- 18 Ağustos 2016
- 5.301
- 22.206
- 348
Bebeği normal nereye koyalım nerde dursun uyumazkenay doğru mu sordum acaba tecrübesizlik olunca
Bu konuda bı kuzenim sallanan elektirik li ana kucağı almıştı, oğlu bı doğdu maşallah çocuk aşırı hiperaktif 20gun zor yatmış kafa kaldırmaya falan başlamış çocuk ,onu kullanmamış..Bende bakıyorum ama aşırı pahalı değermi diye düşünüyorum.kızım 11 aylık suan eger alsaymışım maksimum 5 6 ay kullanırmışım.bu bebişime kararsız kaldım elektirkli için
Ama herkes ana kucağıyla büyütmüyor ki ana kucaksız da bir şekilde büyüyorlar o bebeklerde gerçekten alışkanlık yapıyor birde zaten 6 aydan sonra çok nadir kullanılcak bebek yerinde durmucak emeklemek evi nesneleri tanımak isticek bana gereksiz geliyor açıkcasıBebeği normal nereye koyalım nerde dursun uyumazkenay doğru mu sordum acaba tecrübesizlik olunca
Hangi firmaya yaptırdınızAynı çıktı kızlar başaramadım
Bendede geçen hafta sağ kasığımda oluyordu canım ama 2 gün sonra geçtiKızlar acil cevap verirmisiniz lütfen
5-10 saniyede bir sol kasıgıma iğne batıyormuş gibi oluyor
Çok korktum normalmi sizce hemen progestanımı içtim ama baya telaslandım
12+6 haftalık
Sıvı aldırmayı düşünüyormusunuz? Anne ve bebek için riskli ama en net sonucu o veriyormuş üzüldüm gerçektenAynı çıktı kızlar başaramadım
Amniyosentez baktıracaksın daha dur lütfen. O testlerin yanılma payı var ve bunu bilemezsin. Doktor ne dedi. Hangi labda yaptırmıştınız. Lütfen şu anda amniyosentezden önce vazgeçmeyinAynı çıktı kızlar başaramadım
Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canımBendede geçen hafta sağ kasığımda oluyordu canım ama 2 gün sonra geçti
Canım ben güvenmiyorum bunlara aslaAynı çıktı kızlar başaramadım
Kızlar acil cevap verirmisiniz lütfen
12+6 haftalık
Progestanı içince geçti ama ilk defa bu kadar korktumBugün oldu bende de.
Magnezyum içmeyi unutmuşum, içtim 2 saate falan geçti.
Ama Dr benim o ağrıları eski sezaryen dikişlerinden demişti. Demek ki aynı değil bizimkiler
bende 12+5 bebek sağ tarafımda ara ara sancı giriyor doktor bugün normal dedi canım bebek büyüyor yerleşiyor dediKızlar acil cevap verirmisiniz lütfen
12+6 haftalık
Yok korkma hatta kontrole gidiceğim gün başladı bende korkmuştum ama ondan öncede başıma gelmişti geçti kontrole gitceğim gün doktora demedim bile zaten duphaston kullanıyordum çokta kafama takmadım açıkcası birşeyi çok kurcalayınca hep birşeyler çıkıyor başıma ne geldiyse hastalıkları kurcalamaktan geliyor zaten Allah’ın izniyle birşey olmaz canımCevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım
Bilmiyorum korkudan elim ayagım titredi
ya bende kullanmak çok istiyorum ilk bebek olduğundan mı bilmiyorum belki görmemişin çocuğu olacak ama bebeğimin hep benimle temasta kalmasını istiyorum :) ama birazda korkuyorum o yüzden iyice kullanımını çözmem gerekBu arada burada hiç konuşulmadı ama sling bence çok elzem bir ihtiyaç. Özellikle bebeğine yalnız bakacaklar için iyi oluyor. Bebeği takıp günlük hayata odaklanmak keyifli oluyor. Gaz sancısı olmuyor ve çabuk uyuyorlar.
Küçükken kısa mesafelerde arabadan pratik, üşüme derdi yok.
İlk 6-8 ay esnek, sonrasında dokuma sling kullanacağım.
Kucağa alıştırdığı ise doğru, yani kucağa alıştırmak istemiyorum diyen varsa almasın.
Yaa öylemibende 12+5 bebek sağ tarafımda ara ara sancı giriyor doktor bugün normal dedi canım bebek büyüyor yerleşiyor dedi
İnşallah canım çok teşekkür ederimYok korkma hatta kontrole gidiceğim gün başladı bende korkmuştum ama ondan öncede başıma gelmişti geçti kontrole gitceğim gün doktora demedim bile zaten duphaston kullanıyordum çokta kafama takmadım açıkcası birşeyi çok kurcalayınca hep birşeyler çıkıyor başıma ne geldiyse hastalıkları kurcalamaktan geliyor zaten Allah’ın izniyle birşey olmaz canım
bir şey olmaz Allah'ın izniyle benimde 2-3 gündür var aniden bi ağrı giriyor doktor bebek büyüyor dedi ilk gebeliklerde alan dar olduğu için daha fazla hissedermişizYaa öylemi
Benim bebişte sol tarafımda demekki ondan oluyor
Bende kısalma başladıgı için kritik haftalardayım
İstemsizce aşırı korktum kasıldım
Ama zaten bütün gün yatıyorum tuvalet harici kalkmam yasak
Etkiliycek bişey yapmadım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?