- 23 Mayıs 2023
- 1.512
- 2.478
- 53
vanda gitmedim canım şu an yaşadığım yerdeki doktoruma geldim :)Hayırlısı olsun kime gittin canım
Anladım tamam canımvanda gitmedim canım şu an yaşadığım yerdeki doktoruma geldim :)
Ben sizin bir çok konuyu anlamadığınızı anladım zaten :) sizin de dile getirmeniz çok iyi olmuş. umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.Peki en basit örnekle korona a$ısında yaşadığımız onca yan etkiyi göz önünde bulundurursak a$ılı insanlarda taşıyıcı oldu a$ısızlarda, a$ılı insanlarda vefat etti a$ıdızlarda madem aşı bizi koruyordu taşıyıcı yapmıyordu neden böyle oldu? Ve neden bu hastalık birden ortadan kalktı sizce a$ılardanmı:) Veya en basiti ben aşılıyım kız kardeşimde öyle ikimizde şu çiçeği geçirdik ben çok hafif geçirdim kız kardeşim bana nazaran çok ağır ve aşısız bir kuzenime bizden geçti üçümüzde aynı ilacı kullandık ve o bizden farklı geçirmedi. Yani diyeceğim oki böyle bir çok örnek verebilirim lütfen yaptırmıyorlar diye aşısız çocuklar topluma girmesin yok efendim evde büyüsün bu mantıktan çıkın. Mantıken siz yaptırıyorsanız sizin çocuklarınız zaten korumalı değil mi neden bizimkilere laf ediyorsunuz bende bunu hiç anlamıyorumEki Görüntüle 3282079
Tam yatar olan bebek arabalarına bebişi rahatlıkla koyabilirsiniz. Ben iki kızımda da o şekilde kullandım. Gayet rahat oluyor sıkıntı olmuyore bebek de falan bı ara gıdıp bakacagım, sürüş nasıl ıcıne ne koyarsak yenı dogunca kullanılır falan ıyıce bı bakmak lazım .. evet bende hıc kaldıramam ya agır arabayı
kızlar selam arabalarla ilgili görüşmüşsünüz tecrübesiz bir anneyimde bir şey soracağım puset almak zorunda mıyız? Zaten kış bebesi olacak ben hiç puset almayı düşünmüyorum 3 aydan sonra dışarı çıksan arabaya oturamaz mı puseti bir kaç ay için kendime sonrası için yük yapmak istemiyorum ona vereceğime arabayı daha iyi alırım diye düşünüyorum. Yada puseti elde taşımak için kuzenimden fln istesem 1-2 aylık nasıl olur bilemedim
Arkadaşlar ikili tarama testi sonucu e nabıza düşüyor mu? Önceden görebiliyor muyuz? Doktor mu görüyor sadece
Anladım canım kanama yaşayanlar genelde erkek olur diyorlar da doğruymuşYerlesme yasamadim cnm ama 8.hafta da baya kirmizi lekelenmem oldu sonra progestan kullandim kahveye donup 5 gunde bitti
Ben de tavsiyeleri kaydedeyimKendi kendine sallanan anakucağı önerisi yapabilir misiniz?
Bende bakıyorum ama aşırı pahalı değermi diye düşünüyorum.kızım 11 aylık suan eger alsaymışım maksimum 5 6 ay kullanırmışım.bu bebişime kararsız kaldım elektirkli içinKendi kendine sallanan anakucağı önerisi yapabilir misiniz?
Akşama doğru çıkar dedi ne ses var ne seda. Yetiştiremedi muhtemelen. Hayır bari yarına kalabilir de. Gerçekten ekrana bakmaktan kör oldum. O kadar stresliyim ki telefon her çalışında kalbim ağzıma geldi
Şuan e bebekte sepette indirimi var gördümüzmüJoie Serina 2 in 1 çok hoş ben onu düşünüyorumFeryasu
Bu ne ilgisizliktir ya.. Son günü son dakikayı mı bekliyorlar kanı alıp anlamadımAkşama doğru çıkar dedi ne ses var ne seda. Yetiştiremedi muhtemelen. Hayır bari yarına kalabilir de. Gerçekten ekrana bakmaktan kör oldum. O kadar stresliyim ki telefon her çalışında kalbim ağzıma geldi
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım aklımız sende inşallah güzel haberlerle gelirsinAkşama doğru çıkar dedi ne ses var ne seda. Yetiştiremedi muhtemelen. Hayır bari yarına kalabilir de. Gerçekten ekrana bakmaktan kör oldum. O kadar stresliyim ki telefon her çalışında kalbim ağzıma geldi
Ana kucağı çok iyi birşey değil aslında misafirliğe gittiğiniz yerlerde bu sefer sürekli ana kucağını arıcak çevremdekilerden dolayı şahit oldum yani ana kucağı alıpta bana sakın alma diyen çok varKendi kendine sallanan anakucağı önerisi yapabilir misiniz?
Bebeği normal nereye koyalım nerde dursun uyumazkenAna kucağı çok iyi birşey değil aslında misafirliğe gittiğiniz yerlerde bu sefer sürekli ana kucağını arıcak çevremdekilerden dolayı şahit oldum yani ana kucağı alıpta bana sakın alma diyen çok varzaten ben de almayı düşünmüyorum
Cok sağol canimmmTam yatar olan bebek arabalarına bebişi rahatlıkla koyabilirsiniz. Ben iki kızımda da o şekilde kullandım. Gayet rahat oluyor sıkıntı olmuyor
Canım benim kardeşim ocakta doğum yaptı, bebisi 4ay da baya toparladi.. şuan 6aylik heryere gidiyor arbaayla salıncağa bile biniyor evde ablasınınİkinci el şansın varsa kullan tabi.
Ama genel olarak grupta bir yanılgı var, seneye bahar sonrası bu bebekler otura otura gezecek seviyeye gelmeyecekler
Şubat grubuyuz ama bir çoğu Ocak ayında doğacak, mama sandalyesinde oturmaya temmuzda başlayacaklar, bebek arabasına oturtup gezmek sonraki aşama.
Tam yatar araba iyi olabilir yine de ama puset gibi güzel kavramıyor zemini bebeği.
Düşüyor sonuç. Ama grafik vs olmadığı için yorumlanmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?