- 4 Ağustos 2022
- 6.625
- 2.986
- 123
Valla o da doğruİnternete göre şuan biz hamile degiliz kanseriz yani
Merhaba benim de Mpv değerim 12 çıkmıştı. Doktor bir tanıdık vardı gösterdim tek başına bi anlam ifade etmez genelde plt değeri ile değerlendirilir dedi. Sonra kendi doktorum baktığında da bir sorun olmadığını söyledi. Nötrofil ve lenfosit hakkında bir bilgim yok.Kızlar mpv değerim yüksek çıkmış 11.5 nötrofil% değeri de yüksek çıkmış 70.2 birde lenfosit% düşük çıkmış oda 23.1 bunlar ne demek bilen var mı. Doktor bir arkadaşımız vardı o söyleyebilir mi tehlikeli mi acaba tedirgin oldum hamilelikte kötü bişey mi bunlar @Dr X
Evet işte oturma yerini biz kendimiz değiştirdiğimiz için biraz geri adım attım açıkcası allah korusun yanımda eşim olmaz değiştirirken bişey olur takılır düşer falan o geldi direk aklıma ama model olarak çok şık ve güzel az önce kabin boyunun pusetli olanınıda gördüm pusetide takıyorsun kabin boyunaEvet canım bizim de travel arabamız var.oturma yeri çıkıyor o şekilde yön degistiriyorsun.elele allroad bizimki memnunum ben. puseti de var ayak örtüsü de
Seçenekler var herkes kendine uygun olanı seçebilir tabiBen bunları beğenmiyorum açıkcası e bebekte ahşap sallanan anne yanı bebek vardı onu çok beğendim onu eşim yaptırıcak boşu boşuna para vermeyiz dedi
Umarım bir sorun yoktur biraz tedirgin oldumMerhaba benim de Mpv değerim 12 çıkmıştı. Doktor bir tanıdık vardı gösterdim tek başına bi anlam ifade etmez genelde plt değeri ile değerlendirilir dedi. Sonra kendi doktorum baktığında da bir sorun olmadığını söyledi. Nötrofil ve lenfosit hakkında bir bilgim yok.
Bastonundan yön değiştirmeninden bahsediyorsun değil mi galiba onun için çift yönlü seçeneğine bakmamız lazım onlar çift yönlü diye geçiyor galiba4 Baby - Cool Siyah Travel Sistem Bebek Arabası Seyahat Sistem (PUSET) Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol ben bunu da çok beğendim kızlar ama sanırım bununda oturma kısmını çıkararak yön değiştiriyoruz link açar umarım
Sağlıkla gelsin kuzumuz ekledim tabloya
bunları ac kapa ksımı cok zor ya boyle hantal bısey almıycam, gıdıp denıycem bı e bebek falanEvet bende gördüm bunu favoriledim hemen gerçi alana kadar biraz daha yükselir gibi fiyatı ama umarım çok yükselmez
evet bunu bende favorıledım guzel bıde katlaması falanda kullanıslı duruyorBen prego aria kullanıyorum kabin boy kızıma birde onun puseti varmış ondan alıp kullanmayı düşünüyorum.araba güzel tavsiye ederim araştırmanı yaza rahatlıklı kullanırsın pusetsiz
Umarım bir sorun yoktur biraz tedirgin olduu
Bence yoktur hamilelikte değerler bir tık oynayabiliyor ben de ilk gördüğümde tedirgin oldum ama internette olmayan bilgi yok maşallah.Bizi onlar tedirgin ediyor bence ki değerleriniz çok az oynamış.Mesela benim de Eos diye bir değer yüksek çıkmış ama doktor hiç bir şey demedi.Dr. Arkadaş da görünce yazacaktır mutlaka.Bence içinizi ferah tutun bir şey çakmayacakUmarım bir sorun yoktur biraz tedirgin oldum
Çok teşekür ederim cevabınız için umarım öyledirBence yoktur hamilelikte değerler bir tık oynayabiliyor ben de ilk gördüğümde tedirgin oldum ama internette olmayan bilgi yok maşallah.Bizi onlar tedirgin ediyor bence ki değerleriniz çok az oynamış.Mesela benim de Eos diye bir değer yüksek çıkmış ama doktor hiç bir şey demedi.Dr. Arkadaş da görünce yazacaktır mutlaka.Bence içinizi ferah tutun bir şey çakmayacak
Amin canım çok saol hepimizinki inşallahSağlıkla gelsin kuzumuz ekledim tabloya
Ölüp ölüp diriliyorum daha belli olmamış akşama doğru dedi Allahım yarabbim sen huzurlu uyku nasip et günlerdir yerde değil gökteyim
Şimdi burdaki yazınızı görüp nette araştırdım. Benimde baya hoşuma gitti ama fiyat benim için biraz pahalı gibi. Daha uyguna bulabilir miyim bi araştırıcamBen prego aria kullanıyorum kabin boy kızıma birde onun puseti varmış ondan alıp kullanmayı düşünüyorum.araba güzel tavsiye ederim araştırmanı yaza rahatlıklı kullanırsın pusetsiz
Kristialla merhaba . Bugün doktorumdan öğrendim kız bebek bekliyoruzCinsiyeti söylediler mihayırlı olsunnn
Sadece dışarıda bebek arabası için kullanacaksanız pusete hiç gerek yok. Ben kendim bi yerlere giderken araçla gidip geliyorum. Araçta kullanmak için pusetle takım bi bebek arabası almayı düşünüyorumkızlar selam arabalarla ilgili görüşmüşsünüz tecrübesiz bir anneyimde bir şey soracağım puset almak zorunda mıyız? Zaten kış bebesi olacak ben hiç puset almayı düşünmüyorum 3 aydan sonra dışarı çıksan arabaya oturamaz mı puseti bir kaç ay için kendime sonrası için yük yapmak istemiyorum ona vereceğime arabayı daha iyi alırım diye düşünüyorum. Yada puseti elde taşımak için kuzenimden fln istesem 1-2 aylık nasıl olur bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?