2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
ya canım tercih meselesi şimdi benim sağlık sigortam var ne muayeneye ne testlere ve doğuma hiç para ödemiyorum ve özelde prof a gidiyorum oradan yaptığım karı oto koltuk ve bebek arabasında değerlendireceğim. beşiktir başka şeyler kuzenlerimle çok yakınız hepsi 4 tanesi nisan mayısta doğum yaptı hepsi o zaman ellerinden çıkartmak için bana veriyorlar o yüzden bunlarda değerlendiriyorum kısmet belki ikinciyede bunu kullanırız kısmet belki tekte kalırız satarım sonuçta aldığımız kullandığımız her şey Türkiye'de 2-3 sene sonra aldığımız fiyattan fazlasına satabiliyoruz :)

aa çok iyi bana hesap ismini yazar mısın bir gidip mağazada bakayım yurt dışından getirtebilirim ona göre araştırma içerisine girerim :)

tabıı tercıh meselesı bu işler ,
benımde ozel saglık sıgortam var bende muayane ve testlere para ödemıyorum..
ama onun yerıne daha farklı şeyler alırım diye düşünüyorum..
aynen haklısın canım ıkıncıye yatırım :)))
evet değerlendirmek lazım bende oyle yapıcam pusetı vs..
evet 2-3 sene sonra ıkı katına satarsın :))

Arkadaşlar ikili tarama testi sonucu e nabıza düşüyor mu? Önceden görebiliyor muyuz? Doktor mu görüyor sadece

aa çok iyi bana hesap ismini yazar mısın bir gidip mağazada bakayım yurt dışından getirtebilirim ona göre araştırma içerisine girerim :)
Türkiyede maalesef magazalarda yok daha doğrusu sadece istanbulda 2 firmanın mağazasında var gidip görmek istersen. Mecburen ya internetten sipariş ya da varsa tanıdık yurtdışından getirtmek. Ben sana özelden yazayım dolap uygulamasındaki kadının ismini

Amin insallahh
Ana kucagi arabaya uyumlu onu ayri aldik adaptorleri arabanin icinden cikiyor acmasi rahat ama kapamasi tek elle zor benim buyuk okula baslayacak mecbur travel tarzi almam lazimdi bebisi koy cikar okula giderken bi de asansorlu bina o yuzden agirligina takilmadim pek

anladım canım senın ıkı bebıs var ,

16 da kesin net soyler doktrunuz bence erkekler baya belli oluyo cunku ben doktor soylemeden erkek dedim bi de eller fln net olusmus oynatiyo bi duygulandim 4 boyutlu da baktik
Canım sen hiç kanama yaşadın mı yani yerleşme kanaması falan

kızlar doktora gittim bir sorun görünmüyor kanama alanı yok bebeğin sadece aşağıya tutunduğunu söyledi 18. hafta gibi rahim ağzı muayenesi yaparız dedi uzun mesafe yürüyüş ağır kaldırma ve birliktelik yasak dedi (bebek aşağıda yasakların sebebi bu) onun harici her şey yolunda. cinsiyet içinde 16. hafta öncesi hiçbir sonuç doğru değildir dedi :)

Hayırlısı olsun kime gittin canım

Pusetiyle takım olanlar varmış bende onlara bakıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…