 28,1 çıkmıştı doktor bos ver cok keskin degil hamilelikde zaten kan normal cikmiyor cogu annelerde demisti.
Aslında baktımda senkiler benim testimdeki normal aralıkların içinde gozukuyo

canım benim rahmim ters senin doktoruna gitsem benim memelerime mi bakacak o zaman?neden kadın doğumcu olmuş bakmaya çekiniyorsa kaldi ki emin ol seninki hariç binlercesini görmüştür çünkü onun işi ooooo
Bakmaya çekiniyor diye birşey yok 2 gün sonra karından göreceği keseyi neden vajinadan bakayım diye zorlasın bende sevmiyorum vajinadan bakılmasını oda zorunlu olmadıkça vajinadan bakan bir doktor değil benim anlatmak istediğim bu siz nasıl başka yere çektiniz ben anlamadım burda çok okudum doktorum vajinadan baktı bilmem ne bu güzel bişey doktorun zorunlu bişey olmadıkça vajinadan bakmaması ön yargılı yorum yapmışsınız

Ben travel düşünüyorum set halinde puseti de yanında olanlardan ama travelde sadece bebeğin yattığı yeri yön olarak değişiyormuş o hoşuma gitmedi yani önceden bebek arabasını tuttuğumuz yerden bebek arabasının yönünü ayarlardık bebek bize baksın veya önünü izlesin diye değiştirirdik ama travelde öyle bişey yok tutacak yeri sabit sanırımhep onları gördüm yani

Kızlar ben bebek arabalarından hiç anlamıyorum ya isimlerini bile bilmiyorum alinca cok zorlanıcam galiba sadece bakip izliyorum hangisin beyeniyorum favoriye atiyorum. Böyle bişey beğenmişdim kotumu bu yorumlarsanız sevinirim

Bide trendyolada baktık orda da çok güzel bebek arabaları 4-5-6 lı setler var fiyatları uygundu ebebekte pahalıydı oraya göre

Evet bende gördüm bunu favoriledim hemen gerçi alana kadar biraz daha yükselir gibi fiyatı ama umarım çok yükselmez

Ben de daha boyle seyler almak istemiyorum içimde hep bisey var alirimda bisey olursa bebege kotu kotu hissler deliriyorum galiba. Bir taraftanda almadikca her sey pahalasıyor simdiden almak istiyorum kararsizim hep boyle
Evet bende gördüm bunu favoriledim hemen gerçi alana kadar biraz daha yükselir gibi fiyatı ama umarım çok yükselmez

Ben prego aria kullanıyorum kabin boy kızıma birde onun puseti varmış ondan alıp kullanmayı düşünüyorum.araba güzel tavsiye ederim araştırmanı yaza rahatlıklı kullanırsın pusetsiz

Eklentiler

• IMG_3245.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_3244.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 82
İnternette baktım biraz korktum açıkçası umarım bir sorun yoktur

Evet canım bizim de travel arabamız var.oturma yeri çıkıyor o şekilde yön degistiriyorsun.elele allroad bizimki memnunum ben. puseti de var ayak örtüsü de

Bende referans aralığına göre baktım o yüzden tedirgin oldum umarım bir sorun teşkil etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…