Evet ama pembe ve mavi kalmış cinsiyeti de bilmiyorumŞuan e bebekte sepette indirimi var gördümüzmü
Kızlar ya çok saçma bisey soracağımbiraz garip olabilir.
Şimdi eşimde bende calısıyoruz hesaplarımız ayrı
Çocuk için alışveriş yaparken herşeyi sadece eşiniz mi alacak sizde alacak mısınız calısan arkadaşlarımız için ya biliyorum soru çok garip oldu farkındayım ama ben tez canlıyım bisey beğenince alırsam hep almak isterim gibi sizce nasıl olmalı siz nasıl yapacaksınız?
Canım erkeklerde zaten bizim kadar heves olmuyor kıyafetlerini sen al sana lazım olanlarıda eşin bebek arabası,anne yanı işte bebek odasını felan alır büyükleri ona bırak gerisini sen dizKızlar ya çok saçma bisey soracağımbiraz garip olabilir.
Çocuk için alışveriş yaparken herşeyi sadece eşiniz mi alacak sizde alacak mısınız calısan arkadaşlarımız için ya biliyorum soru çok garip oldu farkındayım ama ben tez canlıyım bisey beğenince alırsam hep almak isterim gibi sizce nasıl olmalı siz nasıl yapacaksınız?
Ben eşime dedim senin kredi kartınla ilerliyoruzKızlar ya çok saçma bisey soracağımbiraz garip olabilir.
Doktor erkek dedi bu haftadan yanıldığım olur ama ben erkek düşünüyorum dediAy sanki dik değil düz gibi ama durusu biraz fasülye gibi durmuş minnoş tam dümdüz yatmamış az kıvrılmışdik mi düz mü tammm çözemedim bu pozisyonda düz gibi kız gibi ama tam yatsa nasıl durur acaba
Bana göre doğal gözüküyor ufak tefek oynamalar var ama anlamsız olarak değerlendirdim açıkçasıŞikayetim yoktu aslında genel kan testi yaptı ama ben biraz korktum değerler yüksek ve düşük olarak görünüyor birde siz bakarsanız sevinirim.
Umarım öyledir canım hamileliğimin başında yine yapılmıştı ama değerler referans aralığındaydı. Bu sefer çoğu referans dışı olunca biraz tedirgin oldumBana göre doğal gözüküyor ufak tefek oynamalar var ama anlamsız olarak değerlendirdim açıkçası
Bizde hiç para ayrımı olmadığı için farketmiyor galiba ama onun kart limiti daha yüksek olduğundan büyük parçaları ondan alırızKızlar ya çok saçma bisey soracağımbiraz garip olabilir.
Yine de tabi kendi doktorunuza danışın mutlaka çok geçmiş olsunUmarım öyledir canım hamileliğimin başında yine yapılmıştı ama değerler referans aralığındaydı. Bu sefer çoğu referans dışı olunca biraz tedirgin oldum
canım bu arkadasımızın yaptırdığı ikili de çıkmıyor bile iyi ki yaptırmış bence ihmal etmemek lazım maddi durumu olan yaptırmalı madem teknoloji bu kadar ilerledi sma lı yavrularımız ne kadar zordalar hoş bütün testler negatifti yine oldu diyeni de okudum amaCanım ben güvenmiyorum bunlara aslalütfen lütfen başka merkezle ilerle ne gerekiyorsa yaparsın bana güven vermiyorlar inşallah yanlıstır ultrasonda bile herşeyi normal çocuğun amniyosentez kesin teşhis ben ikili de sorun yaşarsam direkt onu düşünüyorum
bilmiyorum ama ben de 8 aylık olana kadar hiçbir şey almak istemiyorum ama şuanlık düşüncem sanki dolara koysak aynı şey gibi geliyor hediye de çok gelecek ya da bazılarını direk ben sen şunu al diye kitlemeyi düşünüyorumKızlar ya çok saçma bisey soracağımbiraz garip olabilir.
Bana da erkek gibi geldi ya
Perinatoloji görsün için rahatlar bu hikayeden çok duydum bazen kestiremiyorlar risk almak istemiyorlarMerhaba kizlar bugün Dr a gittik bebeğimizi görmeye ve ense kalınlığı şüphesiyle perinatolojiye yönlendirdi. Küçük oğlumda da aynı şeyleri yaşadım stres yaşamak isteniyorum dedim ama Dr ısrarla görmesi gerektiğini söyledi. Ve anca 21 ine randevu alabildik. Baya canım sıkıldı ne düşüneceğimi bilemedimfotograflarimizq da bı bakiverin teyzeler. Dualarınıza talibiz inşallah sağlık afiyetle gelir bütün bebisler annesinin kollarına
Merhaba kizlar bugün Dr a gittik bebeğimizi görmeye ve ense kalınlığı şüphesiyle perinatolojiye yönlendirdi. Küçük oğlumda da aynı şeyleri yaşadım stres yaşamak isteniyorum dedim ama Dr ısrarla görmesi gerektiğini söyledi. Ve anca 21 ine randevu alabildik. Baya canım sıkıldı ne düşüneceğimi bilemedimfotograflarimizq da bı bakiverin teyzeler. Dualarınıza talibiz inşallah sağlık afiyetle gelir bütün bebisler annesinin kollarına
Küçük oğlunuzda da bu şüphe olduysa sağlıklı mı peki? Yavruların yapısı olabilir mi hepimizin vücut yapısı vardır kiminin kafası kalındır kiminin bacağı incedir vs vs gibi vücut yapısı olarakMerhaba kizlar bugün Dr a gittik bebeğimizi görmeye ve ense kalınlığı şüphesiyle perinatolojiye yönlendirdi. Küçük oğlumda da aynı şeyleri yaşadım stres yaşamak isteniyorum dedim ama Dr ısrarla görmesi gerektiğini söyledi. Ve anca 21 ine randevu alabildik. Baya canım sıkıldı ne düşüneceğimi bilemedimfotograflarimizq da bı bakiverin teyzeler. Dualarınıza talibiz inşallah sağlık afiyetle gelir bütün bebisler annesinin kollarına
Evet canım sağlıklı elhamdülillah şuan 4,5 yaşında. İnşallah bu bebeğim de sağlıkla gelir duam o ama şu süreç insanın canını sıkıyor işte. İki oğluşum da irilerdi evetKüçük oğlunuzda da bu şüphe olduysa sağlıklı mı peki? Yavruların yapısı olabilir mi hepimizin vücut yapısı vardır kiminin kafası kalındır kiminin bacağı incedir vs vs gibi vücut yapısı olarakacaba öyle bisey mi inşallah öyledir iri bebek miydi
Bir de cinsiyet konusunda düşüncen nedir canım sen yorumluyordun nub a göre. Hoş şuan en önemlisi sağlığı ama merak ediyoruz işteKüçük oğlunuzda da bu şüphe olduysa sağlıklı mı peki? Yavruların yapısı olabilir mi hepimizin vücut yapısı vardır kiminin kafası kalındır kiminin bacağı incedir vs vs gibi vücut yapısı olarakacaba öyle bisey mi inşallah öyledir iri bebek miydi
Ultrasonda durusundan çok net değil ama burda da düz gibi kiz olabilir sankiBir de cinsiyet konusunda düşüncen nedir canım sen yorumluyordun nub a göre. Hoş şuan en önemlisi sağlığı ama merak ediyoruz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?