2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Ben sizin bir çok konuyu anlamadığınızı anladım zaten :) sizin de dile getirmeniz çok iyi olmuş. umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.

e bebek de falan bı ara gıdıp bakacagım, sürüş nasıl ıcıne ne koyarsak yenı dogunca kullanılır falan ıyıce bı bakmak lazım .. evet bende hıc kaldıramam ya agır arabayı
Tam yatar olan bebek arabalarına bebişi rahatlıkla koyabilirsiniz. Ben iki kızımda da o şekilde kullandım. Gayet rahat oluyor sıkıntı olmuyor

İkinci el şansın varsa kullan tabi.
Ama genel olarak grupta bir yanılgı var, seneye bahar sonrası bu bebekler otura otura gezecek seviyeye gelmeyecekler
Şubat grubuyuz ama bir çoğu Ocak ayında doğacak, mama sandalyesinde oturmaya temmuzda başlayacaklar, bebek arabasına oturtup gezmek sonraki aşama.
Tam yatar araba iyi olabilir yine de ama puset gibi güzel kavramıyor zemini bebeği.

Arkadaşlar ikili tarama testi sonucu e nabıza düşüyor mu? Önceden görebiliyor muyuz? Doktor mu görüyor sadece

Düşüyor sonuç. Ama grafik vs olmadığı için yorumlanmıyor.

Yerlesme yasamadim cnm ama 8.hafta da baya kirmizi lekelenmem oldu sonra progestan kullandim kahveye donup 5 gunde bitti
Anladım canım kanama yaşayanlar genelde erkek olur diyorlar da doğruymuş

Kendi kendine sallanan anakucağı önerisi yapabilir misiniz?
Bende bakıyorum ama aşırı pahalı değermi diye düşünüyorum.kızım 11 aylık suan eger alsaymışım maksimum 5 6 ay kullanırmışım.bu bebişime kararsız kaldım elektirkli için

Bekliyoruz canım akşam üstü demişler henüz yazmadı P paki34 arkadaşımız aklımız onda
Akşama doğru çıkar dedi ne ses var ne seda. Yetiştiremedi muhtemelen. Hayır bari yarına kalabilir de. Gerçekten ekrana bakmaktan kör oldum. O kadar stresliyim ki telefon her çalışında kalbim ağzıma geldi

Akşama doğru çıkar dedi ne ses var ne seda. Yetiştiremedi muhtemelen. Hayır bari yarına kalabilir de. Gerçekten ekrana bakmaktan kör oldum. O kadar stresliyim ki telefon her çalışında kalbim ağzıma geldi
Bu ne ilgisizliktir ya.. Son günü son dakikayı mı bekliyorlar kanı alıp anlamadım

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım aklımız sende inşallah güzel haberlerle gelirsin

Kendi kendine sallanan anakucağı önerisi yapabilir misiniz?
Ana kucağı çok iyi birşey değil aslında misafirliğe gittiğiniz yerlerde bu sefer sürekli ana kucağını arıcak çevremdekilerden dolayı şahit oldum yani ana kucağı alıpta bana sakın alma diyen çok varzaten ben de almayı düşünmüyorum

Bebeği normal nereye koyalım nerde dursun uyumazken ay doğru mu sordum acaba tecrübesizlik olunca

Canım benim kardeşim ocakta doğum yaptı, bebisi 4ay da baya toparladi.. şuan 6aylik heryere gidiyor arbaayla salıncağa bile biniyor evde ablasının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…