- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
ozaman bellı olur canım bence, haftaya gıdebılırsın14. Haftadayım şu an acaba haftaya falan mı gitsem özele
Gitmeye çalışacam canımozaman bellı olur canım bence, haftaya gıdebılırsın
ya canım tercih meselesi şimdi benim sağlık sigortam var ne muayeneye ne testlere ve doğuma hiç para ödemiyorum ve özelde prof a gidiyorum oradan yaptığım karı oto koltuk ve bebek arabasında değerlendireceğim. beşiktir başka şeyler kuzenlerimle çok yakınız hepsi 4 tanesi nisan mayısta doğum yaptı hepsi o zaman ellerinden çıkartmak için bana veriyorlar o yüzden bunlarda değerlendiriyorum kısmet belki ikinciyede bunu kullanırız kısmet belki tekte kalırız satarım sonuçta aldığımız kullandığımız her şey Türkiye'de 2-3 sene sonra aldığımız fiyattan fazlasına satabiliyoruz :)evet işte bende o yuzden cok takılmıyorum kış zamanı olacak cunku dogunca arabayla karda kışta nereye gıdecegım.. 3-4 aylıkkende kabın boy kullanılır dıye dusunuyorum ..
ama 20-25 bınde veremem bi arabaya :)) orta halli kullanışlı bisey bakıyorum ..
aa çok iyi bana hesap ismini yazar mısın bir gidip mağazada bakayım yurt dışından getirtebilirim ona göre araştırma içerisine girerim :)Bebiş cybex düşünüyorsan anakucağı setiyle alabilirsin. Özellikle yurtdışında getirtebileceğin tanıdığın falan varsa daha uyguna geliyor. Ya da dolp hesabında bir bayan var o getiriyor şimdi reklam falan olmasın açıkca yazamıyorum
Bende bunu favoriledim ama biraz araştırmak lazımbunu cok begendım ben, travel ıstemıyorum cunku ..
Ben de 3 ayda 2 kilo aldım ya gerçekten maşallah bizeay ben 3 ayda 2 kılo almışım maşallah :)
ınsallah çok kılo almam
tabıı tercıh meselesı bu işler ,ya canım tercih meselesi şimdi benim sağlık sigortam var ne muayeneye ne testlere ve doğuma hiç para ödemiyorum ve özelde prof a gidiyorum oradan yaptığım karı oto koltuk ve bebek arabasında değerlendireceğim. beşiktir başka şeyler kuzenlerimle çok yakınız hepsi 4 tanesi nisan mayısta doğum yaptı hepsi o zaman ellerinden çıkartmak için bana veriyorlar o yüzden bunlarda değerlendiriyorum kısmet belki ikinciyede bunu kullanırız kısmet belki tekte kalırız satarım sonuçta aldığımız kullandığımız her şey Türkiye'de 2-3 sene sonra aldığımız fiyattan fazlasına satabiliyoruz :)
ama ben cok mıde bulantısı yasamadım ya ondan aldım sanırım :))Ben de 3 ayda 2 kilo aldım ya gerçekten maşallah bize
evet bende bı gıdıp bakıcam canım, süreyim bi bakalım nasıl sürülüyor :))Bende bunu favoriledim ama biraz araştırmak lazım
Türkiyede maalesef magazalarda yok daha doğrusu sadece istanbulda 2 firmanın mağazasında var gidip görmek istersen. Mecburen ya internetten sipariş ya da varsa tanıdık yurtdışından getirtmek. Ben sana özelden yazayım dolap uygulamasındaki kadının isminiaa çok iyi bana hesap ismini yazar mısın bir gidip mağazada bakayım yurt dışından getirtebilirim ona göre araştırma içerisine girerim :)
Amin insallahhmasallah cnaım ılk haftalar erken oluyor sonradan bellı oluyor cınsıyet .
saglıkla gelsın ınsallahhh,
lınk var mı avaba ? bırde bu ana kucagı arabaya uyumlu degıl mı ?
açma kapamsı falan pratık mı ?
16 da kesin net soyler doktrunuz bence erkekler baya belli oluyo cunku ben doktor soylemeden erkek dedim14. Haftadayım şu an acaba haftaya falan mı gitsem özele
anladım canım senın ıkı bebıs var ,Amin insallahh
Ana kucagi arabaya uyumlu onu ayri aldik adaptorleri arabanin icinden cikiyor acmasi rahat ama kapamasi tek elle zor benim buyuk okula baslayacak mecbur travel tarzi almam lazimdi bebisi koy cikar okula giderken bi de asansorlu bina o yuzden agirligina takilmadim pek
Canım sen hiç kanama yaşadın mı yani yerleşme kanaması falan16 da kesin net soyler doktrunuz bence erkekler baya belli oluyo cunku ben doktor soylemeden erkek dedimbi de eller fln net olusmus oynatiyo bi duygulandim 4 boyutlu da baktik
geçen baktığımda çok pahalıydı 900 tl gibiydiNormalde daha mı pahalı
Yerlesme yasamadim cnm ama 8.hafta da baya kirmizi lekelenmem oldu sonra progestan kullandim kahveye donup 5 gunde bittiCanım sen hiç kanama yaşadın mı yani yerleşme kanaması falan
Hayırlısı olsun kime gittin canımkızlar doktora gittim bir sorun görünmüyor kanama alanı yok bebeğin sadece aşağıya tutunduğunu söyledi 18. hafta gibi rahim ağzı muayenesi yaparız dedi uzun mesafe yürüyüş ağır kaldırma ve birliktelik yasak dedi (bebek aşağıda yasakların sebebi bu) onun harici her şey yolunda. cinsiyet içinde 16. hafta öncesi hiçbir sonuç doğru değildir dedi :)
Pusetiyle takım olanlar varmış bende onlara bakıcamBen kabin boy almayı düşünüyorum bebek arabası diğerlerini indirip kaldıramam arabam da küçük sığmaz
Tek elle şak diye açılıp kapanıyor hafif çok önermişler forumda da baya aklımıza yattı ilk aydan itibaren gezdirmek istiyorum alışsın
Oto koltuğu takılıp çıkarılan model arıyorum kabin boyda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?