2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329

Al yahu ne fark edecek sen ben.
Ha arada yüksek fiyatlıları "bende limit yok" diye ittirmeyi dene bi yine de

Canım erkeklerde zaten bizim kadar heves olmuyor kıyafetlerini sen al sana lazım olanlarıda eşin bebek arabası,anne yanı işte bebek odasını felan alır büyükleri ona bırak gerisini sen diz

Ben eşime dedim senin kredi kartınla ilerliyoruz

Doktor erkek dedi bu haftadan yanıldığım olur ama ben erkek düşünüyorum dedi

Bana göre doğal gözüküyor ufak tefek oynamalar var ama anlamsız olarak değerlendirdim açıkçası
Umarım öyledir canım hamileliğimin başında yine yapılmıştı ama değerler referans aralığındaydı. Bu sefer çoğu referans dışı olunca biraz tedirgin oldum

Bizde hiç para ayrımı olmadığı için farketmiyor galiba ama onun kart limiti daha yüksek olduğundan büyük parçaları ondan alırız ama kart borcu geldiğinde ben de ona para atıyorum öyle olunca

canım bu arkadasımızın yaptırdığı ikili de çıkmıyor bile iyi ki yaptırmış bence ihmal etmemek lazım maddi durumu olan yaptırmalı madem teknoloji bu kadar ilerledi sma lı yavrularımız ne kadar zordalar hoş bütün testler negatifti yine oldu diyeni de okudum ama (

bilmiyorum ama ben de 8 aylık olana kadar hiçbir şey almak istemiyorum ama şuanlık düşüncem sanki dolara koysak aynı şey gibi geliyor hediye de çok gelecek ya da bazılarını direk ben sen şunu al diye kitlemeyi düşünüyorum bir yandan da almak iyi güzellikleri çeker diye düşünüyorum

Herkese günaydınlar uzun zamandır girmiyordum sohbet muhabbet baya artmış hepsini okuyamadım alışverişlere başlanmış. Bebek arabası bez reflü yatakları … benim bu ikinci çocuğum ilk çocukta her şeyi almıştık. Ama çoğu eşyayı kullanmadım reflü yatağı mesela çünkü kusma yoktu o yüzden bunu sonrada alabilirsiniz. Bebek arabası da şöyle söyleyeyim bulunduğunuz şehrin özelliklerine göre alın derim. Ben doğu da görev yapıyorum kar buz çok ve uzun süre yerde kalıyor ve arabamız olmadığı için de yerden yüksek tekerlekleri büyük olan travel sistem almıştım. Hatta ayak örtüsü ve yağmurluk gibi aksesuarları vardı sürüş aşırı güzel tabi ağır. Oğlum 3 yaşı geçmesine rağmen hala kullanıyorum. Puset almıştım bir de onu da çok kullandım hatta evde anakucagı gibi kullandım. Bebek iriyse eğer zaten çok şeyi çok fazla kullanamıyorsun. O yüzden her şeyi bir anda almak doğru değil doğduktan sonra da alınabilir

Merhaba kizlar bugün Dr a gittik bebeğimizi görmeye ve ense kalınlığı şüphesiyle perinatolojiye yönlendirdi. Küçük oğlumda da aynı şeyleri yaşadım stres yaşamak isteniyorum dedim ama Dr ısrarla görmesi gerektiğini söyledi. Ve anca 21 ine randevu alabildik. Baya canım sıkıldı ne düşüneceğimi bilemedimfotograflarimizq da bı bakiverin teyzeler. Dualarınıza talibiz inşallah sağlık afiyetle gelir bütün bebisler annesinin kollarına

Eklentiler

• IMG_20230805_111649.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 116
  • IMG_20230805_111548.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 118
Perinatoloji görsün için rahatlar bu hikayeden çok duydum bazen kestiremiyorlar risk almak istemiyorlar

Evet kalın görünüyor ensesi eklediğin fotolardan. Demek küçük oğlun da böyle olmuştu, sıkma canını sayılı gün çabuk geçer.

Küçük oğlunuzda da bu şüphe olduysa sağlıklı mı peki? Yavruların yapısı olabilir mi hepimizin vücut yapısı vardır kiminin kafası kalındır kiminin bacağı incedir vs vs gibi vücut yapısı olarak acaba öyle bisey mi inşallah öyledir iri bebek miydi

Evet canım sağlıklı elhamdülillah şuan 4,5 yaşında. İnşallah bu bebeğim de sağlıkla gelir duam o ama şu süreç insanın canını sıkıyor işte. İki oğluşum da irilerdi evet

Bir de cinsiyet konusunda düşüncen nedir canım sen yorumluyordun nub a göre. Hoş şuan en önemlisi sağlığı ama merak ediyoruz işte

Bir de cinsiyet konusunda düşüncen nedir canım sen yorumluyordun nub a göre. Hoş şuan en önemlisi sağlığı ama merak ediyoruz işte
Ultrasonda durusundan çok net değil ama burda da düz gibi kiz olabilir sanki ama tam emin değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…