- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
Bana oluyor gün içinde iğne batmaları rahim genişlediği için bağlarda batmalar oluyormusKızlar acil cevap verirmisiniz lütfen
5-10 saniyede bir sol kasıgıma iğne batıyormuş gibi oluyor
Çok korktum normalmi sizce hemen progestanımı içtim ama baya telaslandım
12+6 haftalık
Çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattınbir şey olmaz Allah'ın izniyle benimde 2-3 gündür var aniden bi ağrı giriyor doktor bebek büyüyor dedi ilk gebeliklerde alan dar olduğu için daha fazla hissedermişiz
Şükür yaBana oluyor gün içinde iğne batmaları rahim genişlediği için bağlarda batmalar oluyormus
Ben hala testin doğru sonuç vermeyebilecegini düşünüyorum. Amniyosentez yapılsın sonucta tek %100 sonuç veren bu test. İnşallah ondan güzel sonuc alırsınızAynı çıktı kızlar başaramadım
ya bende kullanmak çok istiyorum ilk bebek olduğundan mı bilmiyorum belki görmemişin çocuğu olacak ama bebeğimin hep benimle temasta kalmasını istiyorum :) ama birazda korkuyorum o yüzden iyice kullanımını çözmem gerek
Ben yoyko aldim hepsiburada da indirim vardiKendi kendine sallanan anakucağı önerisi yapabilir misiniz?
Tüm kan tetkiklerinizin fotosunu atabilirseniz bir de şikayetlerinizi söylerseniz daha net yorum yapabilirim
Amin tüm bebeklerimiz için emin olun ortak temennimiz bu sadece bakış açımız bilgilerimiz araştıema şeklimiz farklı diyelim:) ben saygı duyarım saygı beklerim iyi akşamlarTam yatar olan bebek arabalarına bebişi rahatlıkla koyabilirsiniz. Ben iki kızımda da o şekilde kullandım. Gayet rahat oluyor sıkıntı olmuy
Ay sanki dik değil düz gibi ama durusu biraz fasülye gibi durmuş minnoş tam dümdüz yatmamış az kıvrılmış
Bende onu alacağım ilerleyen aylarda. Çok hoşuma gitti krem rengi olanıBen yoyko aldim hepsiburada da indirim vardi
Henüz bakamadım e bebekte ara ara böyle indirim oluyor ürünlerde belirleyip takip etmek lazım aslındaŞuan e bebekte sepette indirimi var gördümüzmü
Onsuz da yapamazmışım gibi geliyor insanların yazdığı sayesinde yemek yapabildim tuvalete girebildim yazılarını görünceBende bakıyorum ama aşırı pahalı değermi diye düşünüyorum.kızım 11 aylık suan eger alsaymışım maksimum 5 6 ay kullanırmışım.bu bebişime kararsız kaldım elektirkli için
Şikayetim yoktu aslında genel kan testi yaptı ama ben biraz korktum değerler yüksek ve düşük olarak görünüyor birde siz bakarsanız sevinirim.Tüm kan tetkiklerinizin fotosunu atabilirseniz bir de şikayetlerinizi söylerseniz daha net yorum yapabilirim
Her ailenin bütçe paylaşımı farklıdır tabi ama mesela bizde kira fatura mutfak gibi giderleri eşim karşılar kalan kısmıyla yatırım yapmaya çalışır onun dışında çocuğa eve bir eşya alınacaksa ben alırım yada taksitini öderimKızlar ya çok saçma bisey soracağımbiraz garip olabilir.
Şimdi eşimde bende calısıyoruz hesaplarımız ayrı
Çocuk için alışveriş yaparken herşeyi sadece eşiniz mi alacak sizde alacak mısınız calısan arkadaşlarımız için ya biliyorum soru çok garip oldu farkındayım ama ben tez canlıyım bisey beğenince alırsam hep almak isterim gibi sizce nasıl olmalı siz nasıl yapacaksınız?
Evet çok doğru bizde de kira faturalar eşimde mutfak vs bende arabadır oto koltuktur vs yüksek fiyatlı acaba dedim nasıl yapsak tabi sadece sizinle paylaştım ona kalsa alırız karttan ne farkeder diyebilirHer ailenin bütçe paylaşımı farklıdır tabi ama mesela bizde kira fatura mutfak gibi giderleri eşim karşılar kalan kısmıyla yatırım yapmaya çalışır onun dışında çocuğa eve bir eşya alınacaksa ben alırım yada taksitini öderim
Ben yüksek fiyatlı ürünleri kredi kartına taksit yapıp kendimi batırıyorumEvet çok doğru bizde de kira faturalar eşimde mutfak vs bende arabadır oto koltuktur vs yüksek fiyatlı acaba dedim nasıl yapsak tabi sadece sizinle paylaştım ona kalsa alırız karttan ne farkeder diyebilir
Kıyafrt vs ben alırım araba gibi büyük şeyleri de eşim alır diye bir ayrım yaptım kafamdan eşimin daha haberi yok ama olsunKızlar ya çok saçma bisey soracağımbiraz garip olabilir.
Şimdi eşimde bende calısıyoruz hesaplarımız ayrı
Çocuk için alışveriş yaparken herşeyi sadece eşiniz mi alacak sizde alacak mısınız calısan arkadaşlarımız için ya biliyorum soru çok garip oldu farkındayım ama ben tez canlıyım bisey beğenince alırsam hep almak isterim gibi sizce nasıl olmalı siz nasıl yapacaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?