2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Kızlar acil cevap verirmisiniz lütfen
5-10 saniyede bir sol kasıgıma iğne batıyormuş gibi oluyor
Çok korktum normalmi sizce hemen progestanımı içtim ama baya telaslandım
12+6 haftalık
Bana oluyor gün içinde iğne batmaları rahim genişlediği için bağlarda batmalar oluyormus

İkincide de var bende aynı görmemişlik

Kullanacağım yine, evde tekken cidden pratik oluyor. Arkadaşlarım akşama kadar aç kalıyorum falan diye ağlardı, benim çocuğun kafasına ekmek kırıntısı dökülürdü en fazla

Ama dediğim gibi kucağa/kucakta uyumaya falan alışmış oluyorlar o da bir gerçek.

Tüm kan tetkiklerinizin fotosunu atabilirseniz bir de şikayetlerinizi söylerseniz daha net yorum yapabilirim

Tam yatar olan bebek arabalarına bebişi rahatlıkla koyabilirsiniz. Ben iki kızımda da o şekilde kullandım. Gayet rahat oluyor sıkıntı olmuy
Amin tüm bebeklerimiz için emin olun ortak temennimiz bu sadece bakış açımız bilgilerimiz araştıema şeklimiz farklı diyelim:) ben saygı duyarım saygı beklerim iyi akşamlar

Kızlar ya çok saçma bisey soracağım biraz garip olabilir.
Şimdi eşimde bende calısıyoruz hesaplarımız ayrı
Çocuk için alışveriş yaparken herşeyi sadece eşiniz mi alacak sizde alacak mısınız calısan arkadaşlarımız için ya biliyorum soru çok garip oldu farkındayım ama ben tez canlıyım bisey beğenince alırsam hep almak isterim gibi sizce nasıl olmalı siz nasıl yapacaksınız?

Kızlar iyi akşamlar B Buffalosos ne diyorsun
Ay sanki dik değil düz gibi ama durusu biraz fasülye gibi durmuş minnoş tam dümdüz yatmamış az kıvrılmış dik mi düz mü tammm çözemedim bu pozisyonda düz gibi kız gibi ama tam yatsa nasıl durur acaba

Bende bakıyorum ama aşırı pahalı değermi diye düşünüyorum.kızım 11 aylık suan eger alsaymışım maksimum 5 6 ay kullanırmışım.bu bebişime kararsız kaldım elektirkli için
Onsuz da yapamazmışım gibi geliyor insanların yazdığı sayesinde yemek yapabildim tuvalete girebildim yazılarını görünce

Tüm kan tetkiklerinizin fotosunu atabilirseniz bir de şikayetlerinizi söylerseniz daha net yorum yapabilirim
Şikayetim yoktu aslında genel kan testi yaptı ama ben biraz korktum değerler yüksek ve düşük olarak görünüyor birde siz bakarsanız sevinirim.

Eklentiler

• Screenshot_20230804_223529_Samsung Notes.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 98
Her ailenin bütçe paylaşımı farklıdır tabi ama mesela bizde kira fatura mutfak gibi giderleri eşim karşılar kalan kısmıyla yatırım yapmaya çalışır onun dışında çocuğa eve bir eşya alınacaksa ben alırım yada taksitini öderim

Evet çok doğru bizde de kira faturalar eşimde mutfak vs bende arabadır oto koltuktur vs yüksek fiyatlı acaba dedim nasıl yapsak tabi sadece sizinle paylaştım ona kalsa alırız karttan ne farkeder diyebilir

Evet çok doğru bizde de kira faturalar eşimde mutfak vs bende arabadır oto koltuktur vs yüksek fiyatlı acaba dedim nasıl yapsak tabi sadece sizinle paylaştım ona kalsa alırız karttan ne farkeder diyebilir
Ben yüksek fiyatlı ürünleri kredi kartına taksit yapıp kendimi batırıyorum

Kıyafrt vs ben alırım araba gibi büyük şeyleri de eşim alır diye bir ayrım yaptım kafamdan eşimin daha haberi yok ama olsun zaten o benden daha çok kazanıyor sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…