2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Evet küçükken ilk nasıl yapcaz içine neyle koycaz onu öğrenmemiz lazım bende direkt kabin boy alacağım travel bana olmaz indirip kaldıramam hiç
e bebek de falan bı ara gıdıp bakacagım, sürüş nasıl ıcıne ne koyarsak yenı dogunca kullanılır falan ıyıce bı bakmak lazım .. evet bende hıc kaldıramam ya agır arabayı

e bebek de falan bı ara gıdıp bakacagım, sürüş nasıl ıcıne ne koyarsak yenı dogunca kullanılır falan ıyıce bı bakmak lazım .. evet bende hıc kaldıramam ya agır arabayı
Aynen ben de ilk çocuğumda ağır ve pusetli araba kullandım o yüzden hiç tavsiye etmem en hafifini alın.

Ölüp ölüp diriliyorum daha belli olmamış akşama doğru dedi Allahım yarabbim sen huzurlu uyku nasip et günlerdir yerde değil gökteyim
Bugün buraya sürekli senin icin dua ederek giriyorum güzel haberini alicaz hep beraber sonra çok şükür diyeceğiz

Kizlar bana da 10.haftada buyuk ihtimal kiz demisti doktor daha sonra 2li de 14. Haftada net soylerim demisti bugun gorduk bizim bebis erkekmis bugun 14+3 uz oglumu da bu zamanda gormustuk
Bebek arabasi da ben joie chrome aldim baska cocuk dusunmedigim icin ana kucagida yone joie gemm 2

Benim ilk gebeligimde karnımda öldü buna rağmen 10 güne kadar belirti yaşamıştım.. hamilelik hormonu hemen sıfırlanmiyo sıkma canını o yüzden birsey olmamistir

Benim doktor 13. Haftada cinsiyet belli değil dedi. Acaba özele gitsem söyler mi

masallah cnaım ılk haftalar erken oluyor sonradan bellı oluyor cınsıyet .
saglıkla gelsın ınsallahhh,
lınk var mı avaba ? bırde bu ana kucagı arabaya uyumlu degıl mı ?
açma kapamsı falan pratık mı ?

Evet küçükken ilk nasıl yapcaz içine neyle koycaz onu öğrenmemiz lazım bende direkt kabin boy alacağım travel bana olmaz indirip kaldıramam hiç
canım benim anladığım ilk doğunca pusete koyuyorsun kucakta taşımamak için ki ben kuzenlerime bir soracağım ona para vermek istemiyorum max.3 -4 ay için en kötü puset minderleri var alacağımın içine ondan alırım sonra bebek arabasına geçiyoruz tam yaz zamanı bebek arabası kullanmalık zamanlara geliyoruz bende iyi bir şey almak istiyorum N NewbieMommy dediği modelelre bakıyorum.

Özel de söyler bence arkadaşım devlete gidiyordu 19.Haftada söylemişler
Haklısın canım devlette söylemiyorlar genelde ama ben bacak arasını düz gördüm erkek olsa bi çıkıntı olurdu herhalde

evet işte bende o yuzden cok takılmıyorum kış zamanı olacak cunku dogunca arabayla karda kışta nereye gıdecegım.. 3-4 aylıkkende kabın boy kullanılır dıye dusunuyorum ..
ama 20-25 bınde veremem bi arabaya :)) orta halli kullanışlı bisey bakıyorum ..

Bebiş cybex düşünüyorsan anakucağı setiyle alabilirsin. Özellikle yurtdışında getirtebileceğin tanıdığın falan varsa daha uyguna geliyor. Ya da dolp hesabında bir bayan var o getiriyor şimdi reklam falan olmasın açıkca yazamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…